Gdyby na giełdzie rzadziła mądrość to by tak było ale rządzi głupota i tak nie jest. Dlatego nigdy na giełdzie nie zarobi jakiś profesor. Dalej musi te kafelki wykładać na uniwersytetach czy polibudach. Bo jak by wystarczyło być mądrym aby zarobić na giełdzie to nikt mądry by niczego nie wykładał na polibudach.
Ja niczego np nie wykładam na polibudach. Bo Einsten powiedział po wybuchy bomby atomowej w Hiroszimie i Nagasaki ze gdyby wiedział do czego doprowadzi jego wykładanie czegoś to by został zegarmistrzem. I ja jestem tego samego zdania. Nic wam nie powiem z moich teorii bo mam dużo grubsze. Zmieniające zasady fizyki. A nie chce aby to wpadło w ręce jakiegoś Trapka albo Putina. Ludzkość nie dorosła do tego abym ja im coś mógł na temat fizyki powiedzieć. Lepiej abym nie mówił bo się zniszczycie i cały wszechświat. To co ja rozważam to więcej niż bąba atomowa to kwesta istnienia naszego wszechświata. A co gdyby on mógł nagle przestać istnieć?
Gdy robiono bombę atomową to wielu fizyków myślało ze cała artmosfera wejdzie w reakcje roszczepienia atomów i rozwalimy całą planetę. A ja myślę ze coś podobnego jest możliwe z naszym wszechświatem. Idzie go rozwalić. Tak ze nie byłoby niczego jak to Kononowicz mówił. Bo to całe istnienie wszechświata opiera się na istnieniu i nie istnieniu. Aby coś powstało z Zera. To postało +1 i -1. Gdy to się spotka to przestanie istnieć. My i wszystko co w naszym wszechświecie jesteśmy chwilowym stanem -1 bo jak się spotkamy z +1 to przestaniemy istnieć. A specjalnie wam pisze ze jesteśmy minus jeden a nie plus bo to nie ma znaczenia. Pewnie chcielibyście o sobie słyszeć ze jesteście plusem ale jesteście minusem. Gdzieś tam powstał drugi wsdzechświat bo z zera mogą powstać tylko dwa przeciwstawne wszechświaty które w sumie są zerem. Jak Ziobro. Ale tak nie politycznie to dzieli nas cienka linia od nie istnienia w ogóle i od bycia Zerem. Gdy tylko zderzymy dwa wrzechświaty.
Będzie to co miało być czyli przejmują SpaceFox za akcje i prezes obejmuje za kasę czyli realizuje się bardzo dobre info pamiętajmy że wskakują gry od Spacefox już wydane czyli przychód i zapowiedziane więc bedzie sporo premier niedługo dema gier to zobaczymy pierwsze efekty ale Jujube wyrasta na spółeczkę w której sporo się dzieje a nie taką co stawia na jedną kartę i super
Juju zaczyna przypominać Simfabric sprzed wystrzału na 100 PLN z tą różnicą że tam były zapowiedzi kilku gier a na Juju będą grywalne dema kilku gier.Jak to wpłynie na kurs Juju oceńcie sami:)Zegar tyka cyk.cyk.cyk….
Przed premiera powinno zacząc rosnąć mocno kwestia kiedy ogłoszą datę i co to za data ale 10 tu może być realne szybciej niż niektórym się wydaje niedowiarkom
To już wiadomo dlaczego tak chętnie zarząd zapłacił za akcje z emisji. Zdaje się że dobrze wiedzą co będzie: Cena, po jakiej akcje były obejmowane:
Akcje Serii P były obejmowane po jednostkowej cenie emisyjnej równej 1,25 zł (jeden złoty i dwadzieścia pięć groszy) za sztukę.
6a) Opis sposobu pokrycia akcji:
Akcje Serii P zostały objęte za gotówkę w formie przelewów na rachunek bankowy Spółki.