1) Wstaje rano, rozglądam się po socjalnym mieszkaniu i otwieram Harnasia.
2) Loguje się na tani używany slużbowy laptop dzwoniąc setny raz do syna (który też jest w domu, bo ma zawiasy i dozór) z pytaniem gdzie się "podłacza polski internet?"
2) Wchodzę na forum SimFabric i z ogromnymi trudnościami czytam to, co napisali uzytkownicy forum, ale mam jedynie 60 pkt iq, więc nie rozumiem nic i piszę "buhasaaa" i "brednie".
3) Otwieram kolejnego harnasia, bo za ciezka prace należy się nagroda.
4) Przyszedł czas na podbijanie spamu propagandy sukcesu, więc otwieram zeszycik i sprawdzam zatwierdzone przez szefa komentarze: "super", "jest dobrze", "niedługo górne widły", " brawa dla zarządu", "oby tak dalej", etc.
5) Pechęrz jest pełen harnasia, więc czas na toalete. Załatwiam sprawę, nie myję rąk.
6) Dostaje telefon, że Piotr znów pisze prawdę na temat spółki i musze podkręcic obroty i spamować więcej, bron boże merytorycznie. Nie wiem, co to znaczy merytorycznie.
7) Zbliża sie 16, czas kończyć. Dzień odklepany, słownik ortograficzny zignorowany.
8) Przed snem patrzę ostatni raz w lustro i widzę dziecko, które rozplakałoby sie na widok kreatury, ktora jestem. Zero honoru, zero godności czy moralnosci. Tylko zwykła sz...ta na posyłki.
9) Kładę się do brudnej pościeli, jutro rano trzeba wstać i naganiać dalej.
Kwik kwik, wydziera się z postów troli naganiajacych. Powiedz mi głupcze po co komu jest niski kurs simfabric? No po co? Nawet jak spadnie do 50 groszy to i tak będziecie twierdzić że ja albo Piotr chcemy kupić taniej. Tylko w jakim celu ktoś miałby kupować akcje spółki która nie wypłaca dywidendy, okłamuje inwestorów i niczego nie produkuje poza lipnymi Espi? Do podcierania tyłka?
Myślę że na tym etapie nie warto już odpisywać tym ludziom. Ich intencje są oczywiste, a ich odpowiedź są zawsze nie na temat. Powtarzam, ich odpowiedzi są ZAWSZE NIE NA TEMAT. Przez ostatnie dni naganiacz o nicku "psychiatra" pisze 6 komentarzy jeden po drugim, coś o "aporcie" i że "czeka" i "buhasaa", a że ma zero engagement, to zaczyna wyzywać innych i wychodzi z niego esencja naganiacza SimFabric. Ci ludzie sa tutaj żeby mataczyć. Proponuję ich ignorować i nie odpisywać tak jak robie to od jakiegoś czasu. Próbowali znów też podszywać się pode mnie i Ciebie, ale nikt się na to nie nabiera. Niech gotują się we własnym sosie, a my róbmy swoje. Powtórze raz jeszcze, ci ludzie jeszcze NIGDY NIE ODPOWIEDZIELI NA TEMAT, więc nie warto wchodzic z nimi w jakakolwiek dyskusje.
Dzisiaj naczelny chrumkacz niejaki ~psychiatra znowu jest w gazie. Dostał rozkaz pisania o byle czym byle by tylko spamować forum. Czego to ludzie nie zrobią za jednego harnasia...
No to wy nieźle harnasiów dostajecie z koro 24h na dobę siedzicie i naganiacze na spadki. Jak się wkręcić do waszej paczki nagony. Bo ja też chcę tyle harnasi
No jak w końcu nagony spadziowe. Bierzeta mnie do swojej paczki. Jak trzeba mogę tak jak wasz prezes nagonów Piotruś zostać notorycznym kłamcą, aby mieć te harnasie
Zgadza się Ricardo. Im mniejszy engagement w ich wypociny, tym wieksza frustracja i zakłopotanie ze strony zleceniodawców. Pod Twoim komentarzem są ich jakieś komentarze, ale nawet ich nie czytałem, nie warto. Szczerze polecam ignorować ich całkowicie i robić swoje i ostrzegać inwestorów dalej.
Potwierdzeniem tego co napisałeś o niskim poziomie inteligencji troli naganiajacych jest też fakt, że nie potrafią wymyśleć niczego swojego, kopiują teksty od innych i wydaje im się że będą śmieszni. Prosty przykład z Harnasiem o ktorym Piotr napisał to teraz chrumkacze piszą cały czas o Harnasiu, trole są rasowymi naganiaczami to teraz nas nazywają naganiaczami. Widzę że teraz masowo plusują swoje wpisy po tym jak ja plusuję wpisy bo widziałem że strasznie ich to denerwuje. Tak że prośba do chrumkaczy naganiajacych, wysilcie się odrobinę bo kopiowanie innych ludzi wychodzi wam żenująco.
Zgadza się, zauważyłem to samo jakiś czas temu, te kopiowanie. Tak robią dzieci w szkole podstawowej. Polecam jednak w dalszym ciągu pisać na forum z pominięciem tych ludzi. Dla mnie nie istnieja. Dalej bede zostawiał swoje wątki, dalej będę cykliczni przypominał o oszustwach zarządu, ale już nigdy nie skomentuje w ich wątkach, a kazdy ich komentarz bedzie ignorowany. Po tym komentarzu nie bede nawet o nich wspominac.
I jak Pietrek będzie? Bierzeta mnie do tej swojej paczki czy nie? Na początek chcę 50 harnasi na miesiąc. I na mniej się nie zgodzę. W końcu przyjmujecie trzy osoby naraz Julie, Emila i członka zarządu. Bo chyba inwestorów nie okłamałaś pisząc, że jestem tymi osobami?