• Kurs akcji Autor: ~fiksiorek [193.193.67.*]
    Dzisiaj podczas podróży do pracy zastanawiałem się czy przy takiej pracy zarządu i sposobie ich komunikacji z Nami akcjonariuszami jesteśmy w stanie wrócić realnie na poziomy powyżej 30 zł?
    Niestety, ale podświadomie stwierdziłem, że jednak raczej człowiek nie odzyska wpłaconych tutaj pieniędzy i że będzie to jedyna inwestycja w życiu, która spaliła totalnie.
    Pytanie do Was, jakie macie przemyślenia?
    Pozdrawiam
  • Re: Kurs akcji Autor: ~Jabadoo [37.31.156.*]
    Jeśli to Twoja jedyna wtopa na giełdzie, to albo b krótko jesteś, albo gratuluje bardzo udanych selekcji (pisze b poważnie)
  • Re: Kurs akcji Autor: ~me_how [5.173.88.*]
    Niech nic nie komunikują bo nie na tym zwiększanie wartości firmy polega. Niech zwiększają przychody bo one mają realny wpływ na wycenę i rozwój firmy. Komunikat poprzez raport kwartalny wystarczy. Będzie czysto i rzetelnie jak w usa
  • Re: Kurs akcji Autor: ~ABC [46.112.94.*]
    A ja myślałem że zyski są ważniejsze od przychodów ale widać czegoś nie wiem.
  • Re: Kurs akcji Autor: ~me_how [5.173.88.*]
    Zyski nigdy nie były ważniejsze od przychodów bo podlegają manipulacji. Jak zwiększa się przychód to firma rośnie i ma z czego inwestować. Jeśli zainwestuje 90 procent przychodu to ma mały zysk i pomyślisz że jest mało warta, a ta może prowadzić potężne inwestycje. W stanach tylko przychód się liczy. Na jak ktoś w USA płaci dywidendę to jest postrzegany jako spółka nie mająca pomysłu na rozwój. W Polsce bananowej z mało rogarniętymi ludźmi komunikaty podbijajace kurs, durne wskaźniki itp
  • Re: Kurs akcji Autor: ~Zorro [188.33.248.*]
    Inwestuj w usa...na kokosowej gieldzie
[x]
BIOMAXIMA -0,77% 12,85 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.