w końcu nasza polska spekuła zostanie wydymana, jest dużo grożniejszy przeciwnik - kapitał zagraniczny i zobaczycie co tu będzie się jeszcze działo, kurs jest trzymany w ryzach od jakiegoś czasu, ale już nie mogą go utrzymać, pękły pierwsze widły i to jest to, w najbliższym czasie tylko wzrosty a do listopada będzie miło:))
ja mam po 1,08, jeśli zadowala Cię wzrost 15% to wywalaj, są tu też tacy na dłuższy okres i którzy czekają na większe wzrosty, wywalaj część z tego napewno zbiorę, pozdrówka:)
inżynieże:D:D:D, możesz se ponaganiać, i taka Twoja praca, naganiaj, lecz ja się nie załapię na Twoje 1zł hehehe, powodzenia i naganiaj dalej w tej chwili jest zbieranko, kto tu siedzi ten wie:P
naganiaj dalej mi to pasi:)), a co powiesz o sprzedanych 19 miliardach euro na polskim rynku kapitałowym??? gdzie te złotówki ?????? ja CI podpowiem, właśnie są inwestowane w naszą giełdę, chyba nie powiesz mi że kupili obligacje, albo jeszcze lepiej położyli na procent w banku, buuahahahahhahaha
inżynier, chyba spadniesz z tego stołka za mocno naganiałeś, zapraszam na naganianie na skoku i chemos, może tam sie lapiej sprawdzisz, a tym czasem pracodawcom życzę lepszego pracownika:), a udziałowcom 14zach wysokich zysków