a to idiota, bedzie kisil kase na polnej ? tego mula to nie ruszy, za to jak bedzie realizacja zyskow na gieldzie, to polna jednym rychem poleci ponizej 10
to nie jesteś w temacie ddd - wszyscy tu czekamy na 5 złociszków; a dokupować Polną należy cały czas, ja sam chyba sprzedam makulaturę w domu i dokupię jeszcze z 30 sztuk;
nie szkodzi pijok, ważne że miałeś dobre intencje:)
a polanka zemści się za to, że dziś cały rynek ostro w górę, a tu uwalanko... rynek będzie szedł w dół, a ona ostro w górę!
zwykle zakup akcji przez prezesa powoduje silny wzrost kursu. W przypadku polnej tak nie jest, wiec jezeli takie info nie jest w stanie ruszyc kursu, to wystarczy iskra i wszyscy my ynwestory sploniemy na stosie.
bolo, szukaj dobrze! Pamiętaj, że na strychach potrafią się kryć "prawdziwe cuda" ! A jak już to wszystko znajdziej i spieniężysz, to .... aż boję się pomyśleć, ile można za to kupić Polnej!!!!!!
Miernego znaczenia jest to wiadomość, przez wielu tutaj napaleńców ogłaszana. Azaliż prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niźli ten lichy zakup kurs Polnej poruszy.
W związku z wyjątkową sytuacją na Polnej - zaniżanie kursu (źle się potem prezentują kreski), robienie czarnych świec, od pewnego czasu przestałem przejmować się AT, zakładając, że jest "zbrzydzona";
jak to przedstawił polmoney, to widać, że mimo to wygląda całkiem przyzwoicie; a więc zakładając, że nie tylko cena, ale też AT zawierają w sobie co najgorsze, to mnie tylko utwierdza w powziętej decyzji o ustawieniu swoich zleceń sprzedaży począwszy dopiero od 70 zł;
bolo, dokładnie jak piszesz! AT dla Polnej w obecniej sytuacji nie jest żadnym "drogowskazem"! Zastanawiam się jednak, jak długo taka blokada na Polnej będzie jeszcze trwała?
żeby ten popyt się pojawił, to muszą być infa! Dziś była "pierwsza jaskółka", która jednak nie została zauważona! No ale to był krok w dobrym kierunku:)
Troszkę mnie nie było i niestety nie dysponuje czasem na dłuższe konwersacje :(
Widze, że dziwny ruch zaczął się na naszaj Polance. Insiderzy zapewne skupują, a to wróży nasz wyczekiwany wzrost kursu. Pewnie to działanie pod ciekawe info/a....
pewnie, niech im będzie "na zdrowie"! Nie ma lepszej rekomendacji dla Spółki niż zakupy insiderów! Dziś znów obroty jakby większe, więc może i też robili zakupy? Mnie również wpadło troszkę do mieszka:)
a jak to nie insiderzy, tylko pijok opchnął zegar ratuszowy z komunii???
wtedy to organizuję zbiórkę przed PKiN i uzbieram sam, żeby ten zegar odkupić, choćby 2, albo 3 x drożej; doceniam poświęcenie pijoka, ale pamiątek się nie sprzedaje...
Jak ja lubię kupować sobie po jednej sztuce , i patrzeć na siłę moich pieniążków kiedy to notowania zmieniają kolor.
Nie ma z tego zarobku lecz fajna zabawa.
Chyba dziecinnieję....
Dewidenta ...? Pewnie bedzie ....
Kiedy..?
To Panie Starszy , wiedzo chłopaki z zarządu.
A tak poważnie , to działania Jakubasa są nader czytelne . W momencie gdy występuje popyt i kurs zaczyna ruszać do góry , Nagle ni stąd ni zowąd znajduje się parę tysiączków akcji po stronie podaży...
Takich rzeczy to najbardziej przebiegli spekulanci nie robią . Panie Zakonek jak i reszta pospólstwa.. Na razie macie fajną pracę lecz Pan J. też Was wydyma jak już mu będziecie niepotrzebni....Prześledźcie historię jego kariery , i sami wyciągnijcie wnioski . Podpowiadam : Jak kazał wam kupować to O'K lecz jak każe wam sprzedawać to go olejcie....