• Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Hehe [90.156.14.*]
    Do wszystkich którzy naganiają na rzekome gigantyczne wzrosty nadchodzące na tej spółce. Widzieliście co dziś stało się na Tower Investments? Czytaliście informacje o rozwiązaniu listu intencyjnego?

Rozumiecie o co chodzi?

Śmiejecie się z nas i nas krytykujecie, kółkowiczów. Natomiast my jesteśmy ludźmi którzy po prostu zarabiają a wy jesteście ludźmi którzy wiszą wysoko i piszą o nadchodzących wzrostach nie wiadomo jakiej skali żeby inni frajerzy kupili od was, frajerów z zamrożoną gotówką. My jesteśmy realistami, wy jesteście marzycielami. Podpuszczacie ludzi i naganiacie a nas pokazujecie w świetle spekulantów i biedaków którym wkrótce zostanie odcięty dostęp do akcji. Ja powiem tak, wkrótce to wy możecie zostać odcięci od swojej gotówki. Tu, podobnie jak na tower Investments też może w każdym momencie przyjść list intencyjny, że jednak coś nie wypaliło i rezygnują z tego czy z tamtego, albo wychodzą z tej giełdy krypto Zonda. Co wtedy powiecie ludziom których tak naganiacie na zakupy? Żeby było jasne, ja o niczym nie przesądzam bo może być pozytywnie może być negatywnie. Ale ja jestem realistą. Nie takie akcje widziałem na giełdzie. A wy ciśniecie i obiecujecie tutaj 150 zł za akcję już jutro.
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Kolega Nikt zadał fajną zagadkę beretowi rozkmiń to to pogadamy
    Jesteś w błędzie ja bardzo lubię kolarzy ale wolę to nazywać dt
    Chyba jesteś świadomy że Y należy do spółek o bardzo małej płynności przez kilka lat były 4 sesje powyżej 100tys. W tym 2 ostatnio.Przez większość sesji nic się nie dzieje pamiętasz obrót z dnia przed info o zondzie - tak wyglądała rzeczywistość może to w pewnym okresie się zmieni. Musisz mieć tych akcji nie za dużo. Jak rozwiążesz zagadkę to napisze Ci czego nie widzisz? Napisałem kiedyś oczywiście z przymrużeniem oka jak dany projekt może przełożyć się na cenę bez zondy teraz jest niska wartość to wszystko daleko ale pamiętaj że z 50 do 100 to tylko mogą być 2 sesje
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Hehe [90.156.14.*]
    Był obrót taki spory bo były informacje. Jeśli okaże się przykładowo, tak jak na tower Investments że jednak będą musieli z czegoś zrezygnować, zamknąć jakiś projekt to wtedy też będziesz mieć największe obroty w historii kolego, tylko że na minusie i w czerwieni. O to chodzi.

Ja nikogo nie zachęcam ani do zakupu a nie do sprzedaży każdy podejmuje decyzje sam. Ja tylko chce powiedzieć inwestorom, ochłońcie. Tu jest masa ludzi co nagania pisze jakieś farmazony, bo największe obroty w historii, bo sypią się listy intencyjne, będzie 150 zł na akcję już jutro, przez najbliższy tydzień się nie otworzy, drugi synektik, i nie wiadomo co jeszcze.

