Widzę, że na POLNEJ dzień, jak inne! Mało chętnych do sprzedaży! Już liczyłem, że dzięki Redaktorowi zrobi się trochę więcej szumu, a tu nic! No ale do końca sesji jeszcze trochę zostało i może się coś ciekawego jeszcze wydarzy!
no i po co redaktor tak straszyłeś?
ile tam tego masz: 15, 20, a może 50K?
Mam dla Ciebie klienta, który odbierze to od Ciebie hurtem po 10 zł; możesz się jeszcze z nim potargować, to może dorzuci parę groszy...
Widze ze masz manie chwalenia sie ilosciami. Jak tam akcje petrola - nakupiles ich chyba za 700 tys zl w listopadzie. Pokaz jutro PKC-em o 8,30 rano ile masz POLNEJ to moze odbiore wieksza ilosc od ciebie po calkiem dobrej cenie.
Petrola miałem za trochę więcej, ale ca trafiłeś.
Gdybym o 8.30 zrobił to co proponujesz to świadczyłoby to o tym, że masz rację - a przecież nie jest moją intencją chwalenie się ilością akcji Polnej.
Może jest wręcz odwrotnie - może ja się tego wstydzę?
Bo nie da się ukryć, że inwestycyjnie jest to błąd. Duży błąd. Niestety.
No i nie gram z jednego konta.
Przy zdywyersyfikowanym portfelu mozna smialo powiedziec ze jestes milionerem skoro samego petrola miales za niecala banke. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze osoby majace taki majatek siedza na tym forum i wdaja sie w glupie rozmowki ;]. Ale skoro tak to pewnie masz z niecale i 5 procent..... ;]
Bo uwazam, ze rozmowa z toba jest glupia w tym i poprzednim watku. Pozatym ludzi chwalacych sie ile czego tam nie maja na forum z gory uwazam za zwyklych burakow.