• kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~adalbert78 [213.134.171.*]
    Chciałem powiedzieć do akcjonariusza Gamonia że „wystawianie” mnie na funkcję Prezesa (zresztą w tej materii w fachowym Towarzystwie, pozdrawiam serdecznie Pania Zofię i szanuję) tylko nie wiem czy PAM czy Petrola jest nobilitująca i dziękuję, nawet nie wnikam na którą funkcję! w pewnym sensie czuję się wyróżniony i zaszczycony, tym niemniej chciałbym wszystkim Państwu powiedzieć że moje plany zawodowe nie są po drodze z naszą Perłą bo żadne pieniądze nie znaczą tyle ile spokojny sen. A do pana Prezesa PAM i Petrola mam pytanie?  Ile lat jeszcze mamy pisać na tym forum? Co tu jest grane? Zaufaliśmy Panu, proszę przedstawić na co możemy liczyć, albo co Pan ustalił w naszej Akcjonariuszy sprawie? I żeby nie było nie pisze tego złośliwie i z uporem maniaka będę powtarzał że tylko jako zjednoczeni Akcjonariusze mamy szanse na cokolwiek i nadal zachęcam wszystkich niezrzeszonych do wstępowania w szeregi Porozumienia.
    Ps. Proszę mi nie "grozić" wykluczeniem z Porozumienia, bo to przecież Pan jest dla mnie i dla nas a nie ja i my dla Pana. I znowu nie mówię tego złośliwie. Ja proszę/chcę/żądam/wymagam żeby nastąpił finał tej Sagi i jeszcze raz Pana serdecznie proszę o komunikat w tej sprawie co Pan wie i co Pan ustalił? I nieśmiało zapytam kiedy według Pana nastąpi finał i rozliczenie?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Zygfryd [37.30.24.*]
    Jeżeli Petrol po 17 latach od debiutu awansował z gniota na perłę to już prawie jak raczkowanie dziecka lub pierwsze kroczki.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~nikt [46.112.104.*]
    Dnia 2024-08-15 o godz. 21:09 ~Zygfryd napisał(a):
    > Jeżeli Petrol po 17 latach od debiutu awansował z gniota na perłę to już prawie jak raczkowanie dziecka lub pierwsze kroczki.

po 17 latach ludzie już planują rodziny a nie pierwsze kroczki - z kim lub z czym ty się na łby pozamieniał? - pisz śmiało bo mdleję z ciekawości
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Zygfryd [37.30.24.*]
    Ty 17 lat już mdlejesz i co? Kask na łbie za każdym razem ocala cię od zagłady?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~zagadka [89.64.26.*]
    Pisali o tym w internecie, również o 19 30.Kto pierwszy rozwiąże zagadkę ,dostanie ode mnie dobre wino.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Toż_to_szok [91.94.115.*]
    No adalbert choć raz mi się spodobało to co napisałeś, w sensie ten spokojny sen, tego mi brakuje, a z tego co napisałeś Ty go masz więc zazdroszczę.
    Ja do pam bardzo szybko się mogę zapisać, wystarczy, że na espi wleci konkretny komunikat tzn. Cena min. taka i taka termin max.taki i taki. Jeśli i cena i termin będzie do zaakceptowania kilka dni i jestem w pam. Tak więc piłka jest po stronie pam i to jak zakładam jest w pełni zrozumiałe.
    Wcześniej nauczony już Waszymi błędami i Twoimi Adalbert wpisami nie widzę logicznego powodu by gdziekolwiek wstępować, czasami do monoplowego w ramach głębszego relaksu.

