Drogi wróżbito, a o której ten pociąg odjedzie? Już na otwarciu czy dopiero na koniec sesji? Jak już tak dzielisz się wróżbami to podziel sie tym detalem. Daytraid-erzy będą Ci bardzo wdzięczni.
Musisz przyjąć, że on nie robi żadnej roboty. Myśli, że jak codziennie będzie pisał o super wzrostach to jak już się wydarzą ( co prędzej czy później statystycznie powinno mieć miejsce) to będzie to jego zasługa.
Jak moja babcie co codziennie mówi, ze będzie padać, a jak już spadnie deszcze to powie " a nie mówiłam" Tu jest podobny przypadek.
Trochę się z tobą nie zgodzę.Takie nachalne naganianie zniechęca do spółki i wiem że ktoś napisze że nie inwestuje się na podstawie wpisów na forum ale uwierz ,robią to.
Okej. Przez ostatnie tygodnie obroty było niskie i takie zagrywki mogły wpłynąć na decyzję jakiegoś inwestora z pakietem 300 akcji. Pojawi się takich 100 i masz już dzienny wolumen ale nie mam danych aby się wypowiadać o skuteczności . Trzeba by jakieś badania zrobić w biurach maklerskich.
Aczkolwiek jeśli pojawia się inwestor z kapitałem pokroju 200k zł ( który ma realny wpływ ) to jakoś nie wierzę, że on kupuje takie bajki.
No właśnie o ten narybek chodzi.Wchodząc na forum czasami można się dowiedzieć ciekawych rzeczy o spółce których nie ma w espi ale to w merytorycznych postach a nie w +30,kosmos czy jakiś tam pociąg odjeżdża.To może zniechęcać.