• I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Lauri [178.43.253.*]
    Zaraz będą pisać "Spada na małym wolumenie" ale brak zainteresowania i powolne spadki często mogą doprowadzać do jeszcze większych spadków i później co? Przykładowo z 5gr magicznie zrobi się 7gr skoro zapychają arkusz na S między 5, a 6 z hakiem?

Codziennie jak wstaje rano to wale rogami o sufit w domu, że mam problem iść, a w pracy mamy sufit na może 10m to już zdarzyło mi się zahaczyć. Jak tak dalej pójdzie to sam się zablokuje i nie wyjdę z pracy. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. A jak gadali, nie wchodź "All in one" To "Ah dajcie spokój, przecież dobre perspektywy są, kurs nisko" I teraz mam alinłan, że wpakowałem się nieodpowiedzialnie na własne życzenie i taniej mnie wyjdzie wziąć kredyt na wydatki w życiu niż sprzedać ze stratą -.-

Mój entuzjazm zgasł .
    123 nawet nie komentuj mojego posta. Nie mam zamiaru czytać po raz enty o Twoich farmazonach o sytuacji geo i innych. Mentzen wszedł na giełdę i kurs jak się odpalił, jakie potężne obroty. Miała coś tutaj Twoja sytuacja geo?

Yoshi to samo, dobre ESPI i leci w górę, a tutaj co? Próbuje zrozumieć o co chodzi, przecież ta spółka jest powiązana z Yoshi czy mi się już wydaje? To dlaczego żadnych ESPI nie ma? Gdybym chciał sprzedać wszystkie akcje PKC to zjedzie na widły wolne i widłowy zablokuje, a ja stracę kupę siana, więc chyba już lepiej narzekać i wierzyć w cud.

Pozdrawiam starą ogarniętą gwardie. Mam kolejną nauczkę.
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Hehe [90.156.14.*]
    Serio wszedłeś tutaj all in ?
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Lauri [46.204.5.*]
    Tak
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Hehe [90.156.14.*]
    Jeśli to prawda co mówisz to przykro mi… spróbuj odrobić gdzie indziej. Teraz cała pharma idzie do góry, może znajdziesz jakąś spółkę i uda Ci się odrobić chociaż część? Na GPW jest masa spółek, lepsze i gorsze. Na pewno na czymś uda Ci się zarobić. Czytaj raporty, wyniki, wyciągaj wnioski.

Lauren jest dobry tylko do kółek, chociaż i z tym słabo. Kiedyś przynajmniej raz na kilka miesięcy była podbitka, bez przyczyny. A teraz już nawet tego nie ma. A jak jest info to i tak leci w dół. Spółka dużo planowała ale nic z tego nie ma póki co. Przy ostatnim raporcie, pokazali projekcję zysku w najbliższych latach za ten niby granulat. Wypisali sobie po 20 mln rocznie przychodu, dla mnie - gruszki na wierzbie. Zwróć uwagę na taki przykład 4 mass. Kiedyś gwiazda Korona hossy, spadek w dół, ale konsekwentnie realizowali wizję, kupili nieruchomość, otworzyli produkcję kosmetyków, poszerzyli sprzedaż. Spółka ze złotówki poszła na siedem PLN w półtorej roku. OK, było scalenie akcji itd. ale generalnie poszło w górę ostro. A tutaj ? Lauren był podobnie jak 4 mass, podbity ostro na korona hossie, później jednak bez jakiejś wizji spółka tylko się osuwa i co pół roku dodruk kolejnego śmiecia liczony w dziesiątkach milionów…

Ja nie zachęcam Cię do niczego bo to Twoje pieniądze ale rozejrzyj się na giełdzie, na pewno Ci się powiedzie.
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Lauri [46.204.4.*]
    Prawda, dlaczego miałbym kłamać. Byłem naiwny i tyle :) Choć wierzę że coś się odmieni
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Wykolejeniec [37.47.243.*]
    Nie masz tak źle Lauri pomyśl o tych co kupowali po 90gr hahaha
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Der [31.0.83.*]
    Sprzedali po 90 grosze to teraz chcą odkupić za 1 grosze. Idzie im to wspaniałe tutaj. Można doktorat pisać hehe
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~der [89.171.116.*]
    a tutaj robią kurs jaki chca a że od 3 lat chcą niski to mają niski. Kiedyś to po 97 groszy chodziło ale komuś zależy aby nisko było. Infa nie mają znaczenia
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~4444 [37.30.8.*]
    To poproszę 2groszy
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~der [89.171.116.*]
    spokojnie, spadnie do 2 groszy to odbiją na 90 groszy jak kiedyś. Trzeba cierpliwości
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~Der [31.0.83.*]
    Czyli małymi kwotami można zwalili kurs na 2 grosze?
  • Re: I tak sobie spada powoli i spada Autor: ~rhmbt [104.129.56.*]
    W tym tygodFniu raczej korekta nFa ColumbusFie i Sunexie to samo TermoExpert Pure też jeszcze może spaść
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.