• Notowania Autor: ~viki [5.173.184.*]
    18 kilo akcji zbija kurs o 6,5% . I tak już od kilku dni. Ciekawe.
  • Re: Notowania Autor: the_bob [91.233.25.*]
    To bardzo dobra informacja dla tych którzy mają pakiet 50k i chcieliby zwiększyć go do 70k.
  • Re: Notowania Autor: ~viki [5.173.184.*]
    Powodzenia. Tylko kto sprzeda, pomijając zaniżacza .
    Na tygodniowym sytuacja się poprawia, ale jeszcze nie ma przełamania.
    Może warto rozważyć wywalenie całego pakietu i zbicie kursu aby móc taniej odkupić większą ilość. W szczególności że niektórym grającym na tym papierze poszczęściło się i zrobili 200-300%. Więc nawet jak zaliczą stratę ( zakładając że odkupili w okolicach 3 zł patrz taki Inwestor) podczas dołowania kursu to nie dość że zbiorą większą ilość akcji to jeszcze sobie belkę zoptymalizują.
    Czyli tak jakbyś sugerował co zrobić. Ciekawe.
    Jeśli ja, tępak, na to wpadłem to każdy szanujący się inwestor mający więcej niż 20k akcji i zna historię NNG zapewne już podjął takową decyzję.
    W przeciwnym wypadku po co się przyglądać jak ci topniej kapitał. Lepiej mieć stratę i o 20% -30% więcej akcji.
    Weź pod uwagę że zasięg spadków jeszcze się nie wyczerpał. Dno może się uklepać na poziomie 1,8 zł.
    Prorok czy spółdzielca . O to jest pytanie? Wcześniejsze wpisy sugerują że jednak spółdzielca.Powodzenia z tym 1.80.
  • Re: Notowania Autor: ~Bob [146.75.162.*]
    Za proroka się nigdy nie miałem. Ale popatrz sam na wykresy. No chyba że AT tutaj nie działa.
[x]
NANOGROUP -2,94% 2,31 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.