• nowe info ......... Autor: ~paweł [92.8.45.*]
    szukajcie infa na pb.pl to już koniec krosna .... lecimy na 0,01 ://///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  • Re: nowe info ......... Autor: ~krosno [212.244.23.*]
    no info jest obiecujące tylko że zamiast 0,01 powinieneś napisać 1,01 ale leszczy ładnie wypłoszyłeś - czas na zakupy !!!
  • Re: nowe info ......... Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    Jeśli chodzi o info z Dudy to dzisiaj na Krośnie może być ciężko coś kupić, co widać już teraz. Banki za udziały zamieniają kredyty i firma kula się dalej.
  • Re: nowe info ......... Autor: ~baum122 [78.8.10.*]
    Nie ma żadnych oficjalnych informacji co robi lub zrobił nowy zarząd. Chyba nie przyszła nowa ekipa do Krosna aby się obłupić akcjami i nic nie robić. Macie może jakieś świeże informacje co robi nowy zarząd?
  • Re: nowe info ......... Autor: ~arek [212.244.23.*]
    robią robią , załatwiają układową po co mają wrzeszczeć i pisać co robią ?? żeby każdy trzymał akcje?? a tak , zobacz jak już ładnie spadło jeszcze spadnie 2-5 gr i potem będzie znowu skupowanie :)) i jazda w góre
  • Re: nowe info ......... Autor: ~mi [77.115.194.*]
    Pocieszajcie się
    Wiadomo jest że huta wyszła na prostą w zakresie bieżących wydatków, tzn wynagrodzenia,surowiec,gaz itp. Pozostaje jej balast zadłużenia wobec banków. Również wiadomym jest, że banki wolą dogadać się z takim dłużnikiem gdyż jest to bardzo dobry klient z którego można jeszcze wyciągnąć dużo więcej kasy niż w przypadku likwidacji. Przykład Dudy dobrze to obrazuje. Kwestią najbliższych dni powinno być podpisanie układu nowych władz KHS-u z bankami. Pytanie czy to nastąpi czy nie. Przesłanki są ale pewności nigdy nie ma. Zarobimy jeszcze na tym papierze duże pieniądze czy stracimy wszystko....
    Myślę, że warto zaryzykować...ale nie namawiam...
    Pozdrawiam
  • Re: nowe info ......... Autor: ~johny [83.7.236.*]
    Widzę baum122, że masz podobne podejście jak ja. Czy słuszne to się okaże za jakiś czas.

Pozdrawiam:)
  • Re: nowe info ......... Autor: ~johny [83.7.236.*]
    Ja się z pewnością ucieszę jak jeszcze spadnie parę groszy. Wtedy będę wiedział, że powychodziła część ciułaczy. Aby zyskać trzeba zaryzykować, ale tu poszło w górę i sporo inwestorów chciało realizacji zysków (kupili np. po 0,17). Poza tym większość tzw. amatorów nie wytrzymuje napięcia przy dłuższych spadkach i sprzedają ze stratą... Zawsze tak jest, a już przy tak "gorącej" spółce jak Krosno-normalka. Ja ryzykuję do końca! Swoją drogą ciekawe ilu jest takich jak ja;)
  • Re: nowe info ......... Autor: ~silesius [88.156.89.*]
    jest nas więcej:)pozdrawiam lepszą niepanikującą część akcjonariatu:))
    Nie było żadnych negatywnych informacji a kurs poszybował w dół. Ewidentnie na papierze jest gra spekulacyjna. Tak, że trzeba spokojnie czekać na rozwój wydarzeń w tej firmie, a nie zapowiada się źle.
  • Re: nowe info ......... Autor: ~www [92.251.130.*]
    Ja też się dopisuję na listę
    Nie po to kupiłem żeby mnie paru handlarzy ciułaczy miało wystraszyć
  • Re: nowe info ......... Autor: ~bambo [195.216.109.*]
    ja też dopisuje się do klubu. Nie mniej uważam że przeciwnik nie jest jednoosobowy, jest dobrze zorganizowany i dysponuje dużym pakietem. Prawdopodobnie przyszły właściciel. Umie pograć na psychice osamotnionego leszcza. Technika stała bo leszcz bezdennie głupi. Duży pakiet na sprzedaży i kupnie przed sesją sukcesywnie zmniejszane kupno a jak leszcz zaczyna puszczać to nawet ten na sprzedaży wycofuje. Leszcz zostaje ucieszony, że udało mu się sprzedać bo kurs znowu spadł i nie widzi tego że to on sam go obniżył.
  • Re: nowe info ......... Autor: ~silesius [88.156.89.*]
    sam bym tego lepiej nie ujął:)
    Było kilka spadkowych sesji i na każdej kilkaset tysięcy papierów zmieniło właściciela. Uzbierało się kilka mln. I nie kupili tego drobni inwestorzy. Być może prezes zbiera akcje bo się wstępnie dogadał z bankami i chce przejąć firmę za niewielkie pieniądze. A przez te kilka dni nie będzie oficjalnego infa bo po co przepłacać.....
  • Re: nowe info ......... Autor: ~szczerze [90.156.118.*]
    No to przerabane:(
    Juz miałem wziąc pakiecik kontrolnie, ale jak was poczytałem to musze sie ostro wstrzymac.
    NIGDY w historii GPW nie zdarzylo sie aby drobi (tacy co to mieszkanie i sam. zastawiają bo ciotka wójka powiedziła ze sekretarka slyszała, ze Krosno ma inwestora) zarobili.

Jezeli tu siedzicie to znaczy ze bedzie poootęży spadek, a pozniej zamrażarka.
    Tak długo, aż oddacie wszystko.

Problem w tym, ze czasu mało, wiec musi zejść ponizej 10 gr bo wtedy bedziecie wyskakiwac.

Przypomnijcie sobie ten post w ciagu nastepnych 60 dni....
  • Re: nowe info ......... Autor: ~bankier [212.244.23.*]
    przyjdź za 60 dni i weź sobie kup ziółka żebyś nerwicy się nabawił jak zobaczysz po ile bedzie stało krosno
  • Re: nowe info ......... Autor: ~Barnaby [93.159.17.*]
    Ale tak z ciekawości,powiedz jakie plany masz wobec akcji Krosna w październiku , kiedy ich już nie będzie na giełdzieJeśli chcesz je sprzedać z zyskiem,jak wszyscy to znaczy ,że nie jest dobrze.....
  • Re: nowe info ......... Autor: ~lipo [77.115.194.*]
    Popieram twoją wypowiedz, tak poleci, że większość odda. Wszyscy czekają na dobrą informację a tutaj pojawi się jakiś gniot o inwestorze, który chce zbudować nową hutę na zgliszczach starej, te wszystkie informacje poprze syndyk i ciekawę jak wtedy będą śpiewać Ci twardziele.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.