pokazałem żonie, który to ten Jakubas i stwierdziła, że mu dobrze z oczu patrzy...
ach, te kobiety i od tego momentu po tej rekomendacji mojej połowicy, nie jestem w stanie się zbyt mocno złościć na Jakubasa...
generalnie chwalił się swoją historią działalności gospodarczej, jak to było kiedyś (przed 89') trudno - no, było trudno...; na pytanie widza o Polną, prawie podskoczył i powiedział, że kolejnego wezwania nie przewiduje; powiedział, że z Polną będzie się działo dobrze:)
dosyć enigmatyczne; mi to wystarcza na ten moment:)
tak poza tym, to całkiem sympatyczny gość, tylko szkoda, że tak pogrywa z drobnymi akcjonariuszami, mało się z nimi licząc... MY TEŻ CHCEMY ZARABIAĆ !
...nie mogę się wylogować z forum bankiera...:)
Co do ceny 15 zł , to pamiętajmy iż teraz może dojść baaardzo szybko , gdyż opór w tej chwili występuje dopiero na 19,50 ...
Poza tym mimo braku jakiejkolwiek informacji , akcjonariusze nie są głupi i umieją czytać między wierszami . Wywiad z Jakubasem to dobra rzecz dla obrotu , gdyż My co do wartości wiemy dużo , a nowi wchodzą ostrożnie...
już dzisiaj? ja myślę, że dziś conajwyżej tylko dojdzie do 13 zeta z możliwym jakimś ściągnięciem kursu na koniec w okolice 12,5...; choć wolałbym Twoją wersję:)
Wiam Towarzystwo:)
Też wydaję mi się, że raczej będziemy mieli okolice "12 z groszami". Pewnie będą robić wszystko, by nadal upychać kurs! No ale całkiem ładnie to wygląda i nie były przypadkiem wczorajszy i przedwczorajszy wolumen obrotów! Dziś może być podobnie?!
Czy dobrze rozumie ...?
Jakubas w wywiadzie dla CNBS się rumienił na pytanie o Polną .
Laata temu moja teściowa zapytała mnie , co mnie łączy z jej córką ?
I wiecie co ...? Też się rumieniłem . ....
no ja widziałem ewidentne zmieszanie faceta - bardzo nie chciał mówić o Polnej ...
a może Polna to jego nowa "kochanka" giełdowa:) a redaktor robił za dociekliwą giełdową "teściową", ha-ha:)
dużo zdrówka życzę, trzeba było poczekać z ta ustawką do 16:19:59, bo jeszcze ktoś by się zdążył wciąć z K 1000 szt. na 12,5 ...
mi się podobało to +3,33%...
kto nie widział tego wywiadu to można zobaczyć na stronie tvncnbc tytuł to "Jakubas chce więcej Puław".
Stwierdzenie Zbigniewa że "jest inwestorem długoterminowym" wskazuje mniej więcej przyszłość Polnej. Ale cierpliwi zostaną sowicie nagrodzeni
Znaczy Polną należy kupować ...
Do czego to doszło . Jakubas Pulaw ma dosyć . A Polnej jeszcze mu mało , no bo jak można tak hamować kurs. Dobrze że ja też mam mało i to wykorzystuję.
pijok, opchnąłeś ten zegar ratuszowy z I-szej Komunii?
moją makulaturę słabo wyceniają na składach; jeszcze mam starą pralkę, może z tego będzie cosik więcej i wtedy jutro mógłbym trochę podciągnąć notowania, jak rzucę K PKC 30 szt. ...
Dzisiaj Jakubas ponownie mądrował sie w TVN CNBC.
Powiedział, że w okresie letnich wakacji przewiduje WIG20 na poziomie 1700 pkt. Wyjątkiem może być poprawiająca się sytuacja i bardzo dobre wyniki spółek za II kwartał, wtedy mozna liczyć na 1900 -2000 pkt.
Powiedział rónież, że jest zadowolony z dokonanych zakupów. I uważa że czas nabywania akcji był idealny - ze wzgledu na przecene spółek (w niektórych przypadkach poniżej logicznych wartości).