Na dobre mi wyszło bo sporo dokupiłem i z miejsca stojącego w korytarzu tego pociągu przeniosłem się na kuszetkę. Wygląda to na jazdę wstępnie na 30. Potem to już chyba 50 i 100. Trzeba będzie uważać żeby nie wypchnęli na jakiś peron w czasie korekty.
Tak zenek tak... obroty też ładne, niektóre na WIG20 takie mają. Szykuje się coś grubego (bo i przesłanki się pojawiły i to mocne) i coś czuję że na jednej zielonej
się nie skończy przed korektą.
Czy przypadkiem piszesz o tuzach typu Lase1,ixi,ankieter( to jedna ekipa)....:)
Widzisz sam mega umowa a oni juzno korekcie. No ale jak laser1 napisal ze czekaja na 12-8zl to pewnie tak jest. :)
Czekać każdy może to nic nie kosztuje na SNT przy 50 i 90zł też pisali że balon i spadnie a niektórzy przy 80zł wysiadali bo pisali że za dużo urosło i ryzyko xD ja tam wcinam popcorn i z boku obserwuję notowania bez emocji bo większość spółek wytypowanych na longa, każdy ma swoje cele i strategię. Pozdrawiam
Te przesłanki które mamy na świeżo też są bardzo mocne, myślę że MDG dostał uprawnienia do kursu 50 a na pewno 30. Połowę dzisiaj oddałem po 22 i może oddam też resztę bo jakby tendencja korekcyjna się rysowała albo ktoś chce zrobić takie wrażenie, zobaczę... Tu już na czuja... ale dość bolesne byłoby oglądanie 17 z drugą połówką niesprzedaną.
Tak... jjjestem dobry...i mam dobre serce, mogę ci dać cukru...
Ale do rzeczy...po namyśle doszedłem do wniosku że jeszcze dwie zielone świece przed nami więc ładuję za sprzedaną połówkę.
No przecież to chyba jasne że poniżej 30 się obecny ruch nie skorekci. Info za silne...
Ankieter ciekawy gość jesteś. Lubię twoje wpisy, popisz jeszcze.
Steve dobry z Ciebie obrotowy :))
Kupujesz kuszetkę, wychodzisz na peron na pierwszym przystanku, wsiadasz po chwili z powrotem, teraz chcesz wszystkie wolne miejsca wykupić. :) Ciężko za Tobą nadążyć. ,-)
Wszelki duch... Ja już tu nic nie czytałem w piątek a tu taki gość na wątku... Oj tam oj tam nie nadążasz... Znowu nie traktujesz mnie poważnie a ja tu na niewidocznym ładnie pociągnąłem Medicalgiem za sprawą wiadomego dowódcy kosmonautów tej rakiety. Dziękuję Mu. Padła sugestia 19 wejście ale nie biorę tego za dobrą monetę, już załadowałem za sprzedaną połówkę po 22. Obstawiam że rakieta ruszy jeszcze w stronę 25 i dopiero stamtąd zygzakowanie. Potem trzy krótkie kółka i pakowanie do kolejnego startu bo infa są potężne, a gruby wygląda że załadował. Do 300 daleko ale 50 jest bliżej.
A ja tu sobie walę przyczajkę i bez rozgłosu obserwuję ten piękny wzrost. Ale zastanawiam się czy nie czas na korektę. Może by wreszcie sprzedać? Zastanawiam się. 25 na które czekałem przebite, i to znacznie. 50 coraz bliżej... Ale wszyscy wiemy że to nie będzie prosta linia, i całe szczęście. Bo po co zarabiać 300% jak można 600? Poobserwuję jeszcze trochę i podejmę decyzję. Wszystkich forumowych znajomych pozdrawiam ale szczególnie tych, którzy wiedzą że wykres bez korekt jest jak żołnierz bez... One są nieodłączne.