• Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~Tt [31.183.165.*]
    do kiedy mają zamiar poinformować ludzi co dalej z Energą ? Niech chociaż jakieś widełki poda czy też nie może ?
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~darek [83.28.88.*]
    nie może,bo nieznana jest data i godzina,kiedy bez akcji zostanie "zachlipana"leszczyna;-)
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~jac [95.108.61.*]
    Do Pana prezesa można napisać pismo ( ireneusz.fafara"małpa".orlen.pl) - co prawda mnie jeszcze na żadne nie odpowiedział - ale to nic nie kosztuje, a warto zaznaczać swoją obecność i okazywać zainteresowanie tematem. Nawet kilka pism od kilku osób w miesiącu robi swoje.
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~darek [83.28.88.*]
    no właśnie,nie ważne,że nie odpowiedział,ważne,że się dowiedział co akcjonariusze o jego "szybko najszybciej" ,"na dniach"myślą,wiecznie uciekać przed Nami się nie da
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~Fan22 [46.175.109.*]
    Po co zadawać pytania kłamcy? przecież i tak prawdy nie odpowie?
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~arskiozan [2.137.129.*]
    Szanowni, dobrze się zapowiadało: transparentność ,jawność ,odpowiedzialność ,ład korporacyjny i tym podobne bzdety z expose Fąfary. Aż mnie skręca. Nie dlatego, że nie będę dalej czekał, ale ,że czuję moralny przymus przeproszenia
    widelca, pepe, Oko, i tych pomniejszych. Mieli rację.
    Dokonam tego aktu ekspiacji po odczekaniu jeszcze miesiąca. Póki co moja grupa modlitewna rozrasta się.
    Pozdrawiam
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~Oko [5.173.28.*]
    ~arskiozan - mnie w kontekście prezesa Orlenu nie masz za co przepraszać. Akurat o nim, jak i o całym zarządzie Orlenu ale też Energii nie pisałem negatywnie, bo nie miałem powodu. Nic mi nie obiecał (nie obiecali), oszukać czy okraść jak wójt też nie chcieli. To wy tutaj uważacie, że jak powiedział o transparentności, jawności, ładzie korporacyjnym to uważacie, że coś konkretnego wam obiecał a najlepiej to czego sami żądacie, oczekujcie. I tak naprawdę sami się tu oszukujecie (a co poniektórzy wszystkich dookoła). Ja pisałem nie raz, że Orlen może ale nic nie musi. I że nie wierzę politykom i waszym zachwytom typu, że jak pan premier z Gdańska to teraz Energa będzie najlepszą spółką giełdową a drobni inwestorzy co przy niej trwają będą bohaterami. Nowy zarząd dostał w spadku Energę i spir z GG, tak jak dostał Olefiny i inne puszki Pandory, tyle że Energa i spór z GG to pikuś w porównaniu z np Olefinami. I Orlenowi może nie zależeć wcale albo jeszcze bardzo długo, żeby coś zrobić w tej sprawie. Są priorytety. To nie prezes Fąfara chciał oszukać drobnych. Nikt tu niczego tak naprawdę wam nie obiecał a wy się zachowujecie jakbyście zapłacili za coś a towaru dalej nie dostali...
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~Tt [31.183.165.*]
    Oko, pytanie jest następujące: Prezesie, co dalej z Energą ?
    Czy uważasz, że to tak dużo ?
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~openerem [91.220.238.*]
    ja w weekend napisze do relacji inwestorskich - mam od nich starą korespondencję więc się przypomnę z nowymi pytaniami i napiszę czy na kolejnej konferencji zarząd przygotuje informacje dla akcjonariuszy Energi aby zaspokoić nasze oczekiwania czy dalej przyjmie strategię ignoracji jak to zrobili ostatnio nie odpowiadając na pytania
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~tor [31.61.182.*]
    Arskiozan- myslę ze 1 miesiąc to zbyt mało Ja wiem ze sie spieszysz bo chcesz jeszcze zdązyć przehulac zarobioną kase Masz dobre towarzystwo ze az tobie zazdroszcze bo sam wlasnie bardzo cenie 'łzy chrystusa ' W/g mnie potrzeba wiecej czasu Sporo osob ze starej brygady jest sciganych i nowi byliby ostatnimi głupcami zeby tego nie wykorzystali =spory przepływ akcji i nizka cena to potwierdza My dzisiaj nawet nie wiemy jak ich przegoniią a im wiecj trafi do aresztu tym bardziej skorzy bedą do wywrócenia kieszen Wielebny i ty modl sie bo to pomaga Hehheeh
  • Re: Gdzie można zadać pytanie prezesowi Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    No i kto wysłał pytania do prezesa?
[x]
ENERGA 0,00% 19,02 2025-12-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.