Do osoby przedstawiającej się jako Oszukani przez Petrolinvest: Tydzień temu napisałem do Pana na podanego tu e-maila. Uznając, że osoba, która utworzyła ten profil kieruje się troską Akcjonariuszy Petrolinvest S.A., poprosiłem o kontakt w związku z przedstawianymi przez nią informacjami. Jednak żadnej odpowiedzi nie otrzymałem. Jeśli więc utworzenie tego profilu nie jest prowokacją, proszę o odpowiedź tutaj lub na mojego e-maila (rmaecki4@gmail.com). Zapewne dysponuje Pan dokumentami potwierdzającymi zamieszczane tu informacje. Jeśli mimo tego i mimo obowiązku, nie złożył Pan zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, proszę o zwrot wszelkich dokumentów potwierdzających przedstawione przez Pana dane. Względy uczciwości wymagają również aby autor tego profilu podał swoje imię i nazwisko, tym bardziej, że oczekuje od Akcjonariuszy aby poszli za niego do prokuratury w związku z przedstawianymi przez siebie informacjami. Jako Prezes Zarządu bardzo proszę zatem o przedstawienie się w celu podania Pana danych w prokuraturze jako osoby posiadającej wiedzę o opisywanych przez Pana nieprawidłowościach. W przeciwnym wypadku Zarząd Petrolinvest S.A. uzna utworzony profil wraz z wskazywanymi tu informacjami za działania skierowane wprost przeciwko Spółce i na szkodę jej Akcjonariuszy. W takim wypadku będziemy także zobligowani do złożenia zawiadomienia do prokuratury przeciwko osobie, która utworzyła ten profil. Biorąc bowiem pod uwagę toczące się postępowania karne w sprawie przestępstw popełnionych w okresie, w którym członkami Zarządu byli Bertrand Le Guern i Franciszek Krok, możemy domniemywać, że profil ten powstał na zlecenie ww. osób i wyłącznie w tym celu, aby oszukiwać Akcjonariuszy i zrzucać winę za popełnione przestępstwa na osoby pełniące funkcje zarządcze przed 2010 rokiem. Konkludując, jeśli mimo posiadanej przez siebie wiedzy, nie zdążył Pan złożyć zawiadomienia do prokuratury od 2008 r., bardzo proszę o odpowiedź w imieniu Zarządu Petrolinvest S.A. i dla dobra Akcjonariuszy. Wszyscy bowiem dziwimy się gdzie Pan był przez 16 lat, skoro do dziś nie zareagował Pan w sprawach, o których Pan tu sygnalizuje. Pisze Pan, że wszyscy zostali oszukani, dysponuje Pan na to dokumentami, ale ani z prokuraturą, ani z Zarządem Pan się w tej sprawie nie kontaktuje. Ryszard Małecki, Prezes Zarządu Petrolinvest S.A.
Niech mnie Pan tutaj nie straszy, bo ja też potrafię postraszyć. Do mikołaja jeśli nie będzie pozytywnych informacji z firmy, zgłaszam to do prokuratury. Ale na pewno nie tam, gdzie Pan to zrobił. Ja idę własną ścieżką. Wiadomo kto kręcił się wokół Petrolinvestu, dlatego zakładam, że jest Pan od nich. Jeśli nie to przykro mi, ale nie mogę Panu zaufać. Informacje które zawarte są na profilu są ogólno dostępne na internecie. Jeśli to co zamieściłem na Facebooku jest dla Pana nowością, to znaczy że nic się nie dzieje w kierunku wyjaśnienia sprawy.
Dnia 2024-11-27 o godz. 21:14 ~AkcjonariuszPetrolin napisał(a): > Niech mnie Pan tutaj nie straszy, bo ja też potrafię postraszyć. Do mikołaja jeśli nie będzie pozytywnych informacji z firmy, zgłaszam to do prokuratury. Ale na pewno nie tam, gdzie Pan to zrobił. Ja idę własną ścieżką. Wiadomo kto kręcił się wokół Petrolinvestu, dlatego zakładam, że jest Pan od nich. Jeśli nie to przykro mi, ale nie mogę Panu zaufać. Informacje które zawarte są na profilu są ogólno dostępne na internecie. Jeśli to co zamieściłem na Facebooku jest dla Pana nowością, to znaczy że nic się nie dzieje w kierunku wyjaśnienia sprawy.
brawo - popieram
ps- gdzie był prezes przez 3 lata swojego rządzenia? - teraz oczy otwiera i jeszcze służbami straszy? zwykły akcjonariusz pokazuje wały a prezes ślepia otwiera skąd on to ma i wie
ps - panie małecki po co pan tam siedzi? po to aby się dziwić i narzekać?
