W NA PLAŻY W WENEZUELI, CO ZA BIKINI, JAK ŁADNA BARMANKA DRINKI PODAJE, BO JAK JUŻ JEST PO 25 ZETA TO SPRZEDAWAJCIE I DOŁĄCZAJCIE DO MNIE. JA TAK MOGĘ CAŁE ŻYCIE OPALAĆ SIĘ NA PLAŻY W MOMBASA.
Poziom straconych kredytów, odpisy na kredyty walutowe i wzrost kosztów wynagrodzenia zjadły cały zysk. Zaczynam się zastanawiać czy misją tego banku nie jest trwanie w marazmie. A co będzie jak RPP obniży stopy i z czego boś jak już zakonczy w 2027 plan naprawy zapłaci podatek bankowy w wysokości 50 milionów kwartalnie.
Trzeba było słuchać Mazura i wywalać po 17-18 wszystko. Niestety trochę padlinki sobie zostawiłem i wyrzuciłbym chętnie na jakiejś podbitce, oddam w dobre ręce hehe
Dnia 2025-02-04 o godz. 21:11 ~Ehh napisał(a): > Trzeba było słuchać Mazura i wywalać po 17-18 wszystko. Niestety trochę padlinki sobie zostawiłem i wyrzuciłbym chętnie na jakiejś podbitce, oddam w dobre ręce hehe
SZANOWNY KOLEGO JA OD BANKÓW W BANKACH ZACZYNAŁEM, 1994 ROK, EGZAMINY ZDANE W GOLDMAN SACHS, Z ANALIZ GIEŁDOWYCH I PODNOSZENIA WARTOŚCI SPÓŁEK GIEŁDOWYCH TECHNOLOGICZNIE. TU MOŻNA BY TO PODRASOWAĆ, ALE NIKOGO NIE DOPUSZCZĄ, A JA BANKI RASOWAŁEM, 300% 500% WZROSTU WARTOŚCI AKCJI JESZCZE PRZY PREZES HANNIE GRONKIEWICZ-WALTZ. A TERAZ JUŻ NIKT TEMU NIE PODOŁA. TAKIE CZASY. WSZYSCY ZASZCZEPIENI NA WSZYSTKO, I RUSZAJĄ SIĘ JAK MUCHY W MAZI. MOŻNA NA PSTWISKO, BY, ALE CO UDOI??
nie to żebym prześmiewał wiek, o nie co to to nie, ale jak swoje triumfy święciłeś w 1994 roku to proponuje warcaby w domu seniora,,albo ćwiczenia gimnastyczne w centrum integracji międzypokoleniowej ,idzie nowe. Kto ma zyski nie utonie. Pamiętasz?
Dnia 2025-08-29 o godz. 08:52 ~miętus napisał(a): > nie to żebym prześmiewał wiek, o nie co to to nie, ale jak swoje triumfy święciłeś w 1994 roku to proponuje warcaby w domu seniora,,albo ćwiczenia gimnastyczne w centrum integracji międzypokoleniowej ,idzie nowe. Kto ma zyski nie utonie. Pamiętasz?
GRATULUJĘ RIPOSTY, LUBIĘ SPECJALISTÓW Z POCZUCIEM HUMORU. JA JETEM SPECJALISTĄ OD RAKIET HIPERSONICZNYCH, TAKICH PRZESTAWIALI W GOLDMAN SACHS NA ANALITYKÓW GPW W 1994 ROKU. GOLDMAN SACHS TWIERDZIŁ, ŻE TACY I TYLKO TACY NADAJĄ SIĘ NA GPW. JA MOGĘ JESZCZE TYCH DZISIEJSZYCH NASZYCH Z RP, 10 RAZY PRZESKOCZYĆ. A TAKĄ SPÓŁKĘ BOŚ S.A. JAK KILKA INNYCH BANKÓW PODNIEŚĆ TAK Z 500%. PANOWIE Z GOLDMAN PYTAJĄ CZWRACAM DO RAKIET, DZIWIĄ SIĘ ŻE " BO TUTAJ JEST JAK JEST" PIOSENKA TAKA.