Patrząc technicznie w ciągu najbliższych 3 sesji powinno być wybicie do 3,5 - 4,0 zł. Spółka już jest ładnie wyleszczona. Im dłuższa konsolidacja, tym wyższe wybicie, a spółka matka w germanii znowu ładnie rośnie po krótkiej korekcie.
Belt dlaczego tak uwazasz? Od kilku tygodni naczytalem sie ze po tej konsolidacji bedzie wybicie ponad 3 zlote do okolic 4,2 dzis zakupilem troszke na probe po 2,85 i licze ze faktycznie tak bedzie
Przebilismy 3 zlote mozna powiedziec z hukiem bo dosc duzy wzrost o kilkanascie procent przy sporym obrocie blisko 5 milonow zloty. Wybicie ponad 3,2 wczoraj granica 3,2 wytrzymala pod sprzedajacymi, jak dla mnie ynwestorzy dwudniowi wychodzili i najblizsze killka sesji bedziemy oscylowac kolo 3,2 i znowu wybicie do poziom u conajmniej 3,6 za akcje. Co sadzicie?
Ładnie dzis roslo, w zasadzie moze trzeba sie cieszyc ze Ambra na lekkim plusie niz na lekkim minusie ale w sumie to czuje nie dosyt bo dzis powinnismy byc ponad 3,5 w srode jacys leszcze sprzedawali dzis braklo sily zeby isc ponad 3,3 czyli co nie dojdziemy do 4 zloty przed wakacjami panowie, wspolnymi silami? Jak to przewidujecie
Po dojsciu na 3.5 moze 3.6 zl , nastapi koretka delikatna a po niej konsolidacja znow 10 moze 12 dniowa. Nie ma spolek które rosna ciagle , zreszta takie wzrosty nie potwierdzone niczym nie mialy by sensu i byly by grozne dla potencjalnego gracza ktory jeszcze w spolke nie wszedl. Korekta zniesie kurs w okolice 3 zł , potem bedzie spokojna konsolidacja i kolejne wzrosty. Pierwszy powazniejszy opor moze byc w okolicy 4.10 zl a dalej w okolicach 10 zl.
As a Ty przy jakim poziomie wszedles? Ja mam od 2,85 i wlasnie sie zastanawiam czy wystawic po 3,5 i odkupic moze po 3 zlote a moze nawet 2,8 aha a co z MZ i Elstar kupiles ostatnio? bo na Elstar bylo ostatnio mocne wybicie ponad 6 zloty przy prawie 17 milonowym obrocie
Ci co kupili od 2 wzwyż sprzedają pod 3, gdyż bawią się w mega biznes pakietami po 5-10 akcji. Są też tacy, co siedzą tam od 1,2 (jak ja) - dla tych właśnie będzie nagroda. Grać można, ale ta gra czasem kończy się gorzej niż trzymanie do WK, czego sobie i Państwu życzę !!! Na Zdrowie Ambro !!!
Co masz na mysli WK bo dzis nie kumaty jestem:) Aha a ty masz ten papier na dlugoterminowo? bo zastanawiam sie czy w ciagu 2 tygodni damy rade wybic sie ponad 4 zlote, pozdro
Cos cicho tutaj, w piatek jak wygasly kontarkty Ambra dosc dobrze sie obronila mam nadzieje ze leszcze juz sie wysprzedal;i i teraz mozemy jechac na 4 zlote
Ja ostatnio jak wystawilem na kilka min swoj pakiet na fixie to bym obnizyl kurs o 20 kilka procent heehhe...ale samobojca nie jestem....i teraz tez mam dylemat co robic dalej.....sprawdzam na fixie czasami ukryte zlecenia...
Ja trzymam, mysle ze w tym tygodniu jeszcze wrocimy w okolice 3 zloty a jesli spadniemy ponizej 2,5 to wywale i zwale kurs do okolic 2,2 jak nie nizej skoro tacy lipni tutaj inwestorzy
zobaczcie na płynność, ta akcja wcale nie chodzi ... bo nikt powazny w nią nie wszedł i tyle. jak zaczną włazić krawaciki z funduszy, to 5 pęknie niczym kondon z wodą. TRZYMAĆ, kto chce zarobić, a dzieciaki i leszcze niech się bawią ... to nie ta gra.
Jeszcze tydzien i rzucam karnister z benzyna i odrazu go podpalam.....denerwuje mnie to juz....jestem wytrwalym graczem ale wszystko ma swoje granice.......paranoja z zainteresowaniem....bo jak narazie sypadla dalej sa.....czy tak trudno niektorym zrozumiec ze moga wylaczyc te swoje S...i sprzedac rownie dobrze po 3,5 albo po 4 wszystko zalezy od rynku wystarczy wlaczyc lawine i zrobic duzy obrot jednego dnia przez pare dni samo bedzie szlo wtedy......a jak narazie lipa..........jedno wielkie przedszkole a nie gielda....