• Duże zlecenie. Autor: ~fanpli [89.64.81.*]
    to, że nikt od rana nie wrzucił linku z informacją o tak dużym zamówieniu świadczy o
    nastroju zwątpienia wśród akcjonariatu, który to z reguły towarzyszy końcowi fali spadkowej
    oczywiście ''eksperci'', wujkowie ''dobra rada'', wszelkiej maści analitycy i zwykli trolle
    raczej nie są zainteresowani takimi treściami
    PLATIGE IMAGE S.A.: Otrzymanie zamówienia na wykonanie utworów audiowizualnych - Bankier.pl 

• Re: Duże zlecenie. Autor: ~Breton [79.153.201.*]
    Fanpli, czy ty naprawdę tak sobie tłumaczysz obecną sytuację i kurs akcji? Przypomnę się w marcu 25, zapewniam że nie kurs nie będzie wyżej jak dziś. Tak jak pisałem w sierpniu że kurs będzie poniżej 14 zł i mnie wyśmiałeś.
  • Re: Duże zlecenie. Autor: bialoczerwony1972 [79.191.15.*]
    @Breton

Serio uważasz, że to drobni tak sypią? Że mają tyle akcji i tak walą bez opamiętania w rynek nie zważając na cenę i wysokość start?
    Ja ci już gratulowałem decyzji o sprzedaży, jeśli będziesz miał odwagę odkupić taniej i to zrobisz pogratuluję drugi raz. Nie mam z tym problemu.Mam nadzieję, że w drugą stronę to też zadziała :)
    Wydaje mi się, że sypia osoby widzące problemy spółki oraz zmieniający się rynek, które uważają że PLI czekają ciężkie czasy.

Sprzedałem, kupiłem mały pakiet a teraz czekam co się wydarzy ale nie jestem optymistą że będzie super. Znaczy PLI przetrwa ale nie widzę tutaj obecnie powodów do zakładania, że spółka będzie na wyższych poziomach. Webinar został zrobiony bo jest źle, by uspokoić akcjonariuszy by kurs nie spadał bardziej - przy czym zarząd nie miał żadnych argumentów by wytłumaczyć dlaczego miałoby być lepiej w roku 25. Dlatego tak, liczę się z tym że z moim małym pakietem długo nie wyjdę na plus bądź w ogóle.
  • Re: Duże zlecenie. Autor: bialoczerwony1972 [79.191.216.*]
    Żebyś wiedział ile pewni akcjonariusze chodzili za tym webinarem....
    I wychodzili!
    Pewnie po części i dlatego, że jest żle, ale moim zdaniem po części ze właśnie powoli będzie następował przełom. Dlaczego ma być Lepiej w 2025r? na kursie bo giełda wyprzedza przyszłość, a w core biznesie bo wreszcie ruszą zlecenia a jednej dużej firmy w konkurencji brak, a druga dopiero co się zaczyna uruchamiać po upadłości no i dolar uważam,że będzie będzie mocniejszy za nowego prezydenta.
    Zapewne i sporo drobnych tez się podłącza do sprzedaży.... Nie wiem może masz rację i nie im nie wyjdzie z tego co planują. Nikt nie będzie chciał Fatimy, nikt nie będzie chciał Otherland, nikt nie będzie chciał cinematików a gry od PJ nie zarobi nawet 1 mln zł, a IG z Rookie nie ruszy z produkcją. Tyle, że ja uważam inaczej....
    Fakt, że spadki mnie mocno zdziwiły, tyle że jest jeszcze druga możliwość. Skoro nikt nie chciał oddawać akcji w cenie 20-25zł to jak inaczej zebrać papier z rynku? No wystraszyć rynek, że jest fatalnie!!! I widzę, że po 11zł jest za drogo i to dużo za drogo bo firma bankrut nic jej nie wychodzi i nic nie wyjdzie, Żbikowski i Małek nie dają rady itd itd I te nowe nicki i nowe analizy rynku :)
    Serio???

Zlecenia rusza orzeszek czy później ale jaka będzie marża i zysk? Wg mnie będzie powolny wzrost dochodów i dlatego kurs jest gdzie jest. Obstawiam że może w ciągu 2 lat będzie powrót do 20zl.
  • Re: Duże zlecenie. Autor: ~Qwerty [80.238.117.*]
    Polaris?
  • Re: Duże zlecenie. Autor: bialoczerwony1972 [79.191.28.*]
    No jedno może być, a drugie? Chyba, że w obu nie chodzi o cinematiki, a o coś innego...
[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.