• Pytanie Autor: ~Piotr [46.112.76.*]
    Jak myślicie do końca roku utrzyma się powyżej 1 zł? Czy raczej wejdziemy w nowy rok na groszówkach?
  • Re: Pytanie Autor: ~Piotr [46.112.76.*]
    Dawno temu pisali na tej spółce że okolice 1,6 to tylko przystanek przed dalszymi spadkami, wspominali że zacznie brakować kasy na nowe projekty coś o odpisać. No jak narazie wszystko wskazuje na to że mieli rację. Łącznie z powolnym osuwaniem się kursu. Gdzie jest dno?
  • Re: Pytanie Autor: ~Wlad [89.64.81.*]
    Dyskutujesz sam ze sobą. Gdzie jest dno? Tam gdzie już ty jesteś.
    Jaki niemiły. Przykro mi że prawda w oczy kole ale takie są fakty. Pozdrawiam
  • Re: Pytanie Autor: ~jan [185.153.35.*]
    Piotrze jeżeli szukasz racjonalnej oceny to powiem ci że kupiłem pierwsze akcje ponad trzy lata temu po 1,36 i doszedłem do 7 złociszy ale byłem głupi i nie sprzedałem opyliłem po 2,3 i straciłem 350 koła czystego zysku a wszystko przez złotoustego i jego bajdurzenie i prawda jest taka ze ta firma potrafi albo dodrukowywać akcje albo brać kredyty... ostatnio pisałem że odkupię po 50 grosików ale teraz to raczej dla mnie za drogo i skończyło się jak zwykle na fantazjach prezesa... nie mają żadnych predyspozycji oraz zespołu aby robić gry AAA a bez tego będą tylko średniakiem a przy takiej ilości wydrukowanych akcji bardzo słabo to widzę... ale to moja ocena...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.88.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr.
  • Re: Pytanie Autor: ~x_erwo [87.205.229.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 09:26 ~Piotr napisał(a):
    > Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr.

no to chyba jest powód do radości, że w okolice 50 gr leci będzie można tanio kupić (dla tych co akcji nie mają).
    Myślę że ci którzy mają jeszcze te akcje i straty coraz większe, nie podzielają twojego entuzjazmu.
  • Re: Pytanie Autor: ~x_erwo [87.205.229.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 10:16 ~Piotr napisał(a):
    > Myślę że ci którzy mają jeszcze te akcje i straty coraz większe, nie podzielają twojego entuzjazmu.

jak ktoś ma opór psychiczny przed zamknięciem pozycji jak leci w dół i dopuszcza do starty +50% albo większej to sam sobie jest winien. Mam znajomego który kupił kiedyś akcje takiej wydmuszki giełdowej co się nazywa "lark" poprzednia nazwa "mit" kupował po 0,60 spółka spadła na 0,15 i wyleciała z obrotu za brak raportów okresowych. Z 8000 zł zostało mu 2000 zł (to jest dopiero mistrzostwo świata).

• Re: Pytanie Autor: ~jan [185.153.35.*]
    Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr.
    Powiem ci prosto jak tylko można, rozmawiałem z programistom który kupił LOTF a on powiedział że jak rycerz skakał to zamiast przeskoczyć normalną przeszkodę wpadał w jakąś czeluść i powiedział prosto, iż takich podstawowych błędów na etapie wydawania gry w ogóle nie powinno być... jeszcze prościej jak masz słabych programistów to nie licz na zyski... mam nadzieję, ze wreszcie zrozumiesz dlaczego ta firma nie ma potencjału to gier AAA... żadnego
  • Re: Pytanie Autor: ~NN [213.134.173.*]
    "Powiem ci prosto jak tylko można, rozmawiałem z programistom który kupił LOTF a on powiedział że jak rycerz skakał to zamiast przeskoczyć normalną przeszkodę wpadał w jakąś czeluść i powiedział prosto, iż takich podstawowych błędów na etapie wydawania gry w ogóle nie powinno być... jeszcze prościej jak masz słabych programistów to nie licz na zyski... mam nadzieję, ze wreszcie zrozumiesz dlaczego ta firma nie ma potencjału to gier AAA... żadnego" - Ja kupiłem tą gre po premierze i ją przeszedłem, fakt gra miała błędy, ale nie tego rodzaju - proponuje obejrzeć polskich streamerów.
    - jedynie na co narzekali gracze to przejście miedzy dwoma światami - jak grałem , no to dla mnie to było ok " jakaś forma urozmaicenia gry oraz utrudnienia"
    - za dużo było platform na które trzeba było wskoczyć - na jednej mapie może było max 5 punktów grze trzeba było przeskoczyć, a tak na większości różnych map to były pojedyńcze punkty lub brak - dla wiekszość osób souls like - to było coś nie do zrobienia i upierdliwe -
    - za duża ilość potworów - tu się zgodzę i z tym nie będę walczyć w mojej ocenie jak już wstawiili dużą ilość potworów no to postać powinna o wiele szybciej i dynamicznie walczyć, oraz porobić ciekawe animacje podczas walki. a to wyglądało jak byś wszedł do lasu z tępą siekierą i starał sie jak najszybciej przejsc z jednego krańca lasu na drugi. - poważny absurd zrobili.
    - i wiele innych drobnych błędów.
    ps. moim podejrzeniem jest to że większość błędów jakie mieli spowodowane w tej grze, były z przyczyn przejścia ze starego silnika na nowy.
[x]
CIGAMES -0,35% 2,88 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.