To prawda że jeżeli chcesz obecnie kupić większą ilość to mocno podbijasz kurs.
Był nieco wcześniej dobry czas na zakupy ale nie wszyscy skorzystali.
Ale kupując i po 40 zł też będą zarobieni.
Prawie pusty arkusz na kupnie tak że przy większych obrotach ( kupujących) będą zmuszeni zbierać wyżej i wyżej.
Teraz przy 1.4mil jest 5% a jak obroty się zaczną po kilka mil to będzie mega fajnie.
w arkuszu kupna jest takie cos: nie drozej niz: 32,7500 sztuk: 30 000 za laczna kwote: 982 500,00pln
to jest nie to zrealizowania, A jak by to poszło po kazdej cnie to kurs by stanął na 60pln wg. arkusza sprzedajacych zlecen....
Wiec tu bedzie rakieta, bo 1mln to jest nie duzo, A nikt nie sprzeda akcji firmy ktora wyszla bez szwanku z wojny, wojny ktora się kończy .... A fundusze inwstycyjn jak beda musialy otworzyc jaka kolwiek pozycje na UKRAINE, gdzie Kernela nie ma w zasadzie na gieldzie to tu bedzie rajd...... Ja nie wiem od kogo oni beda to kupowac. Ja po nizej 100pln nie oddam ani sztuki akcji.
Trader słuszna uwaga z tym forrexpo. Ktoś coś już wie lepiej niż my. Nikt by nie kupował losów loteryjnych. Kwestią dni a spółki ukraińskie ruszą marsz na północ. Pojawiają się również zagraniczne finansowania co zwiastuje już raczej koniec wojny bo nikt by nie pozyczał kapitału gdyby nic nie było rozstrzygnięte z wojną