Jeśli to prawda co mówisz to przykro mi… spróbuj odrobić gdzie indziej. Teraz cała pharma idzie do góry, może znajdziesz jakąś spółkę i uda Ci się odrobić chociaż część? Na GPW jest masa spółek, lepsze i gorsze. Na pewno na czymś uda Ci się zarobić. Czytaj raporty, wyniki, wyciągaj wnioski.
Lauren jest dobry tylko do kółek, chociaż i z tym słabo. Kiedyś przynajmniej raz na kilka miesięcy była podbitka, bez przyczyny. A teraz już nawet tego nie ma. A jak jest info to i tak leci w dół. Spółka dużo planowała ale nic z tego nie ma póki co. Przy ostatnim raporcie, pokazali projekcję zysku w najbliższych latach za ten niby granulat. Wypisali sobie po 20 mln rocznie przychodu, dla mnie - gruszki na wierzbie. Zwróć uwagę na taki przykład 4 mass. Kiedyś gwiazda Korona hossy, spadek w dół, ale konsekwentnie realizowali wizję, kupili nieruchomość, otworzyli produkcję kosmetyków, poszerzyli sprzedaż. Spółka ze złotówki poszła na siedem PLN w półtorej roku. OK, było scalenie akcji itd. ale generalnie poszło w górę ostro. A tutaj ? Lauren był podobnie jak 4 mass, podbity ostro na korona hossie, później jednak bez jakiejś wizji spółka tylko się osuwa i co pół roku dodruk kolejnego śmiecia liczony w dziesiątkach milionów…
Ja nie zachęcam Cię do niczego bo to Twoje pieniądze ale rozejrzyj się na giełdzie, na pewno Ci się powiedzie.