powiedz raczej, że ci się marzy aby była górka. Odwielotygodniowym sypaczem okazał się duży akcjonariusz, niech najpierw odda resztę, to już nie będzie wywalającego i wtedy zacznie się JAZDA !!! na S I Ó D E M K Ę ( z przodu ) jeśli się komuś nie śpieszy niech kupi i zaczeka.
wstrzymaj sie z zakupami do momentu azwyjdzie aig i kup wtedy mispolek za 2 zł bo tam pewnie sie znajdzie kurs. AIG wychodzi wiec bedzie sypanie do momentu az stan akcji funduszu bedzie 0. Jednym slowem lipa.
to byłoby zbyt proste i naiwne. rynek zwęszy, że AIG ma coraz mniej akcji to podstawi kasę do odkupienia tego co będzie spadać, bo temat będzie atrakcyjny - nie ma ryzyka, że po byle wzroście jakiś krawaciarz wywali na lewo pakę i zdusi to co urosło. kupujący dzisiaj nie wywalą za tydzień czy miesiąc. dlatego 2,00 pln jest mozliwe przy dużej bombie rzuconej na kupujących, ale takich "schematów" raczej nie będzie.
wygląda na to, że miałem nosa co do kursu i podstawiania kasy przez nowe portfele. mnie urządza dziś 3% wzrostu, więcej nie chcę i tak do końca tygodnia. lepszy zysk mniejszy ale pewniejszy.