• PAM Autor: ~adalbert78 [213.134.171.*]
    Dostaliśmy dobry przykład. Panie Prezesie odwagi ktos musi za ten nasz petrolwałek odpowiedzieć.
    Nie wiem jak inni ale ja mam juz dośc czekania niewiadomo na co czy na 160 czy na 75000 czy na program cela +
    Wszyscy czekamy na informacje co Pan ustalił!
    Prokurator generalny Adam Bodnar spotkał się w czwartek z przedstawicielami Stowarzyszenia Poszkodowanych w Aferze GetBack. Wyraził zrozumienie dla działań podejmowanych przez członków organizacji oraz inne osoby, wskazując na konieczność wykorzystania wszystkich dostępnych instrumentów prawnych, aby pomóc poszkodowanym. 

• Re: PAM Autor: ~Gamoń [83.28.248.*]
    To ja Panu odpowiem , Pan Prezes nic nie ustalił i nie ustali , Pan Prezes czeka że kaszka manna z nieba mu sama poleci ,
    on ma pojecie ile to ja musiałem się uganiać, i na płacić z własnej kieszeni żeby przestali emitować akcję ?
    To niech poczyta , do dziś Mich Doradca mnie nie odpuszcza .
  • Re: PAM Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.59.*]
    Dnia 2024-08-23 o godz. 11:55 ~Gamoń napisał(a):
    > To ja Panu odpowiem , Pan Prezes nic nie ustalił i nie ustali , Pan Prezes czeka że kaszka manna z nieba mu sama poleci ,

Dokładnie, kaszka. Milicjant czeka aż BLG poczuje sie przymuszony jego przerażającymi groźbami które od lat znamy i mu wszystko na tacy wyłoży. Teraz to nawet grozić przestał, pewnie jak ten piesek z dyskontu chrypki dostał :-)
  • Re: PAM Autor: ~adalbert78 [213.134.171.*]
    -Mam tak po ludzku nadzieję że się Pan myli co do działań obecnego Prezesa, wielu akcjonariuszy mu jednak zaufało i mam nadzieję że zrobili to nie tylko "za piękne oczy". I tak po ludzku mam nadzieje że chłop robi co może! Tu uważam że powinnismy spotkać się z prokuratorem Generalnym i na takim spotkaniu według mnie nie powinno zabraknąć miejsca czy dla Pani Zofii czy Pana.
    -Co do postów niejakiego Mnicha to rozumiem że to ktoś ze spólki i bardzo nie na reke mu była Pańska blokada drukarni w Petrolu? Czy poza jakimis bzdrurami wypisywanymi na forum doznaje Pan jakiegoś nękania z jego strony?
    - czy jest możliwość żeby obecny Prezes wspóldziałał z Panem i odwrotnie, tzn czy wśród nas akcjonariuszy jest szansa na zgodę i porozumienie wszystkich? Czy ten podział jest właśnie po to żeby jedni mogli psioczyc na drugich że to ich wina i niczego nie wyjaśnimy?

O jakim Pan piszesz porozumieniu , ten człowiek dorwał się stołka , ustalili pobory jedni drugim i grają na zwłokę ,
    Chrzanowski zaczął mu swoje rację przedstawiać to go wyrzucił ( CHRZANOWSKI ponad 200 tys akcji Małecki 9 tys ) ,to samo spotkało Motykę , i Pana też straszy .
    Tak jak Pan napisał zaufało mu tylu akcjonariuszu to niech wam działa , domagajcie się tego , ja za niego nie będę robił żeby on nie wychodząc z bloku sowite wynagrodzenie wziął .
  • Re: PAM Autor: ~Xxx [5.173.69.*]
    Adalbert dalej ufasz prezesowi ?
  • Re: PAM Autor: ~Jedźmyniktniewoła [185.89.248.*]
    Przykre że tak nas urządzili. Człowiek naiwnie wierzy że te ciężko zarobione pieniądze pomnoży dzięki takiemu przedsięwzięciu jak Peteolinvest-miliarder poszukuje ropy na stepach Kazachstanu a okazało się że szajka sobie wymyśliła dodatkowy zarobek tj zaczęli drukować akcje , rzucać je w rynek dla takich właśnie ciułaczy jak my a pieniądze znikały gdzieś na Cyprze czy na Malcie . Prezes Krauze świadomie czy nie uciekł od tego procederu lecz francuz i krok chcieli się na naszej nędzy uwłaszczyć . Ciąg dalszy to niestety próżnia i domysły z nadzieją na dobre zakończenie jak w bajce gdzie dobro i sprawiedliwość zwycięża. W rzeczywistości różnie z tym bywa.
  • Re: PAM Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.59.*]
    Zauważyliście? On przez lata nie spowiadał się akcjonariuszom co robi w kwestii BLG/grubych, ani w sprawach Petrola / koncesji OTG/ Emby, nie pokazał jednego choćby pisma do organów ścigania, etc etc..
    Jestem pewny, że przez lata nic nie pisał do prokuratury bo czeka, aż BLG się zes.. ra. :-)
  • Re: PAM Autor: ~wróżka [195.146.6.*]
    Johnny MałeckiKiller napisał:
    ----------------------------

