Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  34,15 zł , zmiana od tamtej pory: 33,53%

Re: 1,4mln pln zakupow akcji w jeden dzien i kurs 5% up

w arkuszu kupna jest takie cos:
nie drozej niz: 32,7500
sztuk: 30 000
za laczna kwote: 982 500,00pln

to jest nie to zrealizowania, A jak by to poszło po kazdej cnie to kurs by stanął na 60pln wg. arkusza sprzedajacych zlecen....

Wiec tu bedzie rakieta, bo 1mln to jest nie duzo, A nikt nie sprzeda akcji firmy ktora wyszla bez szwanku z wojny, wojny ktora się kończy .... A fundusze inwstycyjn jak beda musialy otworzyc jaka kolwiek pozycje na UKRAINE, gdzie Kernela nie ma w zasadzie na gieldzie to tu bedzie rajd...... Ja nie wiem od kogo oni beda to kupowac.
Ja po nizej 100pln nie oddam ani sztuki akcji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTARTA -2,77% 45,60 2025-10-22 17:04:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.