Dlatego to nie ja chcę ściągnąć spółkę na dół, tylko to wy, chcecie spółkę podciągnąć do góry żeby opchnąć akcje jakimś przypadkowym frajerom, które kupiliście od nas na górce.
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~nikt [46.112.72.*]
    Dnia 2024-07-05 o godz. 07:52 ~Hehe napisał(a):
    > Był obrót taki spory bo były informacje. Jeśli okaże się przykładowo, tak jak na tower Investments że jednak będą musieli z czegoś zrezygnować, zamknąć jakiś projekt to wtedy też będziesz mieć największe obroty w historii kolego, tylko że na minusie i w czerwieni. O to chodzi.
    > >
    > > Ja nikogo nie zachęcam ani do zakupu a nie do sprzedaży każdy podejmuje decyzje sam. Ja tylko chce powiedzieć inwestorom, ochłońcie. Tu jest masa ludzi co nagania pisze jakieś farmazony, bo największe obroty w historii, bo sypią się listy intencyjne, będzie 150 zł na akcję już jutro, przez najbliższy tydzień się nie otworzy, drugi synektik, i nie wiadomo co jeszcze.
    > >
    > > Dlatego to nie ja chcę ściągnąć spółkę na dół, tylko to wy, chcecie spółkę podciągnąć do góry żeby opchnąć akcje jakimś przypadkowym frajerom, które kupiliście od nas na górce.

to się okaże kto będzie frajerem - już niedługo
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~poi [159.242.227.*]
    Dodam tylko, ta spółka już jest zebrana i gotowa do wybicia. Przyszły miesiąc to cena powyżej 6zł, ale kreujący kurs mają cel o wiele ale to wiele wyższy...oczywiście w terminie długim.
    Dnia 2024-07-04 o godz. 22:51 ~Hehe napisał(a):
    > Do wszystkich którzy naganiają na rzekome gigantyczne wzrosty nadchodzące na tej spółce. Widzieliście co dziś stało się na Tower Investments? Czytaliście informacje o rozwiązaniu listu intencyjnego?
    > >
    > > Rozumiecie o co chodzi?
    > >
    > > Śmiejecie się z nas i nas krytykujecie, kółkowiczów. Natomiast my jesteśmy ludźmi którzy po prostu zarabiają a wy jesteście ludźmi którzy wiszą wysoko i piszą o nadchodzących wzrostach nie wiadomo jakiej skali żeby inni frajerzy kupili od was, frajerów z zamrożoną gotówką. My jesteśmy realistami, wy jesteście marzycielami. Podpuszczacie ludzi i naganiacie a nas pokazujecie w świetle spekulantów i biedaków którym wkrótce zostanie odcięty dostęp do akcji. Ja powiem tak, wkrótce to wy możecie zostać odcięci od swojej gotówki. Tu, podobnie jak na tower Investments też może w każdym momencie przyjść list intencyjny, że jednak coś nie wypaliło i rezygnują z tego czy z tamtego, albo wychodzą z tej giełdy krypto Zonda. Co wtedy powiecie ludziom których tak naganiacie na zakupy? Żeby było jasne, ja o niczym nie przesądzam bo może być pozytywnie może być negatywnie. Ale ja jestem realistą. Nie takie akcje widziałem na giełdzie. A wy ciśniecie i obiecujecie tutaj 150 zł za akcję już jutro.

zrozumiałbym twój niepokój z tym listem intencyjny ale mamy już umowę ramową i to z trzema krajami - sądzisz że przedstawiciele tych krajów są twojego rozumu i będą kółka robić jak co niektórzy z tego forum np moher? pisz śmiało
    To ja zapytam ciebie, a pamiętasz taką spółkę Elektrobudowa? Też była wielką firmą która miała kontrakty ze wszystkimi. Gdzie dzisiaj ona jest? Zbankrutowała jest zdjęta z giełdy. Naucz się czytać ze zrozumieniem, ja nie ciągnę na dół a nie do góry ja chcę powiedzieć że na giełdzie wszystko jest możliwe. Jest możliwe wybicie i jazda do góry, jest też możliwe że jutro to będzie bankrut.
    Dnia 2024-07-05 o godz. 08:00 ~Hehe napisał(a):
    > To ja zapytam ciebie, a pamiętasz taką spółkę Elektrobudowa? Też była wielką firmą która miała kontrakty ze wszystkimi. Gdzie dzisiaj ona jest? Zbankrutowała jest zdjęta z giełdy. Naucz się czytać ze zrozumieniem, ja nie ciągnę na dół a nie do góry ja chcę powiedzieć że na giełdzie wszystko jest możliwe. Jest możliwe wybicie i jazda do góry, jest też możliwe że jutro to będzie bankrut.

