Kurs będzie się kisił w granicach 5.pln. Nikt nie chcial brac po 3.pln. a teraz są chętni ? to wszystko to "sciema" i wciąganie po wysokim kursie nowych naiwnych-lub "palą głupa" i sami sobie sprzedają ! moim zdaniem to 2. BPH. wyszlo bo nic nie mogło zrobić a "nowy-inwestor" z 40 000.akcji chce szybko zarobić ? Powodzenia życzę.Dla mnie niech rośnie to sprzedam wszystko i nawet o tym badziewiaku nie chcę słyszeć.Pozdrawiam
07.07.2009 - Pierwsze w Polsce wdrożenie systemu VocalCom
Unima 2000 zaprojektuje i wdroży rozwiązanie VocalCom w Firmie Call Center IPT z Wrocławia. IPT jest nowoczesną firmą świadczącą usługi w zakresie procesów kontaktu z Klientami, przy wykorzystaniu narzędzi contact center. Najnowsze, autorskie rozwiązania technologiczne pozwalają Firmie na błyskawiczne dotarcie do Klientów oraz decydują o najwyższym poziomie usług. System VocalCom będzie stanowić jedno z rozwiązań pozwalających skutecznie realizować cele i założenia IPT Call Center.
Unima 2000 jest jedynym w Polsce partnerem biznesowym VocalCom - lidera w produkcji światowej klasy rozwiązań Contact Center, dostarczanych od ponad 10 lat do odbiorców na całym świecie. Wśród klientów Vocalcom są już m.in. oddziały krajowe takich firm jak Orange, AOL, ABB, Adecco, Canal+, BNP Paribas, Bertelsmann i Le Figaro.
Ja bym się tak nie cieszył, kto zna temat to wie że VocalCom to rozwiązanie nie na nasz rynek i nie będzie na nie zbytu. Są rozwiązania rodzime lepsze i dużo tańsze. NIe naganiajcie bardzo prosze.
Mam watpliwa przyjemnosc pracowac w CC gdzie jest ten system wdrozony i naprawde dziwie sie, ze ktos w ogole chce z niego korzystac. Notorycznie pojawiaja sie nalozone rozmowy, gluche polaczenia, trzaski a sama jakosc polaczenia jest po prostu zenujaca. Ten system wdrazaja po prostu amatorzy.
Najnowsze doniesienia z pola walki Vocalcom: technicy probowali wyeliminowac ciagle przebicia i tak to zdolnie zrobili, ze wszystko padlo, nic nie dziala, firma nie pracuje normalnie a przez to traci pieniadze. A wszystko dlatego, ze jakas banda nieudacznikow wziela sie za naprawianie systemu, o ktorym chyba nie maja zielonego pojecia. Juz 2 dni staraja sie to naprawic i nic a kazdy dzien przerwy to ogromne straty dla firmy.
To, że wraca na notowania ciągłe jest raczej ( poważną ) wadą niż zaletą.
Najlepszym tego ( ostatnio ) przykładem były np. Euromark i Unibep.
Na 2 fix. ładnie i systematycznie szły w górę.
Po powrocie na ciągłe kursy ich spadają i to znacznie i regularnie.
Tak samo będzie zapewne także z Unimą.
Zamiast się cieszyć raczej martwić się należy.
Całkiem, całkiem, ale wkrótce dołączy jeszcze skup akcji, a skup 500 tysięcy akcji to nie w kij dmuchał.
Tu się będzie jeszcze dużo działo. Wszystko dopiero się zaczyna.