Kupione po 1,2, sprzedane po 3,60. Zbyt długo tu widziałem, firma wydmuszka. Przesiadka na grupę azoty, piękna cena, największy producent wodoru w Polsce.
Zgadza się ale czasami cierpliwość się kończy. Zawsze jak kupuje jakieś akcje to potem spada i odwrotnie, więc teraz jak sprzedałem to pewnie zaraz będzie po 10 zł :)))
Za raz to może nie ale w przyszłym roku, kto to wie. Na pewno więcej się zarobi niż na obligacjach, złocie albo lokacie ( które warto oczywiście mieć )
Dla porównania od lutego gdy wpakowałem kasę w obligacje zarobiłem ułamek tego co tu w miesiąc. Jak liczę zysk per day z inwestycji to wybieram tą wydmuszkę i czekam dalej.
Wolę się nudzić i liczyć zysk niż zawalić robotą i nie zarobić nic.
Impet wygasl i to bylo do przewidzenia nie trzeba tu wiekszej filozofii.Nic nie rosnie do nieba.Ale cena Cena akcji sie utrzymuje. A to znaczy ze rynek wycenia te akcje w zupelnie inny sposob niz rok wczesniej. Utrzymanie ceny,utrzymanie ceny jest wazniejsze od osiagniecia jej pulapu.Poniewaz ruchy ktore moga nastapic nastapia z zupelnie innego poziomu a to w konsekwencji dla wielu osob moze oznaczac ze niebeda juz musialy pracowac na emeryture.
Te ognisko dalej sie pali,wciaz palie i wystarczy jedna rzucona żagiew zeby zaczelo plonąc plomieniami ktore siegną nieba.Czy tak sie stanie czas pokaże.
Oczywiscie mozesz sobie kupic kolejne akcje instal azoty cokolwiek ale jjakie jest prawdopodbienstwo ze dadza ci 400 % zysku.A ja mam tutaj te 400%.Pierwszy raz od 22 lat.I mowie ci kolego ze wiecej tyle nie zarobisz.Vamos