Potwierdzam. Tak przewidziałem i się nie omyliłem. Idzie w ustalonym kierunku na 10 gr. Żadna bajda pudla już nie zadziała na naiwnego łosia zastanawiającego się czy to coś jest jeszcze cokolwiek warte by kupić. Nikt mu nie wierzy, ufa i ocenia właściwie typa po tym wszystkim co historycznie narobił. A po nowym roku 20 gr a potem to już z górki na 10gr. Ament!! Przykro mi...
No i to mi się podoba u wiszącego za portki na haku wiernego kapciowego pudla... po zejściu z niego, portki zawisną a on golaskiem bez portek ale z pieluchą
zostanie... i marzeniami, i bajdami ... i właśnie podoba mi się ten ostry dowcip i te mądre rady o olej w głowie... tylko komu go finalnie brakuje? Hę? Czy mi, który relacjonuje fakty i rzetelnie je przedstawia, ostrzega i właściwie ocenia sytuację demaskując wszystkie szwindle oraz przedstawia ryzyko i zagrożenia takie jakie one zwyczajnie są, czy ten który pudlowi uwierzył i zmaga się z zafundowaną przez tegoż porażką oraz niezaprzeczalnym faktem widoku salda na rachunku maklerskim? No cóż... skoro jesteś zaangażowany czyli nie jesteś obiektywny, a ja to zauważam, to w tej sytuacji nie ma dyskusji... z ptostej przyczyny... brak perspektyw i 100 mln chyba bezwartościowego papieru... przykro mi, 20 gr to już prawie fakt... a za niedługo jak co roku mam występ wiadomo jaki... i z nie byle kim... dosiego moi mili!!!
DonOlivante... Trochę mniej namiętnie ode mnie przekonujesz tu wszystkich że będzie 0,1 ale też jesteś konsekwentny. Ja już zakończyłem wieloletni cyrk polegający na mówieniu że czarne jest białe, bo nakupiłem conieco.Generalnie nie można tu zbyt wiele kupić bo zaledwie kapie.Ileż można? Przecież życia nie starczy. Trzeba niestety wziąć drożej bo tu już niewielu głupich sprzedaje. Co z tego że ostatnio było widać trochę wyższe obroty?
Dobrze by było żeby to była jaskółka nadchodzących wzrostów,
ale zakup czterech milionów akcji które ja mam w zamiarze nie uda się w ten sposób. Tu już każdy wisielec zdał sobie sprawę że pakujesz niżej 03. Dobrze ci radzę nie baw się tak bo będziesz musiał ode mnie kupować po 5 i też zarobisz. Pamiętaj że dzisiaj mówimy o takiej mojej prognozie ale za rok zaczniemy nazywać to faktami. Dobrze się zastanów, przemyśl to. Spójrz na gotówkę i własność CBiR-a. I ta dotacja udzielona w tak deficytowych czasach... No przestań się wygłupiać, bo to właśnie ty wciskasz bajdy. Nie bądź kierul!Ta manipulacja to zwyczajna
strata czasu... Idziemy oczko wyżej.
Zieleń. Może tak do grudnia? Dane ze spółki uzasadniają taki scenariusz. Kto się obudzi przy trzech też jeszcze zarobi. Ale pamiętajcie że to tylko moja opinia. Zbieram do złotówy.
Nie widać, żebyś zbierał natomiast do fantazjowania masz duże skłonności. Pamiętaj, że krowa która dużo ryczy daje mało mleka. 4 miliony akcji, śmiechu warte.
@steve2... ale ja serio uważam że ta spółka jest bez przyszłości... nie planuję tutaj zakupów z oczywistych powyższych względów oraz takich że wszedłem all in tam gdzie wcześniej pisałem...no i w planie mam zarobek no skromnie parę melonków do końca roku kilkukrotnie... w tym czasie odwracać się z longa na short i odwrotnie. Taki jest mój cel i oczywiście w pełni będzie osiągalny już teraz mogę to potwierdzić...