Dnia 2024-08-23 o godz. 12:29 ~adalbert78 napisał(a):
    > -Mam tak po ludzku nadzieję że się Pan myli co do działań obecnego Prezesa, wielu akcjonariuszy mu jednak zaufało i mam nadzieję że zrobili to nie tylko "za piękne oczy". I tak po ludzku mam nadzieje że chłop robi co może! 
    >

No ręce opadają, Adalbert, Ty jesteś strasznie naiwny. A "naiwny" to bardzo grzeczne określenie. 
    Masz nadzieję, że gawiedź (a Ty jesteś w Pam) była taka mądra (zaznaczam-wraz z Tobą), że wybrała tego gościa "nie na piękne oczy". A na co? Że taki wykształcony, z doświadczeniem na rynku? Że zrównoważony? 
    NIE !!
    Wam jedno wystarczyło - liczyliście na jego niezrównoważoną wściekliznę, która Wam gwarantowała że tak przypalantuje Betrandowi, że ów padnie na kolana i da 160 zł/akcję oraz dodatkowe granty tylko dla Was (Pamu). Ba! Tak Wam się ta wścieklizna podobała, że sami wpadliście w oszołomstwo i wścieklizny dostaliście razem z nim. No dobrze, załóżmy nie było innego wyjścia jak tego gościa wybrać w kontrze do BLG. Ale teraz już inny czas. BRAK REZULTATÓW !  
    Więc nie stosuj tu w tej chwili luktrowanych słówek, że "tak po ludzku" zwracasz się do twgo gościa z prośbami. Trochę się otrząśnij i stosuj reakcję właściwą do akcji. 

• Re: PAM Autor: ~Xxx [91.94.116.*]
    nie ma mocy sprawczej w zarządzie

zupełnie żadnej
  • Re: PAM Autor: ~Johnny [5.173.157.*]
    albalbert78, jak to jest we własne gniazdo srac? Możesz jeszcze patrzeć na zdradzieckie oblicze w lustrze?
    Dnia 2024-08-23 o godz. 18:14 ~Johnny napisał(a):
    > albalbert78, jak to jest we własne gniazdo srac? Możesz jeszcze patrzeć na zdradzieckie oblicze w lustrze?

A jednak się nie myliłem , usłaliście sobie wygodne gniazdko i
    leżycie nieroby w oczekiwaniu na sowita wynagrodzenie .
    Człowiek wam w gniazdo nie robi bo nie ma dostępu , a dopomina się
    tylko o to co powinniście już dawno zrobić , nie można
    wykluczyć że już dawno byłby usunięty z pam , tylko że jest za bardzo
    aktywny i boicie się tego 
    gamon, masz jeszcze jakieś dowcipy do opowiadania?
  • Re: PAM Autor: ~adalbert78 [213.134.171.*]
    Johnny: Zarzucanie mi srania we własne gniazdo uważam za zarzut tak absurdalny że zastanawiam się po co? Twoje czy innych próby obrażania mnie mam w głębokim poważaniu. Na ile potrafię wspieram dobrym słowem Prezesa i nasze Porozumienie,  zresztą nie tylko dobrym słowem. Bardziej niż moje sranie w cokolwiek interesuje mnie kiedy to się skończy, kiedy nastąpi finał i rozliczenie?
  • Re: PAM Autor: ~Toż_to_szok [46.187.235.*]
    Dnia 2024-08-25 o godz. 11:46 ~adalbert78 napisał(a):
    > Johnny: Zarzucanie mi srania we własne gniazdo uważam za zarzut tak absurdalny że zastanawiam się po co? Twoje czy innych próby obrażania mnie mam w głębokim poważaniu. Na ile potrafię wspieram dobrym słowem Prezesa i nasze Porozumienie,  zresztą nie tylko dobrym słowem. Bardziej niż moje sranie w cokolwiek interesuje mnie kiedy to się skończy, kiedy nastąpi finał i rozliczenie?

I na te pytania Johny niestety nie udzieli odpowiedzi, a jak już zarzuca komuś "nietaktowny zrzut" to powinien.
    Zapoznaj się dobrze z tymi atakami adalberta78 udającego przyjaciela PAM, to sam sobie odpowiesz.
    Dnia 2024-08-25 o godz. 12:45 ~Johnny napisał(a):
    > Zapoznaj się dobrze z tymi atakami adalberta78 udającego przyjaciela PAM, to sam sobie odpowiesz.

Qtafon !
  • Re: PAM Autor: ~Toż_to_szok [77.65.105.*]
    Dnia 2024-08-25 o godz. 12:45 ~Johnny napisał(a):
    > Zapoznaj się dobrze z tymi atakami adalberta78 udającego przyjaciela PAM, to sam sobie odpowiesz.