Johnny jeśli obecny zarząd chce być wiarygodny to niech zamieści espi fakt złożenia spraw w prokuraturze, umowę z 2020 r i raport McDaniel z 2017 o zasobach otg inaczej to akcjonariuszpetrolin ma rację że to ta sama banda
Espi jest od innych komunikatów, a sprawy w prokuraturze, umowa i raport nie są rządnymi tajemnicami. Jak byś kontaktował się z zarządem, zamiast na forum jatrzyc, to byś wiedział.
Co ty piszesz johny to wasz obowiązek "prezesy" zamieszczać komunikaty robicie wszystko aby jak najmniej ludzi miało wiedzę tych z akcjami i tych bez jak najmniejszy rozgłos brak mediów itp najłatwiej uciąć łeb sprawie nowa władza taki kraj
Ja nie mam obowiązku zamieszczać komunikatów jako akcjonariusz. A z tego co wiem w espi zamieszcza się te komunikaty, o które są nakazane przepisami Nie pisz głupot, skoro nie masz o niczym zielonego pojęcia.
Johnny espi jest do komunikacji firmy z rynkiem i akcjonariatem,podaje się informacje na temat majątku firmy i sytuacji prawnej firmy.od kiedy to akcjonariusz ma dzwonić do zarządu o informacje ,kto i gdzie stosuje takie standardy ?
Informacja o wniosku o upadłość nieistotna ?
Oddanie całego majątku w obce ręce (umowa z 2020) nieistotne ?
Raport McDaniel potwierdzający zasobność koncesji nieistotny ?
Wygaśnięcie ważności koncesji otg nieistotne ?
Gdzie ty Johnny chodziłeś do szkoły i kto cię uczył ?
Dnia 2024-11-28 o godz. 17:59 ~Rumcajs napisał(a): > Johnny espi jest do komunikacji firmy z rynkiem i akcjonariatem,podaje się informacje na temat majątku firmy i sytuacji prawnej firmy.od kiedy to akcjonariusz ma dzwonić do zarządu o informacje ,kto i gdzie stosuje takie standardy ? > > Informacja o wniosku o upadłość nieistotna ? > > Oddanie całego majątku w obce ręce (umowa z 2020) nieistotne ? > > Raport McDaniel potwierdzający zasobność koncesji nieistotny ? > > Wygaśnięcie ważności koncesji otg nieistotne ? > > Gdzie ty Johnny chodziłeś do szkoły i kto cię uczył ?
Możesz mieć racje Kazio, kontynuacja żenującego spektaklu trwa w najlepsze. Jeśli tak dalej pójdzie to kolejna dekada ebnie i jak ciągle będą podkładać swoich to pam10 nie pomoże.
Dnia 2024-11-27 o godz. 23:35 ~abc napisał(a): > Dziękuję Panie Prezesie, za Pana wpis. > Jednocześnie uprzejmie proszę o informacje jakie postępowania z Pana zawiadomień w sprawie PETROLINVEST się toczą od kiedy i gdzie.
O ! I to jest wzorcowe pytanie na straszenie z wodolejstwem na czele.
Dnia 2024-11-27 o godz. 19:32 ~nikt napisał(a): > > .... jeśli mimo posiadanej przez siebie wiedzy, nie zdążył Pan złożyć zawiadomienia do prokuratury od 2008 r., bardzo proszę o odpowiedź w imieniu Zarządu Petrolinvest S.A. i dla dobra Akcjonariuszy. Wszyscy bowiem dziwimy się gdzie Pan był przez 16 lat,
Może najpierw Pan nas poinformiuje, gdzie Pan jest teraz. Dla dobra akcjonariuszy, bo Pana podejrzane postępowanie właśnie skłoniło do powstania tego, co jest na Facebooku.
Może ty powiesz gdzie był ten nowy co się ukrywa na Facebooku i jego swietlane informacje które pokazuje ? Ukrywał to w garażu Zabyy ? Nie z nami takie numery cela coraz bliżej więc pakować się powoli bo cela czeka na was wszystkich !
Dokładnie ten z fejsa TK Chrzanowski pruboje oszukać kolejny raz akcjonariuszy z blegiem działa od lat za plecami jak widać.A teraz prubuja wyciągać brudy ma jeszcze w wcześniejszego prezesa haha .
Dnia 2024-12-02 o godz. 13:33 ~Objtek napisał(a): > Dokładnie ten z fejsa TK Chrzanowski pruboje oszukać kolejny raz akcjonariuszy z blegiem działa od lat za plecami jak widać.A teraz prubuja wyciągać brudy ma jeszcze w wcześniejszego prezesa haha .
jeśli to jest prawda co piszesz to oberwie się i pierwszemu i drugiemu - nie ma znaczenia - a trzeciemu również
> > Dokładnie ten z fejsa TK Chrzanowski pruboje oszukać kolejny raz akcjonariuszy z blegiem działa od lat za plecami jak widać.A teraz prubuja wyciągać brudy ma jeszcze w wcześniejszego prezesa haha . > jeśli to jest prawda co piszesz to oberwie się i pierwszemu i drugiemu - nie ma znaczenia - a trzeciemu również
jaka to może być prawda, skoro typ nie potrafi pisać? chyba, że jego klasa jeszcze tego nie przerabiała, to tym bardziej ta prawda jest wątpliwa.
