• dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~rewi [79.184.32.*]
    Co o tym sądzicie same dobre infa a tu nagle taki zjazd ?
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~aaa [85.202.97.*]
    urośliście o 5 zł za duzo, o przepraszam o 10 zjazd na 5 zeta
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~BABCIA [82.210.140.*]
    a gdzie widziałeś te dobre infa? chyba nie mówisz o mrzonkach Mzyków?
    Odnośnie Jarocina (hehe) zapytaj Zarządu jaki maja procent braków
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: levinas [*]
    dlatego , że umacnia się złoty...to oznacza niższą rentowność a przy znacznym umocnieniu dodatkowo odpływ zamówień z zagranicy...nie da się wycenić tej spółki...
    zarząd podał swoje plany, a napaleńcy je kupili...teraz rynek weryfikuje plany i wskazuje realne możliwości spółki...
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~cyferka [89.76.5.*]
    Pożyjemy zobaczymy uwazam że bedzie ok
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: goosi [87.105.160.*]
    A czy ktoś zwrócił uwagę, że dzisiaj poszly zlecenia z wielkoscia ujawniona? Jestem prawie pewien, ze ktorys DM wywalil jakiemus biedakowi akcje pod kredyt ...

G.
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~cyferka [87.207.77.*]
    goosi wez wyjasnij bo nie bardzo kumam
    dzieki
    Zlecenia typu WUJ (wielkosc ujawniona). Ktos sprzedaje np. 50 tys papieru pageda, ale nie chce wrzucac tego do arkusza za jednym razem, tzn. nie chce zeby bylo widac takie duze zlecenie po stronie podazowej, bo wszyscy sie wystrasza i zaczna sie ustawiac ponizej. Wrzuca sie wiec WUJa, ktorego widac np. w paczkach po 200 sztuk. Jak ktos lyknie 150, to na podazy zostaje zlecenie na 50. Jak ktos inny zleci np. 100, to odbiera te wiszace 50, i kolejne 50, w efekcie widac na podazy 150 itd...

Siedzialem caly dzien przy kompie, widac bylo ze worek podazowy nie ma dna, a nie poszlo ani jedno zlecenie na kilkanascie tysiecy akcji (chyba ze to pierwsze zwalajace, ale nie jestem pewien). Ludzie zbierali, zbierali, a tam zawsze bylo troche akcji na podazy, i zawsze jedno zlecenie... WUJek jak nic :)

Ktos duzy sprzedawal. A konkretnie zredukowal swoj portfel o jakies 0,5% wszystkich akcji :/

G.
    Masz racje.
    Zauważylem to od środy ,taka sama sytuacja jak piszesz
    goosi jak obstawiasz kurs?
    Spadnie ponizej 10 czy pomału w górę?
    Pozdro.

/
    Niebyłbym taki pewny że spadnie do 5 zeta nie wierzę.
    Szczerze to troche jak wrozenie z fusow... nawet jak nam sie cos wydaje, to co wtedy, jak ktos ma kolejne 50k papiera do wywalenia? :/ Smutek zapanuje ze hoho...

Moja wiedza i doswiadczenie podpowiada mi, ze nawet jak jest jeszcze jakas taka podobna dluga pozycja na pagedzie, to nie zostanie zamknieta w najblizszych dniach. Dlaczego? Bo nawet jak dom maklerski sprzedaje na zlecenie banku, to nikomu nie zalezy, sprzedajacym przede wszystkim, zeby sciagnac kurs do 5-6 zl.

Mam wiec nadzieje, ze papier sie delikatnie odbije. Technika tak przynajmniej podpowiada (dwa wsparcia + fibony), ale na minus dziala krzyz podazowy na srednich , seria czarnych swiec przy rozpedzajacym sie wolumenie, no i niestety przebicie w dol wsparcia kanalu wzrostowego.

Trzeba pilnowac poniedzialku. I to najlepiej z szerokim stopem :(

Scenariusze widze dwa: albo ktos wywalil co mial wywalic, i papier powinien przynajmniej delikatnie byc podkupiony, i wtedy wyrobie sobie dalszy poglad w zaleznosci od tego co sie na swiecach i wolumenie wydarzy, albo to jeszcze nie koniec. I nawet stopy nam nie pomoga...

Dzisiaj ten gamon przeskoczyl mojego 3% stopa... rzadko sie takie zlecenia zdarzaja :( Na takie waly nie ma mocnych.

Na pewno bedziemy w kontakcie w poniedzialek :)

G.
  • Re: dlaczego nagle tak spada??? Autor: ~wiem [207.44.134.*]
    Pewnie sprzedaje BBI albo Mzyki z boku
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.