Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,86 zł , zmiana od tamtej pory: -18,53%

Do wszystkich co naganiają na rzekome wzrosty

Do wszystkich którzy naganiają na rzekome gigantyczne wzrosty nadchodzące na tej spółce. Widzieliście co dziś stało się na Tower Investments? Czytaliście informacje o rozwiązaniu listu intencyjnego?

Rozumiecie o co chodzi?

Śmiejecie się z nas i nas krytykujecie, kółkowiczów. Natomiast my jesteśmy ludźmi którzy po prostu zarabiają a wy jesteście ludźmi którzy wiszą wysoko i piszą o nadchodzących wzrostach nie wiadomo jakiej skali żeby inni frajerzy kupili od was, frajerów z zamrożoną gotówką. My jesteśmy realistami, wy jesteście marzycielami. Podpuszczacie ludzi i naganiacie a nas pokazujecie w świetle spekulantów i biedaków którym wkrótce zostanie odcięty dostęp do akcji. Ja powiem tak, wkrótce to wy możecie zostać odcięci od swojej gotówki. Tu, podobnie jak na tower Investments też może w każdym momencie przyjść list intencyjny, że jednak coś nie wypaliło i rezygnują z tego czy z tamtego, albo wychodzą z tej giełdy krypto Zonda. Co wtedy powiecie ludziom których tak naganiacie na zakupy? Żeby było jasne, ja o niczym nie przesądzam bo może być pozytywnie może być negatywnie. Ale ja jestem realistą. Nie takie akcje widziałem na giełdzie. A wy ciśniecie i obiecujecie tutaj 150 zł za akcję już jutro.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 0,87% 2,33 2025-09-05 14:08:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.