Nie Johny, to nie jest odpowiedź na jak najbardziej zasadne pytania.
    Wszystkie jego ataki mam Ci tu pozbierać i cytować? Jako stały bywalec forum powinieneś sam się dawno zorientować od kogo i po co on tu pisze, nie?
    O ile sobie przypominam, to sam się tu niedawno dziwiłeś dlaczego adalbert jako członek PAM nie idzie z pretensjami tam gdzie powinien, a żali się na bankierze. To odpowiedz sobie teraz sam dlaczego.
    Ja za Adalbertem(za tym forumowym wydaniem, bo tylko takie znam) nie przepadam i to żadna tajemnica, ale na pytanie kiedy koniec nawet jeśli miałby to być ujowy koniec też chciałbym znać odpowiedź.
    Niestety ponieważ minęły lata i nic nie zostało załatwione mam poważne obawy, że szefostwo pam względem swoich owiec stosuje sprawdzoną już w polityce niezawodną socjotechnikę. Byle na świadectwach widniała zaktualizowana data.
    No tak. Na to pytanie o koniec to pewnie nie ma tu takiego co by znał odpowiedź. Tylko czy to jest aż "spiskowa teoria dziejów"? Moim zdaniem nie.
    Dnia 2024-08-25 o godz. 14:54 ~Johnny napisał(a):
    > No tak. Na to pytanie o koniec to pewnie nie ma tu takiego co by znał odpowiedź. Tylko czy to jest aż "spiskowa teoria dziejów"? Moim zdaniem nie.

I taka odpowiedź niestety nie napawa optymizmem.
    Może ktoś tam powinien z czegoś zrezygnować, powiedzieć przepraszam chciałem(albo i nie), ale rady nie dałem?
    Wiem, że w polszy jak się kogoś toporem od stanowiska nie oddzieli to sam nie ustąpi, lecz może czas na ten pierwszy raz.
    A skąd masz takie informacje, że nie dał rady? Od adalberta chyba. On tak pisze codziennie i jak widać niektórych przekonał.
    Dnia 2024-08-25 o godz. 15:33 ~Johnny napisał(a):
    > A skąd masz takie informacje, że nie dał rady? Od adalberta chyba. On tak pisze codziennie i jak widać niektórych przekonał.

Tu wszyscy tak piszą, a brakuje właśnie głosów pozytywnych, Twój wpis jako taki odbieram, choć wpisami to my się nie wykarmimy:)
    5 trolejbusow to nie wszyscy kochanieńki. Reszta nie pisze, bo co ma pisać z taką "inteligencja".
  • Re: PAM Autor: ~Xxx [94.254.158.*]
    Czytając johnego,Adalberta,gamonia i nikt ma się wrażenie zapoznania z korespondencja Pruszkowa z wolominem
    A to dobrze wiedzieć, że jesteś z Pruszkowa.
    A który z nich należy do PAM?
  • Re: PAM Autor: ~Realista [5.184.67.*]
    Dnia 2024-08-25 o godz. 15:33 ~Johnny napisał(a):
    > A skąd masz takie informacje, że nie dał rady? Od adalberta chyba. On tak pisze codziennie i jak widać niektórych przekonał.

Johnny ma rację. Małecki doskonale daje sobie radę i od 2020 r. skutecznie realizuje swój plan zaduszenia Petrola. Najpierw z Dawidem nie zgodzili się na 3 Kazachów w RN, a gdy weszło tylko 2, to potem i tak ich wywalił, tak samo jak popędził inwestora.
    Co do adalberta, to też ma rację, bo ten wiedział co planuje obecny prezes, więc jak wszedł między wrony, to niech kracze jak i ony.
    Duszenie Petrola przebiega zgodnie z planem obecnego prezesa.
  • Re: PAM Autor: ~nikt [46.112.110.*]
    Dnia 2024-08-25 o godz. 11:46 ~adalbert78 napisał(a):
    > Johnny: Zarzucanie mi srania we własne gniazdo uważam za zarzut tak absurdalny że zastanawiam się po co? Twoje czy innych próby obrażania mnie mam w głębokim poważaniu. Na ile potrafię wspieram dobrym słowem Prezesa i nasze Porozumienie,  zresztą nie tylko dobrym słowem. Bardziej niż moje sranie w cokolwiek interesuje mnie kiedy to się skończy, kiedy nastąpi finał i rozliczenie?

ad albert78 - ja nawet skłonny byłbym zapytać nie kiedy finał i rozliczenie a co się w spółce dzieje i jakie działania podjął zarząd i rada nadzorcza - odpowiedź na te pytania dałyby rozgrzeszenie prezesowi i usankcjonowałyby sens istnienia spółki i forum

ps- ktoś zarzucie jakiej spółki?? - otóż uważam że skoro jest zarząd to i jest spółka bo nie dam wiary że pam płaci małeckiemu za nic
    Robisz tu nagonke na PAM i przewodniczacego i jeszcze dyskutujesz?
    To było do adalberta
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.