Kiedyś pewnie tak ale póki co jest potrzebny popyt, a do tego jakieś dobre info. Na razie przy tych poziomach i tym popycie nie ma co myśleć o sprzedaży tylko spokojnie poczekać na większe zainteresowanie spółka, a takowe na pewno będzie w 2025. Moja estymacja oparta na tym jak wygląda spółka i rynek + prospektywny na 2025 to: 1. ok 2,50-2,60 do końca roku 2. ok 3,00-3,20 do 06.2025 3. ok 3,50 do końca 2025 Patrząc na wykres to niżej niż obecnie nie powinno spaść a perspektywa 50% zwrotu w ciągu 9 m jest dla mnie bardzo atrakcyjna więc dokupuje trochę i siedzę z tym co mam i czekam. Pzdr
Zobaczcie gdzie jest temat powodzian. Już skończył się bum na robienie sobie selfi na terenach zalanych. Firmy budowlane powinny być na maxa wykorzystane do odbudowy ale gdzie tam. Rząd ma w głębokim poważaniu los tych ludzi. Hanba
Myślę ze w tych niepewnych czasach związanych z wojnami handlowymi rodzimi developerzy jak Interbud wrócą do łask - tutaj liczy sie cierpliwość ale ja poczekam na te 6 pln:)
Pocieszeniem może być to, że nie chce spadać, jednak nie ma chętnych do kupna i tak stać w miejscu może długo. Obroty marne. Chcecie wzrostów to siorbajcie perłę, lepkusie. :)