i do dziś nikt nie zakwestionował nieprawidłowości jakie były nagminnie popełniane przy tych emisjach . po prostu ,, Polacy nic się nie stało ", nawet Adwokat w Sądzie powiedział że ja inwestując miałem chyba świadomość że to Spółka spekulacyjna, no tak, w Państwie prawa na GPW, pod nadzorem KNF działała Spółka spekulacyjna, czyli druki twór Amber-Gold .
Ciekawe skąd on 13 lat temu wiedział że to spółka "spekulacyjna"? Ja nie nie miałem tej świadomości po oficjalnych raportach i komunikatach za spółki.. a w nazwie spółki było i jest ..INVEST!
nie chce być adwokatem Gamonia, ale odpowiem Ci pytaniem na pytanie, a ty co zrobiłeś? ja też nic nie zrobilem bo co można zrobić żeby ten cyrk jak najszybciej skończyć? a wracajac do tematu, czy te wyroki mozna jeszcze zaskarżyć, czy jako spółka moglibyśmy jeszcze z tych "pozwów skorzystać"??? jeśli mnie pamięć nie myli takie przestepstwa finansowe przedawniają się chyba po 25 latach??? ale to musiałby sprawdzic tęższe głowy... jakieś sprawy w prokuraturach trwają, wierzę że Prezes i szerzej Zarząd i RN wiedzą co robią, ja uważam że powinnismy starać się spotkać z Prokuratorem Generalnym, ale może Prezes widzi światłow tunelu i dlatego nie słyszy tej propozycji. Och jak bym chciał żeby ten cyrk sie juz skończył!
Człowieku, tu trzeba wejść w biznes, w porozumienie z Kazachami etc, a nie oczekiwać, podniecać się nawalankami w sądach. Osobiście wydaje mi się, że prezes do tego dojrzał i jeśli złożył pozwy to w tematach jakichś niejasności, zapisów, interpretacji etc. Jeśli idzie tą drogą, to jest szansa, że coś z tego będzie.
Wiesz Realista co się mówi o miłości? Jest ślepa, a adalbert kogoś bardzo kocha i innego wyjścia z sytuacji nie widzi jak zwrócić się o pomoc do swej miłości. Nawet jak mu podsuniesz zdjęcia, że go zdradza, że ma go w upie to nie uwierzy, bo to przecież photoshop, a nie prawda. Nie poradzisz.
Tacy mężczyźni (ludzie) są. Nikt z nas nie jest ideałem i w moim życiu też były panie, które odstawiały takie szopki, ale nie miałem problemu, aby takie relacje definitywnie zakończyć.
Dnia 2025-01-05 o godz. 17:32 ~Toż_to_szok napisał(a): > Wiesz Realista co się mówi o miłości? Jest ślepa, a adalbert kogoś bardzo kocha i innego wyjścia z sytuacji nie widzi jak zwrócić się o pomoc do swej miłości. > Nawet jak mu podsuniesz zdjęcia, że go zdradza, że ma go w upie to nie uwierzy, bo to przecież photoshop, a nie prawda. > Nie poradzisz. >
A wiesz, ciekaw jestem jak głęboko adalbert wierzy w ostatnie tłumaczenia Lecha W. "Bolka", który właśnie przyznaje, że opisywał zachowania swoich kolegów z pracy i znalazł nawet kopie, ale podobno nie przekazywał tego UB, ale działaczom Solidarności i to chyba oni tam przekazali. No piaskownica to mało!!!
Adalbercie, ja właśnie o adwokacie Gamonia.. a pytanie nie do mnie. pytaj w zarzadzie i RN bo chyba wiesz co tu może drobny akcjonariusz. tyko doprecyzuj co zrobili DLA DROBNYCH AKCJONARIUSZY. napisz co się dowiedziałeś