jeden członek sekty twierdzi, że zamiana opcji na kredyt przyniesie ok 1,5 mln zysku z finansówki. Oczywiście jest to kompletna bzdura.
Obiecywałam że kiedyś zajrzę.
Tylko nie mówcie, że źle piszę o spółce. Twierdzę tylko, że albo ktoś duuuużo tu piszący nie ma pojecia co pisze, albo celowo wprowadza w błąd.
Masz tutaj poczciwino opinię Polmoney z forum Parkietu:
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=146585&postdays=0&postorder=asc&highlight=polna&start=555&sid=6e405fd9a3de52081ae8e6035a4359b0
Jak tam gira? Zrosła się?
A co on jakaś wyrocznia?
Podtrzymuję 1,5mln zysku z tego tytułu to bzdura.
To , że wynik z opcji bedzie w Q2 pozytywny to fakt , ale będzie to wynikało z lekkiego umocnienia złotego i będzie miało duuużo niższy wpływ na wynik.
A tak w ogóle to miałeś traktować mnie jak powietrze....................
to nie jedyne "nieścisłości" które tu się pisze - pytanie kto ma spowodowac wzrost kursu i dlaczego, fundusze nie rzuca się się na spółkę, bo Polna jest jak na obecne czasy za mała - za mała jest płynnośc obrotu, itp. jedynie strategiczny alians z kims z branży mialby sens, pytanie z kim, ale fundamentalnie to ta branza bedzie się kisic.
jedynie kto może podbić kurs to spekuła - właśnie dlatego, że spółka mała, długo nic sie z nią nie dzieje, ale na pewno nie do 25 PLN
nie wierzę! zombi powraca, to jeszcze przez chwilę będzie nieco taniej na Polnej...
dobrze, że kolega górala na gwałtu retu nie ściągał należności od odbiorców, żeby szybko podskubać polankę, póki nie odjedzie...
W Twoim przypadku to akurat "retoryka" , merytorycznie to się ciebie pytam . Czy al to Twój stały nick ? Czy go sobie zmieniasz za każdym razem kiedy piszesz pierdoły?
Potwierdzam. Al naganiał na spadki na MILLENIUM, wielu drobnych akcjonariuszy zapewne pozbawił zysków. Dowodzi to że trzeba mieć własny rozum równiez w przypadku POLNEJ. Obecny kurs POLNEJ jest dla mnie wystarczający na tą chwilę, bowiem cały czas uzupełniam portfel nie angażując większej kasy.