• jesli wyniki slabe (2q 2024) to insider trading mamy Autor: ~aban [91.198.217.*]
    i to KNF powinna zajac się tym o ile juz nie badaja tej sprawy !!!
  • Re: jesli wyniki slabe (2q 2024) to insider trading mamy Autor: ~xd [93.105.196.*]
    KNF XD
    Błagam Cię, nawet jakby w biały dzień ktoś z inside info handlował to KNF co najwyżej mógłby sobie twita wysłać że
    "ho ho ho, ale tak nie wolno!"
    I cyk, pora na csa, nie doszukuje się "praworządności" na bananie, bo tutaj tylko duży ma "prawo", małe żuczki mają co najwyżej pecha ;)
  • Re: jesli wyniki slabe (2q 2024) to insider trading mamy Autor: ~Ppp [94.172.221.*]
    Podejdźmy do tego racjonalnie.
    Fundusze mogą więcej i mają cel zbicia kursu. Otoczenie im w tym pomaga. Ja wierzyłem naiwnie, że im się to nie uda, dlatego trzymałem. Zmyliły mnie ich kolegów rekomendacje. 

Teraz na stracie nie chcę wychodzić (dopóki nie sprzedane wciąż mam tyle samo!), bo zakładam, że Piechocki i Lutkiewicz nie kłamali mówiąc o perspektywach.

Nie wierzę w żaden insider trading (przynajmniej nie na taką skalę). Kurs LPP nigdy nie był gładki. Były szybkie wzrosty ale też głębokie spadki.

Można czuć się zawiedzionym, bo chwilę temu było się sporym plusie, a dziś niestety na sporym minusie. Giełda….
  • Re: jesli wyniki slabe (2q 2024) to insider trading mamy Autor: ~xd [93.105.196.*]
    Aktualnie jest to nic innego jak gra emocji, której nie ukrywam sam ulegam, bo jestem delikatnie rzecz ujmując rozsierdzony tym co się dzieje z kursem. Podobnie jak Ty wierzyłem w fundamenty oraz zapowiedzi Prezesa, a poparte dodatkowo wysokimi rekomendacjami utwierdziły mnie w tym przekonaniu, zwłaszcza, że dotychczas nie było powodów żeby nie ufać LPP. Dlatego na chwilę obecną do czasu wyników dalej będzie rollecoaster i granie na emocjach. Jeśli jednak wyniki będą słabe, to jednak będę sam bliższy przekonaniu, że duzi wykorzystali posiadaną wiedzę wcześniej przed resztą inwestorów ażeby wyjść z akcji. Do momentu wyników i konferencji możemy tylko gdybać, przeklinać, zaklinać rzeczywistość, modlić się i wierzyć że będzie tak czy inaczej.
  • Re: jesli wyniki slabe (2q 2024) to insider trading mamy Autor: ~Elwira [31.0.53.*]
    Jak wszyscy myślą,że spadnie to wzrośnie, jak myślą,że wzrośnie to cena spadnie.
[x]
LPP -0,18% 16 795,00 2025-10-20 16:22:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.