Dawno temu pisali na tej spółce że okolice 1,6 to tylko przystanek przed dalszymi spadkami, wspominali że zacznie brakować kasy na nowe projekty coś o odpisać. No jak narazie wszystko wskazuje na to że mieli rację. Łącznie z powolnym osuwaniem się kursu. Gdzie jest dno?
Piotrze jeżeli szukasz racjonalnej oceny to powiem ci że kupiłem pierwsze akcje ponad trzy lata temu po 1,36 i doszedłem do 7 złociszy ale byłem głupi i nie sprzedałem opyliłem po 2,3 i straciłem 350 koła czystego zysku a wszystko przez złotoustego i jego bajdurzenie i prawda jest taka ze ta firma potrafi albo dodrukowywać akcje albo brać kredyty... ostatnio pisałem że odkupię po 50 grosików ale teraz to raczej dla mnie za drogo i skończyło się jak zwykle na fantazjach prezesa... nie mają żadnych predyspozycji oraz zespołu aby robić gry AAA a bez tego będą tylko średniakiem a przy takiej ilości wydrukowanych akcji bardzo słabo to widzę... ale to moja ocena...
Dnia 2024-12-17 o godz. 09:26 ~Piotr napisał(a): > Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr.
no to chyba jest powód do radości, że w okolice 50 gr leci będzie można tanio kupić (dla tych co akcji nie mają).
Dnia 2024-12-17 o godz. 10:16 ~Piotr napisał(a): > Myślę że ci którzy mają jeszcze te akcje i straty coraz większe, nie podzielają twojego entuzjazmu.
jak ktoś ma opór psychiczny przed zamknięciem pozycji jak leci w dół i dopuszcza do starty +50% albo większej to sam sobie jest winien. Mam znajomego który kupił kiedyś akcje takiej wydmuszki giełdowej co się nazywa "lark" poprzednia nazwa "mit" kupował po 0,60 spółka spadła na 0,15 i wyleciała z obrotu za brak raportów okresowych. Z 8000 zł zostało mu 2000 zł (to jest dopiero mistrzostwo świata).
Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr. Powiem ci prosto jak tylko można, rozmawiałem z programistom który kupił LOTF a on powiedział że jak rycerz skakał to zamiast przeskoczyć normalną przeszkodę wpadał w jakąś czeluść i powiedział prosto, iż takich podstawowych błędów na etapie wydawania gry w ogóle nie powinno być... jeszcze prościej jak masz słabych programistów to nie licz na zyski... mam nadzieję, ze wreszcie zrozumiesz dlaczego ta firma nie ma potencjału to gier AAA... żadnego
Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr. "Powiem ci prosto jak tylko można, rozmawiałem z programistom który kupił LOTF a on powiedział że jak rycerz skakał to zamiast przeskoczyć normalną przeszkodę wpadał w jakąś czeluść i powiedział prosto, iż takich podstawowych błędów na etapie wydawania gry w ogóle nie powinno być... jeszcze prościej jak masz słabych programistów to nie licz na zyski... mam nadzieję, ze wreszcie zrozumiesz dlaczego ta firma nie ma potencjału to gier AAA... żadnego" - Ja kupiłem tą gre po premierze i ją przeszedłem, fakt gra miała błędy, ale nie tego rodzaju - proponuje obejrzeć polskich streamerów. - jedynie na co narzekali gracze to przejście miedzy dwoma światami - jak grałem , no to dla mnie to było ok " jakaś forma urozmaicenia gry oraz utrudnienia" - za dużo było platform na które trzeba było wskoczyć - na jednej mapie może było max 5 punktów grze trzeba było przeskoczyć, a tak na większości różnych map to były pojedyńcze punkty lub brak - dla wiekszość osób souls like - to było coś nie do zrobienia i upierdliwe - - za duża ilość potworów - tu się zgodzę i z tym nie będę walczyć w mojej ocenie jak już wstawiili dużą ilość potworów no to postać powinna o wiele szybciej i dynamicznie walczyć, oraz porobić ciekawe animacje podczas walki. a to wyglądało jak byś wszedł do lasu z tępą siekierą i starał sie jak najszybciej przejsc z jednego krańca lasu na drugi. - poważny absurd zrobili. - i wiele innych drobnych błędów. ps. moim podejrzeniem jest to że większość błędów jakie mieli spowodowane w tej grze, były z przyczyn przejścia ze starego silnika na nowy.