Do wszystkich którzy naganiają na rzekome gigantyczne wzrosty nadchodzące na tej spółce. Widzieliście co dziś stało się na Tower Investments? Czytaliście informacje o rozwiązaniu listu intencyjnego?
Rozumiecie o co chodzi?
Śmiejecie się z nas i nas krytykujecie, kółkowiczów. Natomiast my jesteśmy ludźmi którzy po prostu zarabiają a wy jesteście ludźmi którzy wiszą wysoko i piszą o nadchodzących wzrostach nie wiadomo jakiej skali żeby inni frajerzy kupili od was, frajerów z zamrożoną gotówką. My jesteśmy realistami, wy jesteście marzycielami. Podpuszczacie ludzi i naganiacie a nas pokazujecie w świetle spekulantów i biedaków którym wkrótce zostanie odcięty dostęp do akcji. Ja powiem tak, wkrótce to wy możecie zostać odcięci od swojej gotówki. Tu, podobnie jak na tower Investments też może w każdym momencie przyjść list intencyjny, że jednak coś nie wypaliło i rezygnują z tego czy z tamtego, albo wychodzą z tej giełdy krypto Zonda. Co wtedy powiecie ludziom których tak naganiacie na zakupy? Żeby było jasne, ja o niczym nie przesądzam bo może być pozytywnie może być negatywnie. Ale ja jestem realistą. Nie takie akcje widziałem na giełdzie. A wy ciśniecie i obiecujecie tutaj 150 zł za akcję już jutro.