• POLNA? Autor: moku [80.245.178.*]
    Napiszcie, czy warto teraz wejśc w tę spółkę długoterminowo, jakie perspektywy, proszę o rzeczowe odpowiedzi, wiem, że obroty są znikome, czy jest jakaś szansa na zmianę, dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
  • Re: POLNA? Autor: moku [80.245.178.*]
    Czy nikt nie ma tej spółki?
  • Re: POLNA? Autor: kaktus83 [83.30.203.*]
    Jest weekend i wszyscy odpoczywaja.
  • Re: POLNA? Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Wygodny jesteś:) Przejrzeć archiwum i podjąć decyzję samodzielnie. Koniec darmowych obiadków, naganiania, rekomendowania, koniec analiz, wycen itp. Wystarczy tego dobrego ...
  • Re: POLNA? Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    moku - w ramach króciutkiej przerwy w weekendzie - wchodż w Polną spokojnie, ile wyczekasz, tyle zarobisz; kasę tu trudno stracić, nawet jak na chwilkę ktoś zaniży kurs;
    Polna ma swoją wycenę, którą prędzej, czy później musi osiągnąć;
    obroty to bryndza na co dzień, gdy rusza, wystarcza, żeby puścić papier bezboleśnie;
    resztę doczytaj - za dużo tego, żeby ująć w kilku słowach;
  • Re: POLNA? Autor: pablo7 [91.94.40.*]
    mroku decyzja twoja ale ja ani chwili bym sie nie wachal zeby kupic ja juz swoje kupilem a co miesiac dokupuje bo wczesniej czy pozniej sprzedam za godziwa cene tylko pamietaj tu trzeba cierpliwie wyczekac pozdr
  • Re: POLNA? Autor: ~000 [89.79.209.*]
    test 8 zeta wkrótce
  • Re: POLNA? Autor: kaktus83 [79.162.48.*]
    i na wig20 chrzest polski
  • Re: POLNA? Autor: ~Ja [194.105.132.*]
    Trzeba było brać w styczniu, lutym a nie marzyć teraz o tych poaiomach. Owszem moze będzie 8 zeta ale za lat kilka przy kolejnej bessie.
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.