Do wytrwałych świat należy. Jeszcze sobie odbijemy z nawiązką. Gdy inni będą spadać my będziemy się wznosić w przestworza. Spółka jest mocno niedowartościowana. Co nie oznacza juz teraz wzrostów. Jeszcze długo będziemy czekać. Taka jest moja opinia. Ja osobiście na niektórych walorach inwestuję długoterminowo. Na niektórych mocno spekuluję na krótko. Jak na razie jest okey. Jestem na POlNEJ cały czas do przodu i mógłbym wyjść z papieru z zyskiem, ale po co jak mogę zarobić dużo więcej. Systematycznie skupuję małymi pakietami.
A jaki to szpital ?
Domyślam się jaki, ale nie chcę pisać, aby nie odebrano tego jako złośliwość.
Czyżby był pierwszą ofiarą naiwnej wiary w pewne spółki?
redaktor, semp, Wam to trudno dogodzić: Jethro pisał - źle; zrobił sobie wakacje i nie pisze - też źle... czy tak samo podchodzicie do swoich inwestycji: kupię akcje - źle, bo mogą stanieć; nie kupię akcji - źle, bo mogą zdrożeć...
a propos, chyba został usunięty wątek, w którym było o malutkim zbieranku dzisiaj, a nie zaprzeczycie, że ktoś ładnie łyknął tą wystawioną podaż (prawdopodobnie w dużej mierze przez Was); nie znaczy to, że zaraz będzie jazda na Polnej, na to trzeba chwilę wyczekać, co nie znaczy, że od kilkunastu tygodni ktoś sobie systematycznie nie podskubuje Polnej...
Wam też polecam wakacje od Polnej i szczerze życzę powodzenia w uwalnianiu się od tego badziewia:)
a to ciekawe..
zawsze mnie zastanawialo jak wy dochodzicie do wnioskow ze ktos to zbiera. znaczy jeden cwany,bystry inwestor a nie zwykle zuczki, no jak no jak?
a powiedz mi, kto inny by zbierał za jednym zamachem po parę tysi, przy tym maraźmie informacyjnym na Polnej, gdzie ci co mieli kupić, już kupili, a pozostali niecierlpiwią się i wolą sobie gdzieś indziej wejść i co najwyżej sprzedają akcje - ich prawo, nikt tego nie zabroni;
aaa, ta sytuacja ze zbieraniem wiekszych pakietów nie była pierwszy raz i było to branko z prawej, jak tylko ktoś ładnie (na korzystnym dla skupującego w danym momencie poziomie) wystawiał akcje na sprzedaż
może też i Ty masz rację, prawdę zna ten kto kupował i ten kto ma wgląd w operacje na Polnej:)
nie mniej jednak, przy tej kiszonie na papierze w obecnej chwili miło popatrzeć, gdzie potrafiło nie przekroczyć nawet 2K obrotu w ciągu dnia, a tu nagle łyku, łyku...
żadne info przecież nie poszło i nie widzę powodu, żeby ktoś nieobeznany z tematem nagle chciał mocniej wchodzić w Polną
no, ale też nie można tego nazwać jakimś super ostrym braniem, na razie takie skubanko deliakatne...
dla mnie wyglada to na powolny przeskok kapitalu z bardziej napompowanej spolki trzeba czekac a kto nie trzyma zwierazca niech sprzeda przynajmnie obrot wzrosnie a to juz cos nawet ja kurs stoi
makler_12, czy Ty dziecko nie masz innych zajęć w wakacje? fantazję masz przeogromną uważając, że tu ktokolwiek kogolwiek zmusza do zakupu jakichkowliek akcji? albo to nie fantazja, tylko spora doza niewiedzy; jak tam, przyznaj się lepiej, ile straciłeś w tym roku na giełdzie?
a poza tym styl Twojego postu jest formą groźby w stosunku do mojej osoby ("otrzymałeś jedno ostrzeżenie, drugiego nie będzie"), a to jest już ścigane...