...jesli dynamika wzrostowa zysku jest z kwartału na kwartał coraz lepsza to chyba nie jest to syf....... jest zamieszanie w "właścicielm", a sprzedaz/produkcja robo swoje........ mnie to ten dzisiejszy spadek baaaarzdo smierdzi jakas "ustawką".... De facto nie ma jakiejkolwiek informacji (nie mówiąc juz o złej) a społka spada jakby sie jakims cudem okazało ze zamiast zysków społka generuje wielkie straty. .... i te pakiety dzisiaj po kilkanascie tys. - żadkosc nad żadkosciami przy tym walorze. wydaje mi sie ze wchodzi jakis wiekszy zawodnik do gry..... wiec na poczatku inwestuje ( czytaj ponosi /straty) zeby zebrac plony za kilka kwartałow...... moze sie myle ale tak to widze... i wciaz uwazam ze społka jest mocno niedowartosciowana (oczywiscie dzisiaj dokupiłem znowu troche)
......choć nie ide w zaparte twierdzac ze społka niespadnie jeszcze o kilka-kilkanascie procent. Moze sie to zdarzyc bo panikarze zawsze sie znajda (co skrzętnie wykorzystam).....
Na dziennym wykresie można dostrzec dwie formacje: prospadkowy RGR, albo prowzrostowy diament. Jeśli jednak jutro poleci dalej w dół to zostaje już tylko RGR i lecimy 30gr w dół.
Pozdro.