niema Panowie innej opcji, akcje w chwili obecnej skazane są na sukces tak uklepanego dna to chyba nie ma rzadna inna spółka, tu tylko patrzeć jak wyjebie w kosmos za przeproszeniem :)
> niema Panowie innej opcji, akcje w chwili obecnej skazane
> są na sukces tak uklepanego dna to chyba nie ma rzadna inna
> spółka, tu tylko patrzeć jak wyjebie w kosmos za
> przeproszeniem :)
no ja już czekam na ten sukces od roku i jakoś doczekać się nie mogę.. przez rok to na byle koncie by już kilka procent urosło a tu.. cały czas to samo.. trochę w górę i trochę w dół..
wiem, że nafta to spółka na długie inwestycje i jeszcze z pół roku wytrzymam ale niech się wreszcie coś ruszy..
ooo dziś sie ruszyło zadowolony :) bo ja nie za szczegónie, żekł bym raczej wkurwiony, ale kij z tym poczekamy zobaczymy może sie napsyk całkiem nie zjebie wkońcu fund nie kupował żeby tracić
Oj będzie się działo paczki poleciały ukryte kupno jest ustawiane póki co nikt nie atakuje mocno podaży ale to jest kwestią czasu :) ostatni dzwonek na tanie dokupowanie.
Bo jest nie dowartościowana i ciągle się rozwija a jej branża ma perspektywy a może dlatego że nowy fundusz na pokładzie? Tak czy inaczej kwestią czasu są wzrosty na tej spółce może jaj nie urywające ale do końca roku dojdzie do 35-40 PLN na więcej nastroje na rynkach pewnie nie pozwolą.