cyt.
.............Zarząd B3System S.A. informuje, że w dniu 20 lipca 2009 roku podpisał umowę z IBM Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na sprzedaż oprogramowania informatycznego, 3 letnie wsparcie techniczne oraz pakiet rozszerzonych gwarancji - o wartości netto 1 830 000 PLN...........
nie ma głupich pytań, więc pytam : B3S kupuje czy sprzedaje te oprogramowanie ?
pytam poważnie
Ja nie mogę co za palant to trzyma a wy co czemu nie kupujecie najlepszy papier i zero chetnych ujeją zrobić co chcą buraki o wszytkim decyduje niewielka grupa
Kazik, a potem jak ktos bedzie sypac to pewnie bedziesz to Ty :)
Ja dobralem juz i mi wsytarczy tej społeczki. No chyba że po Matki Boskiej pieniężnej coś kupie :).
Z większym zaangażowaniem czekam na moment aż cos konkretnego zapadnie w decyzjach BetCom + B3System - bo wydaje mi się, że gra pod to wydarzenie dopiero przed nami.
Mam tego dużo tak że powoli wolę Zevyscie ustawiali się z lewej skoro już radzę a nie z prawej z prawej głupole boirą oczywista sa wyjątki ale ja nie dam ruszyć za szybko Pozdrawiam
Czy Ktoś z Was ma horyzont myślenia dwa trzy miesiące mopże rok nie Wszyscy z dnia na dzień to tu sie nie posilicie z nami ja bede kupował ale tylko do dołu i kupię wiem to i to dużo