Dnia 2024-12-02 o godz. 14:51 ~nikt napisał(a): > Dnia 2024-12-02 o godz. 13:33 ~Objtek napisał(a): > > Dokładnie ten z fejsa TK Chrzanowski pruboje oszukać kolejny raz akcjonariuszy z blegiem działa od lat za plecami jak widać.A teraz prubuja wyciągać brudy ma jeszcze w wcześniejszego prezesa haha . > > jeśli to jest prawda co piszesz to oberwie się i pierwszemu i drugiemu - nie ma znaczenia - a trzeciemu również
Pewnie ze prawda gdzie był ten typ wcześniej 10 lat temu ? dlaczego się ukrywa ? dlaczego nie wyciąga dokumentów ostatnich lat za Blega czyli ostatnie 10 lat a nie z 17 lat !! Widac że ten z fejsa prubuje teraz macic wcześniejszymi sprawami aby przykryć ostatnie sprawy za Blega i kroka jak oszukiwali i wyprowadzali kasę !! Niech wyciągnie sprawy Blega i kroka jak rządzili jak emisję pod łupki robili jak wyprowadzali kasę poprzez spoleczku mataschi i i tabaschi gdzie oprubowanie magazyny co miały być x tych emisji ? No dlaczego tego nie pokaże ? A no dlatego że to koleś od żaby który chce teraz za śmiecić sprawy bieżące aby przykryć ich oszustwa itd.Ale nic z tego cela ich czeka i tam trafia bleg krok i inni którzy w tym brali udział .
Dnia 2024-11-27 o godz. 19:32 ~nikt napisał(a): > > ....możemy domniemywać, że profil ten powstał na zlecenie ww. osób i wyłącznie w tym celu, aby oszukiwać Akcjonariuszy i zrzucać winę za popełnione przestępstwa na osoby pełniące funkcje zarządcze przed 2010 rokiem.
Pragnę przypomnieć, że dawno już na spotkaniu z akcjonariuszami BLG nam to mówił, tyle że bez szczegółów. Jeśli to osoba z jego otoczenia, to na pewno się nie ujawni jakiemuś RM i poczeka na czas, kiedy będzie musiał ujawnić komuś poważniejszemu.
Dnia 2024-11-27 o godz. 19:32 ~nikt napisał(a): > > Jako Prezes Zarządu bardzo proszę zatem o przedstawienie się w celu podania Pana danych w prokuraturze jako osoby posiadającej wiedzę o opisywanych przez Pana nieprawidłowościach. W przeciwnym wypadku Zarząd Petrolinvest S.A. uzna utworzony profil wraz z wskazywanymi tu informacjami za działania skierowane wprost przeciwko Spółce i na szkodę jej Akcjonariuszy. >
A to ciekawe. 1. Po pierwsze nie jest Pan prezesem Zarządu, a Zawieszonym Prezesem zawieszonego zarządu (zarządza osoba z sądu) 2. No właśnie, niby skierował Pan do prokuratury jakąś kopę doniesień na BLG (które mają nie być szkodliwe dla Petrolinvest), a doniesienia na zarząd sprzed zarządu BLG mają już być dla tej spółki szkodliwe. Bądź Pan poważny.
Dnia 2024-12-02 o godz. 07:26 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a): > A to ciekawe. > 1. Po pierwsze nie jest Pan prezesem Zarządu, a Zawieszonym Prezesem zawieszonego zarządu (zarządza osoba z sądu) > 2. No właśnie, niby skierował Pan do prokuratury jakąś kopę doniesień na BLG (które mają nie być szkodliwe dla Petrolinvest), a doniesienia na zarząd sprzed zarządu BLG mają już być dla tej spółki szkodliwe. > Bądź Pan poważny.
Podobno wkrótce finał cóż będzie nudno po tylu latach tego forum Niby kasa za akcje ma być bardzo satysfakcjonująca, aby to zamknąć buzie akcjonariuszą i forum
Dnia 2025-01-19 o godz. 17:24 ~Cóż napisał(a): > Podobno wkrótce finał cóż będzie nudno po tylu latach tego forum Niby kasa za akcje ma być bardzo satysfakcjonująca, aby to zamknąć buzie akcjonariuszą i forum
Ja to na ten przykład i doświadczenia swoje po prostu uwielbiam słowo "podobno". To chyba coś na zasadzie syndromu sztokholmskiego. Wręcz nieograniczone są możliwości treści.... w którym się je umieści.
Malecki - nie pisze prezes ponieważ zgodnie z prawomocnym postanowieniem sądu nim nie jest- próbuje za wszelką cenę stworzyć pozory aktywności. Cel jeden znaleźć naiwnych ze świadectwami udziałowymi aby swą farsę zwaną „ zarządzaniem” kontynuować.