Właśnie też zajrzałem do raportu. Pierwszy kwartał 1 milion pod kreską. I ten podobnie. Właściwie tak jak przewidywał Stew. Gdyby spojrzeć na proporcję należności do zobowiązań to spółka nie nadaje się do inwestycji bo jest ryzyko płynności i co jedynie ratuje to cash który jest sukcesywnie spalany. Rotacja pracowników spora. Każdy niech sobie odpowie na pytanie dlaczego. Projekty? Raczej śmiech na sali. Czekam jeszcze na opinię Stew bo we wszystkim co pisze to ma rację.
Jednak 0,1...nie tylko 0,2.Szkoda że wziąłem trochę 0,3.Nie myśleliście chyba że obecny rząd da INM dotację na zwrot dla Softa nie mając dostępu do funduszu Zbiga Brzezińskiego (choć pewne rzeczy muszą realizować, patrz Apacze).To już po zmianach na jesień jak będzie pewne jak wypadną przedterminowe.Pewne rzeczy muszą się wydziać.Freefall od jutra.
Kaskada poustawiana do 18 tak jak tam pisałem. Trzeba jakoś podpuścić ale Goldmay już zmądrzały. Kanikuła też musi być. Jest piękna tego roku. Łódź w ciągłym użyciu.
Chleb pieką. Wszyscy wiedzą ale nie powiedzą.Oba startup-y idą na dno. Tusek nie da piniędzy bo ni ma.Niemcy mu nie dadzą żeby utrzymać go przy władzy bo ni mają a z resztą nie po to mu kazali żeby wlazł do kurnika żeby kury karmić. Jak się lisowi poparcie skończy, a wygląda na to że się kończy, to będą dotacje. Do tego czasu spadnie na 0,1. Jednak...
Najwyraźniej nikogo tu nie ma. Ja też ci odpowiedziałem przez przypadek. Pies z kulawą nogą tu nie zagląda. Umoczułeś cooo? Niepokoisz się? Soft nie daje rady, prezes niezadowolony ludzi wylał... Padlina gnije.
Żartujesz że często - sporadycznie. W czasie kanikuły, która jeszcze trwa, na palcach dwu rąk można policzyć. Cel? Pisałem wielokroć : kupno miliona sztuk po 10 gr. 300 k na zakup leży od dawna. Myślałem że będę brał 0,3 które przepowiadałem od 0,8, ale 0,1 jest coraz bardziej realne. Zaczynam patrzeć na obserwowanie tej spółki i ewentualną inwestycję w horyzoncie już nie pięcioletnim a 10-letnim bo 4 lata właśnie mijają.
Rudy wstrzymał dotacje nawet dla Politechnik i Uniwersytetów, jemu odbiło całkiem. Powinni wprowadzić przepis że politykiem można być max 15 lat, dłużej jak są to korby dostają, niezależnie z której opcji
Niezupełnie.On tym razem naprawdę nie ma pieniędzy. Przedtem wypompowywał je poza kraj i do prywatnych kieszeni teraz naprawdę ich nie ma. PiS czerpał z fundacji Brzezińskiego ,on nie ma do tego dostępu więc musi kasować wszystkie celowo rozbujane projekty co jest zresztą w interesie Niemiec. Pewność siebie bierze ze wschodu, ale wygląda na to że jednak tam się sypie. Gruby tu trzyma kurs 03 bo zejście na 01 oznaczałoby grę przeciwko sobie (bo dużo nabył w tej cenie), ale jak długo skoro fakty w terenie nie potwierdzają 03. Jest nie tylko stagnacja, jest regres.Kto się ubrał jego sprawa ostrzegałem, przestrzegałem. Powiem znów : ja dziękuję , postoję.
Ale się rozpisales naganiaczu , idź lepiej na Jsw tam popłacz ,mam poszukać wpisy jak się chwaliłes że już kupujesz softa albo na invention jak naganial że kupił hahahahhahahahahaha
Zgadza się, sam przyznaję że chciałem poniżej 0,32 , żadna to tajemnica dla czytujących. Byłem też zachęcany do brania, a jakże... Powiedziałem że przeciągnę to w czasie bo jednak nie wygląda to dobrze. Na koniec wziąłem może 20 k które opuściły moje konto tuż przed wynikami. Skąd wiedziałem jakie będą? a to już moja tajemnica. Intuicja...
Inv dawno i nieprawda, odkąd zmieniła się z latarni morskiej w uliczną. Tam też chyba wezmę 01, nie jest daleko.
A na JSW jest Euclipides. Pisze rewelacyjnie (gościł zresztą też tu), analizuje rewelacyjnie. Ja na Jego tle wypadam po prostu blado. Jedyne co tam piszę to pochwały na Jego temat, bo Mu się należą.