• Do Red Foxa... Autor: ~Barnaby [93.159.17.*]
    Po primo - słuchaj mądrzejszych , po secundo - zysk liczy się PO SPRZEDAŻY , po tertio - widziałem dla ciebie piękne Maserati w sklepie z zabawkami , jak sprzedasz Krosno to nawet niewiele będziesz musiał dołożyć , ze 40 zł. I życzę udanych inwestycji następnym razem.
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Barnaby a co ty taki pewny siebie - dzielisz skóre na niedzwiedziu :D:D

komu chcesz wcisnąć ze prezes kupił po to żeby stracic :D:D:D:D

poniżej 0,28 nie spadnie a perspektywy sa.

żadna analiza nie mówi do jakiej kwoty spekuła podciągnie kurs- a Ty to wiesz

a jesli wiesz to jestes pewnie zarobiony po uszy w kase , akcje i maserati - tylko daj innym sie pobawic kasa

Ja tam lubie jak preses kupuje wiec jak bedzie chciał to mu sprzedam za 10 gr - tylko do tej ceny musi wpierw spaść :D:D:D:D:D
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~krosnainin [88.156.225.*]
    czyli oddasz jutro..........buhahahahahah.
    i tu sie mylisz :D:D:D

a rozumiem twój tok rozumowania :D:D:D:D

malowanie poczeka i tapetowanie również :D:D:D:D

czas na malowanie do wrzesnia a na tapetowanie po wrzesniu buhahahahah
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~miron [93.105.209.*]
    barnaby mi wygląda na jednego z tych impotentów, którzy obserwują, jak mężczyźni grają w pokera i w połowie rozgrywki szepczą miedzy sobą: "hurra, widzisz, a nie mówiłem, że tamten w złotym zegarku przegra, Cha cha cha, wygrałem zakład i dzisiaj ty zmywasz!".... A to dopiero trzecie rozdanie:)

Chłopczyku marmoladowo dżemowy, ta zabawa polega na tym, że raz się traci, a raz się zyskuje. Nikt z nas nie będzie płakał nad straconymi paroma tysiącami, bo po to mamy pieniądze, żeby płacić za emocje:)

Jak dorośniesz to być może to zrozumiesz:D
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~Barnaby [89.76.214.*]
    Ty jednak jesteś niereformowalny bałwan.Mnie nie interesuje hazard,wystarczy mi 10 % miesięcznie na stabilnej,dobrej i przewidywalnej spółce.Tylko taka gra ma jedną wadę - jest nudna , a na forum nic się nie dzieje(twardy i milczący akcjonariat).Bankruci,a zwłaszcza Krosno to moje hobby,uwielbiam czytać te dziesiątki postów w których liczycie forsę - gruszki na wierzbie a potem ten wrzask kiedy następne 5 sesji robi z was bankruta. Nie dziwi cię ,że trafiłem PUNKT ODWROTU ? Chcesz wiedzieć co będzie dalej ?Powiem jedno ,chciwy żółtodziobie - PRZYBIJESZ WSZYSTKIE,co do sztuki.
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~hans [217.43.196.*]
    Coś mi się wydaje że ten milion na sprzedaży będzie ciężki do przeskoczenia!!!
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~miron [93.105.209.*]
    też jestem entuzjastą takich forów. Jeszcze lepsze posty są na monnari:) Swoją drogą mam sentyment dla tej spółki, bo zarobiła na mój pierwszy pakiet KHS. Jeśli chodzi o stabilne spółki, to grałem przez pół roku na jednej z nich i z trudem ugrałem 5%. Wolę pseudobankrutów, ale tak jak mówisz - to kwestia gustu i żyłki do hazardu.

Pozdro

PS. Ja obstawiałem że kurs skoczy max do 35 groszy, a potem będzie się bujał w okolicy 30. Po tym co się działo myślę, że pobujamy się między 40 a 50. A pod koniec sierpnia jak syndyk poda raport za 1q i ewentualne wiarygodne prognozy na przyszłość to będzie można się wieszać lub kupować maserati. Moim zdaniem za wcześnie zacząłeś się cieszyć ze swoich czarnych scenariuszy:)
  • Re: Do Barnaby... Autor: ~RedFox [10.4.46.*]
    Po pierwsze - nie wiem na jakiej podstawie uważasz się za mądrzejszego i komu chcesz narzucać swoje zdanie?? Byli mądrzejsi od ciebie i teraz są bankrutami...

Po drugie - masz rację zysk liczy się po sprzedaży - widać jak dla mnie jeszcze nie przyszedł czas na sprzedaż, może będzie korekta, może jeszcze nie - kasa, którą przeznaczyłem na krosno jest wliczona w ryzyko, a bilans potencjalnych zysków i strat jak dla mnie przemawia za tymi pierwszymi...

Po trzecie - zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji - wtedy napiszę ci gdzie masz się rozglądać za tym maserati - na pewno będzie się wyróżniać...

Po czwarte - jeszcze raz podkreślam - każdy zarządza swoim portfelem wg własnych zasad i nic ci do tego... Niestety przegrani tez muszą się znaleźć...

to wszystko z mojej strony.
  • Re: Do Barnaby... Autor: ~Barnaby [93.159.17.*]
    Macie rację - to jak każdy zarządza własnym portfelem to jego sprawa i nikomu nie staram się narzucać swojego zdania , ale w przypadku KHS uważam ,że sytuacja jest klarowna - siedzicie na beczce prochu a lont jest krócutki... Życzę Wam abyście zdążyli dobrze sprzedać a Twoje maserati,Fox,było jak największe.Trzymajcie palec na spuście...
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~lipa [212.76.37.*]
    barnaby to ten z flinstonow :) nic dziwnego ze nie lapie :G
    przeciez wiafomo ze nic nie trwa wiecznie barnaby :D

ale jak kupilem akcje po 20 gr i sprzedalem po 40 gr to moge sobie tydzien urlopu zrobic :DDDDDDD
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~lipa [212.76.37.*]
    barnaby a dzisiaj znowu kupilem po 41 gr jak wroce za tydzien to sprzedam za 80 gr i znow pojade i przeczytam jak "barnab zostal wieszczem...."
  • Re: Do Red Foxa... Autor: ~olek [92.251.145.*]
    Kłócą się bo jeden stracił gdy sawicki sprzedał wszystko a on nie zdążył a drugi łapał to co sawicki sprzedawał i też nie lepszy .
    prezesowa dała prezesowi wczoraj po tym skoku pocwiczyc pozycje 69 i prezes ze szcześcia dziś znów kupuje :D:D:D:D

a akcje i tak spadną na dół jak spadajacy samolot - a to że ma dobre fundamenty i sie dzwignie to nie ważne :D:D:D:D:D
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.