• Mieszko Autor: ~świeżak [83.14.102.*]
    Teraz czas na mieszko, papier mocno przed wybicie.
  • Re: Mieszko Autor: ~zenek [83.3.128.*]
    brac, papier wyjatkowo tani, technicznie i fundamentalnie to jedna z najwiekszych perelek na GPW. To wszystko mozna na spokojnie sprawdzic.
    Jutrzenka juz ladnie odbija. Do historycznej gorki jeszcze kilkaset procent. Przy 2.30 bedziecie zalowac ze nie kupiliscie w okolicach 2.
  • Re: Mieszko Autor: ~j23 [83.23.224.*]
    naganiaj naganiaj hehehehehehehe
  • Re: Mieszko Autor: ~obserwator_rynku [83.23.231.*]
    Dzisiaj znowu wróciłem do spółki, na razie udział w moim portfelu to ok. 3% ale jestem przekonany o wzrostach, więc jestem obecny:). Dziś jak spadnie to zamienię coś z wig20 na mieszko bo tu będą wg. mnie wzrosty. Nie naganiam na kupno, każdy niech podejmuje własne przemyślane decyzje. Jest dobrze więc tu też będzie wspaniale. Trochę żałuję, że to nie ja kupowałem poniżej 1,98 ale dzisiaj ryzyko było znaczne, zwłaszcza jak giełda amerykańska lekko poszła w dół ok. godz 16.00. Gdyby nie to miałbym 10% mieszka w portfelu :) No, chyba, że - i tak by się stało - podbiłbym kurs moimi zleceniami :) Pozdrawiam
  • Re: Mieszko Autor: ~obserwator_rynku [83.23.217.*]
    No i udało mi się dokupić poniżej 1.98:) Jednak małe obroty powodują, że kupić trudno. Trochę zarobiłem na innych więc nadwyżki tu pakuję, pomalutku bo chcę jak najtaniej potencjał jest duży. Nie pakuję wszystkiego w jeden walor więc nie naganiam na wzrosty - one same przyjdą niebawem. Pozdrawiam
  • Re: Mieszko Autor: ~asboi [83.220.195.*]
    mieszko to gniot
    polecam asbis jutro gra pod MEGA umowe za HPhttp://www.asbis.ua/news/press/ASBIS-distrib-Hewlett-Packard
    12SIERP dobre wyniki
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.