Sierpień i wrzesień powinny być równie dobre jak nie lepsze pod tym względem. Do tego umowa z MPay. Plus Vee Desk. Plus spodziewam się kolejnych Espi, bo zgodnie z zapowiedziami wszystko teraz się powinno zacząć. Pamiętać trzeba też że AI to przyszłość i chodliwy temat. Grzech było w to nie wejść w tych cenach. Pozdrawiam
Widzę że kolega wręcz mnie śledzi, bo gdzie ja tam zaraz się pojawia. Ale z tego co widzę tok myślenia podobny mamy. W lipcu przychód z podstawowej działalności o 23 procent większy od przychodu w czerwcu. Więc lampka każdemu się zapali. Słaby raport za II kwartał na szczęście pomógł zmęczonym trzymaniem akcji w podjęciu decyzji o sprzedaży i tak mamy perełkę w dobrej cenie i w odpowiednim momencie.
Jak nie ma do czego się doczepić to warto do prezesa. Na każdej spółce tak jest. A cena i tak zawsze po mojej myśli się zachowuje. Poza tym nie będę obrażony jak sprzedasz to co masz.
Prezes mówił że w III kwartale wskaźniki MPC zaczną rosnąć. Urosło w lipcu o 23%. Mało? Dalej brak ci potwierdzenia? Coś słabo z tym nagnem na spadki. W każdej chwili będzie tu odcięcie od tanich akcji.
Yup, tez mi to tak wyglada. A zauwaz przy okazji ze juz jakims sposobem zniknely wpisy o:
- nijakim produkcie
- pekajacej bance na AI
- "to sie nie uda, bo istnieje konkurencja"
Pozostaly jedynie 2 typy wpisow:
- oczerniajace prezesa
- brak zyskow (z rzadka sie pojawia, ale jednak)
Już został prezes tylko do oczerniania. Ale wszędzie gdzie bym nie wszedł to prezes jest najgorszy. Personalnie każdego można oczerniać i najłatwiej. Długo nie będziemy czekać tu na wzrosty. Jest przełomowy kwartał teraz dla vee więc w każdej chwili będą tu zupełnie inne poziomy.
Obrońca pokrzywdzonego prezesa się znalazł. Ależ się rozczuliłem. Taki porządny prezes i go oczerniają. Tak mi go szkoda. Bo przecież do tej pory tylko on zarabia na tej spółce a plankton traci. I zapewne tak będzie dalej. I dalej go będą oczerniać, an dalej będzie zarabiał.
Prezes ma za zadanie rozwijać spółkę i to robi. Wszędzie trole spadkowe jak nie mają do czego się doczepić to do prezesa. Ale fakt że tyle tu troli i taki nagon tylko pokazuje jak wielkie jest parcie na papier. Trlowanie to też praca.
Hej kolego, a ty czasem nie miales kiedys ksywki "Inwestor" tutaj na tym zacnym forum?
Byl tu taki jeden wiecznie zaskoczony jegomosc, bo go ponoc wiecznie ktos oszukiwal. Znalazl bratnia dusze tu na forum - niejakiego Leszcza, mieli sie spotkac w trojmiescie - i potem juz przestali tu pisywac. Mam nadzieje ze sa szczesliwi ^_^
A pewnie. Znam niejednego zarówno inwestora jak i leszcza. Ci co pisali na forum mieli sporo racji. Prezes który rozwija spółkę kupuje jej akcje a nie sprzedaje. Ten pozbył się już prawie połowy swoich swoich akcji. Pewnie uważasz się za Inwestora, ale prezes udowodni ci w swoim czasie że jesteś jedynie leszczem. On tu dzieli i rządzi.