• polna info Autor: ~navi [83.28.107.*]
    Raport bieżący nr 13 / 2009
    Data sporządzenia: 2009-06-01
    Skrócona nazwa emitenta
    POLNA
    Temat
    Nabycie akcji przez osobę zobowiązaną.
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu:
    Na podstawie art. 160 pkt 1 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi, Zarząd Zakładów Automatyki "POLNA" S.A. informuje o otrzymaniu w dniu 1.06.2009 r. zawiadomienia od Pana Jana Zakonka - Prezesa Zarządu Spółki o nabyciu w dniu 27.05.2009 r., na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., 1892 szt. akcji Zakładów Automatyki "POLNA" S.A. w cenie 11,50 zł/szt.
    to pozytywna informacja :)
  • Re: polna info Autor: ~pijok [79.191.233.*]
    To że pozytywna to nie jest zaskoczeniem . Zaskoczone będą media , w momencie gdzie Zakonek uznawał że kurs Polnej powyżej 10,30 jest przewartościowany...
    Panie zakonek jak czuje się prezes w sytuacji kiedy malutcy inwestorzy lepiej znają wartość pańskiej spółki . Oj czas kochanienki odejść z tego stanowiska .... Tu trza ludzi mądrych , a nie chorągiewki...
  • Re: polna info Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    polać mu - dobrze gada:)
    Jetho na Prezesa, pijok na Dyrektora Marketingu!
    A sekretarka musi umieć robić drinki ......
    i nie tylko:)
    żartuję; pomyślałem, że germany też może chciałby pracować w Polnej, ha-ha:)
    germany, mam nadzieję, że się nie obraziłeś:)
    dla Ciebie to byśmy zarezerowali oczywiście miejsce w szpiegostwie gospodarczym konkurencji Polnej:)
  • Re: polna info Autor: ~germany12 [86.63.118.*]
    ok moze byc jako 3 etat narazie mam swoja firme do prowadzenia i moge zostac szpiegiem na germany )))))))))))))))))))
  • Re: polna info Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Prezes musiał na czymś bazować podejmując taką decyzję, a nie inną. Myślę, że za jakiś czas i my dowiemy się co skłoniło pana Zakonka do zwiększenia zaangażowania w Polną. Z poprzednio posiadanych 7K zrobiło się prawie 9K akcji PLA.
    no i niby nie kupił Bóg wie ile tych akcji, ale zawsze ponad 20 koła musiał na to wydać...
    a przecież to nie oznacza, że na tym skończył... bo przecież nie wystarczy, że syn brata żony, który ma dziewczynę ... a dodatkowo jej mama powiedziała sąsiadce, żeby też nabyli akcje Polnej...
    Wysłałem pytanie na adres Polnej , do P.Zakoneka , cóż to się stało że się tak angażuje w inwestycje...
    Wiecie co mi odpisał..? Tak jak do tej pory

.............................NIC...................
    zagrałem stylem Jakubasa...:) (1szt)
  • Re: polna info Autor: ~taki [217.97.142.*]
    Straszna nędza
    >taki<Dlatego cię tu tak ciągnie?
    No popatrz to już tu jest nas dwóch meneli...
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.