tak pamiętam - nie tylko elba - ale jeśli masz w swoim oprogramowaniu wszczepiony strach to radzę ci żebyś się giełdą w ogóle nie interesował bo potencjalnie kghm czy nawet orlen może tak skończyć jak elba - co wtedy powiesz?
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Hehe Masz mała wiedzę o spółce i produktach napisz śmiało co porabiasz zawodowo jak będziesz pisał to pisz prawdę
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Bobo [41.33.20.*]
    Ale tu w przeciwieństwie idą za listami idą podpisane umowy. Także ty się zastanów
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~anty_yoshi [89.64.74.*]
    Widzisz powołujesz się na Tower Investments a czy nie zauważyłeś co się tam dziś dzieje?
    Wyszło ESPI, że z listów intencyjnych nic nie wyjdzie, spółka regularnie co kwartał melduje straty, kurs dalej napomowany a ludzie dalej to kupują i właśnie poszło na górne widły.
    Tu też naiwniaków nie brakuje pewnie.
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~xyz [83.13.111.*]
    Co ma piernik do wiatraka, czyli deweloper w przekarmionej branży, do Yoshi, poza tym, że na jednej i drugiej spółce na forum na spadki naganiają te same osoby? :)
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~anty_yoshi [89.64.74.*]
    Tak, tak ja wiem, że tu pokutuje dalej myślenie życzeniowe i to jest perełka działająca w jakże rozwojowej branży tylko jakoś nie może sobie dalej od pół roku wykroić własnego kawałka chleba. A przecież platformy bitcoinowe nie są wcale napompowane.
    Jedno łączy się z drugim w przypadku choćby plotek o niemożnośći realizacji listów intencyjnych, oświadczenia o odstępstwie drugiej strony sytuacja będzie analogiczna jak na Tower Investments.

I patrz ta rzekomo przekarmiona branżą 12 procent na plusie a tu nawet negatywnego infa nie było i znów czerwień :D
    Dnia 2024-07-05 o godz. 09:34 ~anty_yoshi napisał(a):
    > I patrz ta rzekomo przekarmiona branżą 12 procent na plusie a tu nawet negatywnego infa nie było i znów czerwień :D

i to jest właśnie spekuła - już wiesz bo sam sobie odpowiedziałeś
    Ale ja to wiem tylko uświadamiam marzycieli, że ich wybraneczka jest inna niż wszystkie ;)
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~xyz [83.13.111.*]
    nudno tutaj i w kółko to samo, czemu nie pogadać o tym, że to wybicie zaczęło się jeszcze przed espi o umowie :)
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~jj [62.122.118.*]
    Dnia 2024-07-05 o godz. 09:37 ~nikt napisał(a):
    > Dnia 2024-07-05 o godz. 09:34 ~anty_yoshi napisał(a):
    > > I patrz ta rzekomo przekarmiona branżą 12 procent na plusie a tu nawet negatywnego infa nie było i znów czerwień :D
    >
    > i to jest właśnie spekuła - już wiesz bo sam sobie odpowiedziałeś

Bez przesady, sprzedają drobni, którzy liczyli na szybki wzrost, ale kolejny raz się zawiedli, spekuła to duże nadużycie...
    Hej, gdzie moje 150 PLN za akcję ???
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~beret [83.22.181.*]
    oni ci bez kozery powiedzą pincet wełniane istoty:) buahahahaha
  • Re: Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty Autor: ~Hehe [94.254.160.*]
    Ktoś wie gdzie jest Zonda Crypto ? XDXD równo rok temu przewidziałem ten ruch że nic z tego nie będzie, śmialiście się ze mnie a teraz śmieje się ja hehe hehe
[x]
YOSHI 0,42% 2,38 2025-09-12 13:57:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.