Ponieważ jednak nic nie wskazuje na to, by choć o baryłke ropy sprawa potoczyła się do przodu oto co powinno nastąpić:
    -spółka powinna spokojnie umrzeć
    -forum powinno spokojnie umrzeć
    -a dzięki temu akcjonariusze powróciliby do swojego spokojnego jak niegdyś życia

Szkoda, że nawet na takie załatwienie sprawy ich nie stać.
    Ja już z tych szponów staram się wyrywać i wracać do żywych, myślę, że się uda czego i Państwu życzę.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [37.47.192.*]
    Dnia 2024-08-15 o godz. 21:36 ~Toż_to_szok napisał(a):

>
    > Ponieważ jednak nic nie wskazuje na to, by choć o baryłke ropy sprawa potoczyła się do przodu oto co powinno nastąpić:
    > -spółka powinna spokojnie umrzeć
    > -forum powinno spokojnie umrzeć

A co z Johnnym Małeckowatym?

• Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    a co z punktem trzecim, najważniejszym?
    - żabka i jego pan za kratki
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Toż_to_szok [46.187.235.*]
    Realista, przywileje mniejszości nie powinny decydować o losie większości.
    Kazio dobrze wiesz, że nikt winny nie pójdzie siedzieć w naszym bananowym kraju, to nie Chiny.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [37.47.204.*]
    Może Johnny Małeckowaty w kazaniu pod
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~zagadka [89.64.26.*]
    zagadka jest łatwiejsza niż zero podzielone przez zero.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [37.47.192.*]
    Żabkowaty Johnny może ujawni małeckowate plany. Dotychczas nie ukrywał.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Johnny [5.173.157.*]
    Motyka, idź do żaby skomleć.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~pytania [5.172.235.*]
    Dnia 2024-08-15 o godz. 20:49 ~adalbert78 napisał(a):
    > Chciałem powiedzieć do akcjonariusza Gamonia że „wystawianie” mnie na funkcję Prezesa (zresztą w tej materii w fachowym Towarzystwie, pozdrawiam serdecznie Pania Zofię i szanuję) tylko nie wiem czy PAM czy Petrola jest nobilitująca i dziękuję, nawet nie wnikam na którą funkcję! w pewnym sensie czuję się wyróżniony i zaszczycony, tym niemniej chciałbym wszystkim Państwu powiedzieć że moje plany zawodowe nie są po drodze z naszą Perłą bo żadne pieniądze nie znaczą tyle ile spokojny sen. A do pana Prezesa PAM i Petrola mam pytanie?  Ile lat jeszcze mamy pisać na tym forum? Co tu jest grane? Zaufaliśmy Panu, proszę przedstawić na co możemy liczyć, albo co Pan ustalił w naszej Akcjonariuszy sprawie? I żeby nie było nie pisze tego złośliwie i z uporem maniaka będę powtarzał że tylko jako zjednoczeni Akcjonariusze mamy szanse na cokolwiek i nadal zachęcam wszystkich niezrzeszonych do wstępowania w szeregi Porozumienia.
    > Ps. Proszę mi nie "grozić" wykluczeniem z Porozumienia, bo to przecież Pan jest dla mnie i dla nas a nie ja i my dla Pana. I znowu nie mówię tego złośliwie. Ja proszę/chcę/żądam/wymagam żeby nastąpił finał tej Sagi i jeszcze raz Pana serdecznie proszę o komunikat w tej sprawie co Pan wie i co Pan ustalił? I nieśmiało zapytam kiedy według Pana nastąpi finał i rozliczenie?

