• MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~www [212.122.207.*]
    więc teraz bedzie sypac bez informowania , no to chyba po wzrostach chyba ze pan j bedzie zbieral
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~znawca [83.5.98.*]
    no to powrót do żródeł............
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~www [212.122.207.*]
    do zródel czyli do 26 zl????, czy 3 zł, mispol na razie nie skozystal z odbicia od 3.2 wzrosl na razie do 4.3 nieiele a soadl z 26 zl
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    mieli problem z wytłumaczeniem pasztetowej transakcji???? mięcho szło z Irlandii -Pasztety Profi padły chyba na pysk ale Misiaki nasze się wypierały.... i dobrze.... bo by niezły pasztet był.... a Panowie to chyba bez papiera!!!!!!!

A ze nie rośnie to cóż.... strata za 4 kwartał była.... i to jaka.... ale jak wiadomo akcje to marzenia idiotów więc leciało aż huczało.... frajernia się znajdzie na akcje jak będzie powyżej piontala.... zawsze tak jest musi swoje wzrosnąć by kupowali jak dzicy!!!!!!

Panie prezio rzuć pan ochłap pakietówki :)
    Slay jaśniej proszę, czy dobrze zrozumialem sens Twojej wypowiedzi ze ciagna aby wyalic i , że to bankrut??/ czy jak , to po co pan j od hopaa sie laduje w spólke??
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    PEWNA TO JEST TYLKO ŚMIERĆ... ale kiedy to też nie wiadomo :) Kupuj a później żeń :)

Jasnowidzem nie jestem ale jak Pan J kupuje na sesjach to znaczy się nie zaciekawie, bo się dogadać nie mógł by pakiety nakupić a nie oszukujmy się taniej by miał...

A jak wiadomo również kto kupuje to jak poczuje że ma siłę to będą loty w dół bo zwiększy zaangażowanie.... teraz ucichnie i później kolejne info.... kiedyś ta spółka też urośnie nawet do dychy.... ale FF to Pozostali 75.48%
    więc nie tylko on jest na tej sali....

mówi że ma własny pomysł na interes na WZA by Zarządowi przedstawić... ale jak miał ok 9% to też dużo i też mógł gadać a nie teraz kupuje... wydaje mi się,że uśrednia bo w Kofoli nie mógł się dogadać????

Pozdrawiam akcjonariuszy od 2 tygodni i tych co pożenili....

GIEŁDA polega na tym że dziś kupuję ja i liczę na frajera co kupi jutro!!!!!Ja wchodzę w ciemno z kapuchą a jak zobaczą że rośnie to automatem się ekipa znajduje następnego dnia... dlatego na fixie jazda a nad ranem podbitka do wyjścia i wkoło macieju z przestojami.... ale się uwywnętrzniłem.... :)
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~old school [82.160.144.*]
    no i jaki z tego morał ze nadal nikt nie wie co bedzie dalej takze jedni beda kupowac a inni sprzedawac ; ) podrawiam
    dla nas teraz wazne , żeby kupowali i sprzedawali na coraz wyższych poziomach:)
  • 3 CZERWCA MIELI 726 TYS AKCJI OD TEGO DNIA BYŁA SESJA Z WOL 1MLN SZT Autor: ~RE [79.163.248.*]
    SPOKOJNIE AIG TEN BANKRUTY ODDALI NA DNIE SMIECIA I TERAZ PŁACZĄ NAGANIACZE NA FORUM BUHAHAHAHA
  • Re: 3 CZERWCA MIELI 726 TYS AKCJI OD TEGO DNIA BYŁA SESJA Z WOL 1MLN SZT Autor: ~www [212.122.207.*]
    no fakt pewnie juz maja duzo mniej moze jakis 200-250k,albo juz nic po wczoraj 500k volumenu wczesnie po 300k wiec pewnie juz akcje odebrane ale mam nadzieje ze nie przez drobnice tylko grubsze ryby
  • Re: MISPOL----AIG ma poniżej 5% Autor: ~autor [77.253.103.*]
    Pan J niegłupi jest. Da zarobic na spółce na 100%. Finansowo tak wyprowadził HOOPa, że zarobili fajne miliony. Teraz będzie troszę dół (bo AIG..itd...), ale w perspektywie pół rocznej - duży wzrost. W sumie na krótkie ruchy może byc drugą Vistulą ;) Życzę powodzenia!
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.