Koszty I inflacja czy minuty? Wyścig na tej perle trwa.I trwać będzie. Chyba że ruszy Seul.Ale myślę, że prezes chcąc zrobić wrażenie na Nagonach mógł kłamać. Bo to fajnie się słyszy, ale prezes też kiedy robiąc wszystkich w ciula pokazywał wielomilionowe zyski.Wszystko okazało się bajką. Na normalnym rynku taki prezes byłby już skończony, ale u nas mija czas, i można nowym Nagonom opowiadać bajki z mchu i paproci.Nagony muszą odczuć to na własnej kieszeni,aby dotarło do nich na jakiej szachownicy są tylko pionkami w grze prezesa.
Robię Ci przysługę, bo mając akcje Vee nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakim teatrze jesteś tylko aktorem.Wiec sugeruję abyś pomyślał trochę krytycznie,a nie tylko same pochwały I uwielbienia.Bo ta spółka i ten prezes już wiele razy zawiodła.
Nie zamknięta mi ust Nagonie.Wszystko co piszę jest prawdą. Wiem że wisisz na haku I Cię to denerwuje.Od tego jest Pudełek czyli forum bankiera,aby każdy pisał co myśli I co wie na dany temat.To że prezes nie lubi forum bankiera to wszyscy wiemy.Dlatego nazywa je Pudelkiem.Milego dnia Nagonie.
Ty zawsze wiesz co szepczą w Gdańsku więc wysłuchaj ulicy ty się mnie nie tłumacz tylko w sądzie się wytłumaczysz i dowody na spadek mpc i braku kasy na prąd itp.
O mnie się nie martw.A tak swoją drogą kim ty jesteś? Bo to ciekawy temat.Moze jesteś pracownikiem Vee,ale pracownicy mają raczej inne zajęcia w niedzielę. A może jesteś kimś z zarządu lub rady nadzorczej, że wiesz co było poruszane na ostatnim zebraniu.Bo jakoś rynek tego nie wie o czym piszesz.Wiec byłeś na zebraniu czy kolega będący na zebraniu Ci powiedział?To teraz już wszyscy wiemy kto naganiac na Vee.Szok.To już tragedia.Nie kompromituj już więcej spółki. Żegnam.Bez odbioru.
Dnia 2024-07-07 o godz. 18:35 ~Ciekawe napisał(a): > Ponoć w sądzie będziesz się tłumaczył z postów oczerniających prezesa i spółkę chodzą słuchy w Gdańsku a ty o tym nie słyszałeś?
Mistrzuniu! Niezbyt wysokich lotów ten wasz prezesik, skoro na zebraniu poświęca czas na rozpatrywanie postów na forum, zwanym przez niego "pudelkiem". Lepiej gdyby zajął się biznesem i tam pokazał umiejętności. Wtedy nikt na pudelku nie napisałby złego słowa. A może lepiej tak? " Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu................ A wtedy może jakaś akcja z dodruku skapnie? Co ty na to Mistrzu?
Myślę że RODO działa także w tym zakresie. Ale mniejsza z tym. Bardzo ciekaw jestem kogo prezes chciał obrazić nazywając Bankiera Pudelkiem? Bo zarówno jedna jak i druga instytucja mogła poczuć się urażona. Byłbym wdzięczny za opinie.
Jakie tam do prezesa. Myślę że Vee jest tak zaawansowane technologicznie iż wirtualna asystentka zna odpowiedź na to pytanie i nie trzeba fatygować prezesa :) Poza tym, czytaj ze zrozumieniem. Pisałem że proszę o opinie, a nie odpowiedź prezesa.
Ja mam taka opinie, ze jak sie odczuwa az tak dotkliwe pieczenie okreznicy, to warto do siedzenia kupic sobie taka poduszeczke w ksztalcie pączka z dziurka. Podobno pomaga wytrzymac w pozycji siedzacej. No i jakis kremik tez warto stosowac, tez moze zlagodzic pieczenie i stan zapalny
EBITDA: wzrost o 138.36% r/r
Zdzichu a jak myślisz na ile wybije przy takim wzroście bo kolejne kwartały zapowiadają się jeszcze lepsze a kurs w dołku jaka jest twoja opinia ?
Moja opinia jest następująca; Całe szczęście, że prezes nawet nie zagląda na to forum zwane przez niego "pudelkiem". Bo gdyby wiedział że ma takiego poplecznika to jego własna duma by go tak rozpierała, że mógłby pęknąć. I co by się wtedy stało z naszą ulubioną spółeczką?