pytania akcjonariusza wykończonego czekaniem nie powinny nikogo dziwić - kiedy odpowiedzi?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Ty [37.248.200.*]
    Jutro nasają przelewy na konta maklerskie.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Zygfryd [37.30.20.*]
    Z rana, czy po południu?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [37.47.205.*]
    Żabkowaty Johnny znowu napędza w żabie otoczenie
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~G_Motyka [5.173.72.*]
    Drogi Realisto, nie wiem co lub kto Tobą kieruje ale zastanawiający jest brak reakcji z Twojej strony na kolejną insynuację że to niby ja tu piszę pod Twoim nickiem. Dochodzę do przekonania że masz w tym jakiś ukryty cel. Jeśli tak nie jest, proszę Cię o stanowcze zaprzeczenie tym fałszywym pomówieniom. Zapewniam, że i bez tego mam sporo zmartwień i kłopotów.
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [37.47.201.*]
    Kilka razy to robiłem. I co z tego? Czy nie widzisz, że tę.pota Johnnego jest barierą nie do przeskoczenia?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~G_Motyka [5.173.72.*]
    Dnia 2024-08-17 o godz. 08:17 ~Realista napisał(a):
    > Kilka razy to robiłem. I co z tego? Czy nie widzisz, że tę.pota Johnnego jest barierą nie do przeskoczenia?

dzięki
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Co [5.173.214.*]
    Bzdury, bzdury, bzdury codziennie te same bzdury...
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Obserwator [213.17.204.*]
    Co. O tobie już wielu się wypowiedziało poprawnie. Nic nie wiesz i jesteś po prostu tę.. pak
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~Realista [46.134.3.*]
    Dnia 2024-08-17 o godz. 09:31 ~G_Motyka napisał(a):
    > Dnia 2024-08-17 o godz. 08:17 ~Realista napisał(a):
    > > Kilka razy to robiłem. I co z tego? Czy nie widzisz, że tę.pota Johnnego jest barierą nie do przeskoczenia?
    >
    > dzięki

A czym Ty się przejmujesz? Tak, czy siak, to Johnny decyduje kto kim jest i informuje kto np. jest alkoholikiem lub ma spędzać z nim czas pod żabką. Poczytaj jego wpisy i epitety kierowane do Chrzanowskiego. A zatem nieważne za kogo się uważasz - "Myślisz może , że więcej coś znaczysz; Bo masz rozum, dwie ręce i chęć; Twoje miejsce na Ziemi tłumaczy; Zaliczona matura na pięć; Są tacy - to nie żart, dla których jesteś wart; Mniej niż zero; Mniej niż zero; ........
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~pytania [5.172.238.*]
    > Chciałem powiedzieć do akcjonariusza Gamonia że „wystawianie” mnie na funkcję Prezesa (zresztą w tej materii w fachowym Towarzystwie, pozdrawiam serdecznie Pania Zofię i szanuję) tylko nie wiem czy PAM czy Petrola jest nobilitująca i dziękuję, nawet nie wnikam na którą funkcję! w pewnym sensie czuję się wyróżniony i zaszczycony, tym niemniej chciałbym wszystkim Państwu powiedzieć że moje plany zawodowe nie są po drodze z naszą Perłą bo żadne pieniądze nie znaczą tyle ile spokojny sen. A do pana Prezesa PAM i Petrola mam pytanie?  Ile lat jeszcze mamy pisać na tym forum? Co tu jest grane? Zaufaliśmy Panu, proszę przedstawić na co możemy liczyć, albo co Pan ustalił w naszej Akcjonariuszy sprawie? I żeby nie było nie pisze tego złośliwie i z uporem maniaka będę powtarzał że tylko jako zjednoczeni Akcjonariusze mamy szanse na cokolwiek i nadal zachęcam wszystkich niezrzeszonych do wstępowania w szeregi Porozumienia.
    > Ps. Proszę mi nie "grozić" wykluczeniem z Porozumienia, bo to przecież Pan jest dla mnie i dla nas a nie ja i my dla Pana. I znowu nie mówię tego złośliwie. Ja proszę/chcę/żądam/wymagam żeby nastąpił finał tej Sagi i jeszcze raz Pana serdecznie proszę o komunikat w tej sprawie co Pan wie i co Pan ustalił? I nieśmiało zapytam kiedy według Pana nastąpi finał i rozliczenie?

pytania nadal bez odpowiedzi, dlaczego?
  • Re: kiedy finał i rozliczenie? Autor: ~pytania [5.172.239.*]

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.