• i po co sprzedawać? Autor: ~Dany [193.111.166.*]
    totalnie nie rozumiem kto i po co sprzedaje kilka sztuk po takich cenach? nie ma póki co popytu to nie sprzedaje i tyle, a nie sprzedaje ze stratą 7-8% dziennie kilka sztuk
    może mi to ktoś wytłumaczyć?
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Marysia [83.31.66.*]
    Bo cierpliwości brak? Bo chciwość i ogólnie emocje biorą górę? Jak oddają to trzeba brać.
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~123QQ [5.173.157.*]
    Ktoś zbiera stoplossy i zachowuje wyjątkowo durnie. Do końca września wakacje...
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Dupa [149.88.98.*]
    Teraz nie warto brać TERMOEXPERT4 wyniki takie sobie arkusz d4ziurawy jak ser, wszystko lwskazuje na to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Ale tutaj dupowaty akcjonariat, zwalają kurs małymi ilościami licząc, że zwalą kurs i uda im się kupić większe ilości.
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Dany [193.111.166.*]
    moim zdaniem trzeba poczekać na jakieś info etc , które spowoduje że będzie większe zainteresowanie spółką ( a takie będzie ) a Ci którzy sprzedają po tym kursie za parę złotych to "kosmici" nie inwestorzy
    Oby były pozytywne wieści. to czekamy w takim razie a "zarobieni inaczej" niech sprzedają jak chcą, ich sprawa.
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Marysia [83.31.197.*]
    Kiedy obstawiacie kurs dwucyfrowy? Ja sądzę, że w 2026.
  • Re: i po co sprzedawać? Autor: ~Danny [31.0.124.*]
    tego nie wiem ale jestem przekonany ze społka jest obecnie mocno niedoszacowana plus obecnie nie ma popytu ale jak sie pojawi (obstawiam że we wrzesniu/pazdzierniku) to kurs poszybuje w okolice 3,70- 4:00 przy znacznie wiekszych obrotach niz obecnie, pozdrawiam racjonalnych inwestorów
    Troszkę dobrałam. Zobaczymy czy słusznie.
    Te pakiety, jakie tu latają to jakiś żart, ktoś chyba celowo zbija cenę, by wywołać jakąś panikę, może stop lossy, ale nic takiego tu nie ma. Można kupić większą ilość, ale jak to potem sprzedać. Normalnie tragedia. Co jakiś czas tu się zdarzają tylko 1-2 dniowe podbitki i to wszystko a nie o to chodzi.
    Można kupić większą ilość? czyli ile? tysiąc czy dwa? Spróbuj kupić kilkadziesiąt tysięcy i zobaczymy co się stanie... Jak się zrobi ruch na walorze to to nie będzie po 2 z groszami latało.
    Po 500 - 1000 sztuk w jednym pakiecie idzie kupić. Wczoraj ktoś wystawił 5000 sztuk na sprzedaż. Można było to łyknąć, jak ktoś chciał, ale ktoś kupił bodajże 44 szt. i potem ktoś ustawił sprzedaż 1 grosz niżej.
    Ale z 10 k na K po 2,30 wpadło tylko niecałe 3000. Po ostatnim zjeździe sądzę że papier ładnie wyczyszczony i skupiony w mniejszej ilości rąk i to rąk mocniejszych. Prędzej czy później zacznie to rosnąć. Wystarczy poczekać. Ja na Elt, który miałam po 6 zł nie byłam cierpliwa, a wystarczyło poczekać 2 lata.
[x]
INTERBUD 0,00% 2,25 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.