• Pytanie do ~romusia Autor: ~Ricardo [77.255.111.*]
    Po kilku poprzednich espi ("super" wyniki, super azja, super kontrakty) twierdziłeś że paliwo rakietowe już czuć i że lecimy na 40 zł. Mija rok a kurs leci ciągle w dół a ty uważasz że ekstra dodruk akcji to jest zbawienie dla tej spółki? Poproś AI żeby wygenerował ci trochę lepsze bajki niż te które sam wymyślasz bo robisz to w coraz bardziej żenujący sposób.
  • Re: Pytanie do ~romusia Autor: ~Romuald [188.146.136.*]
    Chyba ricky dwa różne kursy śledzisz.
    Kurs zaliczył 3 zł.
    Teraz jest na 7 zł
    To dla ciebie spadek?
  • Re: Pytanie do ~romusia Autor: ~Piotr [46.15.97.*]
    Po ile debiutowalo VRFabric?
  • Re: Pytanie do ~romusia Autor: ~Ricardo [77.255.111.*]
    ~romuś, rok temu 13 lipca kurs wynosił 13 zł a teraz 7 zł. Według ciebie to wzrost i wielki sukces spółki? Nie wiem co łykasz ale zmniejsz dawkę o połowę.
    Ja patrzę na papier z perspektywy 3zl
    Wtedy kupowałem
    A wy bez akcji analizujcie wykresy
  • Re: Pytanie do ~romusia Autor: ~Piotr [46.15.114.*]
    Tak, oczywiscie. Kazdy naganiacz kupuje na historycznym dolku, a pozbiej sprzedaje na historycznej gorce. Znamy to, do porzygu. Te wasze formułki są juz memami w internecie. Dopisz jeszcze, ze"kupuje sie przyszlosc" i "oby tak dalej".
    Mam akcje to się udzielam.
    Nie znajdziesz mnie na forach spółek których akcji nie mam.
    Jak wytłumaczysz obecność niby grupy osób na forum spółki, które w ramach wolontariatu siedzą na forum dzień i noc, w święta, i nie mają akcji?
    Przypadek, nie sądzę.

Jak kupowałem po 3zl to straszyliscie z rickym że poleci na 1-2 zł.
    Samarytanie od siedmiu boleści
  • Re: Pytanie do ~romusia Autor: ~Ricardo [159.205.132.*]
    ~romuś, problem w tym że jedyne co robisz na tym forum to naganiasz, już jutro 10 zł, już za tydzień 40 zł itd. Nie udzielasz się tutaj merytorycznie bo o spółkach grupy simfabric nie da się napisać nic dobrego. Więc przestań udawać inwestora a przyznaj się ile dostajesz za każdy naganiajacy wpis.
[x]
VRFABRIC -0,36% 2,79 2025-09-26 09:37:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.