nie wydaje się wam czasami że polna może się zaczaić na ponara coś mi taka myśl chodzi po głowie.Jakubas co prawda nie ma w ponarze żadnego przedstawiciela ale wie o co chodzi i co się dzieje no i chwali sobie proces naprawy w ponarze,w polnej ma duży pakiet akcji no i świergolą że mogliby część pieniędzy z emisji przeznaczyć na przejęcie jakiegoś podmiotu,a do tego ponar ma udziały w relpolu dwie pieczenie na jednym ogniu.Tak mi się też zdaje że mogą dobrze się skumać z jędrzejewskim i kręcić razem lody.Co wy na to czy kci nie dopuści do tego żeby jakubas mieszał im w interesach.
Faktycznie co jakiś czas pojawiają się takie spekulacje! Bez wątpienia Jakubas ma wiedzę odnośnie tego co dzieje się w Ponarze i to może być pewien "punkt zaczepienia". Myśle, że należy spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. Nie oznacza to, że na pewno Polna przejmie Ponar, ale myślę, że nie można też całkowicie wykluczyć takiego scenariusza!?
no właśnie, bo niby cieszy, że Polna jest na tyle ekspansywna, że przejmuje, ale warto się wtedy bardziej wysilić i być bardziej wybrednym w doborze podmiotu do przejęcia - na razie nikt nie powinien się rzucać na spółki z tej branży, bo większość sprząta na własnym podwórku;