• Rafała łoją na movie Autor: technik-at [77.65.22.*]
    Rafał [185.55.64.*] 2024-06-11 11:12 Opublikowano przy kursie:  32,50 zł , zmiana od tamtej pory: -26,31%
    a jednak pompa przed premierą !!!!
    a już traciłem nadzieje i uznałem że wzrosty dopiero po 20 czerwca
  • Re: Rafała łoją na movie Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    buuuhahah nie rozśmieszaj , post z grudnia już dawno sprzedane
  • Re: Rafała łoją na movie Autor: akcjoinm [78.30.82.*]
    technik to leszcz, ostatnio pisał, że TRU będzie spadać a urosło a, że będzie rosło to spadło 10% hahaha

Zobacz wątki dotyczące True Games SyndicateZobacz profil True Games Syndicate
    Autor: technik-at [85.221.146.*] 2024-06-25 10:32
    Opublikowano przy kursie:  0,66 zł , zmiana od tamtej pory: 10,57%
    Kto się ubral na open i wyżej?
    zaraz I dolne

Zobacz wątki dotyczące True Games SyndicateZobacz profil True Games Syndicate
    Autor: technik-at [85.221.146.*] 2024-06-26 13:43
    Opublikowano przy kursie:  0,80 zł , zmiana od tamtej pory: -8,75%
    Re: Korekta dobiega końca
    i i już nad 80 fika

na Inventionie przy 11 gr śmiał się ze mnie jak pakowałem do wora a późnie wył jak realizowałem zyski z 200%

Zobacz wątki dotyczące InventionMed SAZobacz profil InventionMed SA
    Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58
    Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 102,85%
    Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
    tu nikt nie kupuje - zrozum... tu jest obrót po 20 tys. zł na dzień - to nawet nie 1/4 normalnej JEDNEJ transakcji. Zostali desperaci ubrani w marzenia jak na Softblue i 100 innych, którzy uśredniają i czekają na cudowne wybicie +100% by wyjść na 0 po kilku latach

• Re: Rafała łoją na movie Autor: technik-at [85.221.146.*]
    11 czerwiec kolego już się gubisz w swoich stratach
    tu widzę, że się z ciebie technik_at też śmieją hahahahahaha
    Klasyka
    tu też się technik_at z ciebie śmieją hahahaha
    Autor: staryznajomy [31.0.125.*] 2020-02-05 12:27

Opublikowano przy kursie:  0,17 zł , zmiana od tamtej pory: 3 376,47%

Nagonka na 4mass na innych watkach UWAGA..Zgłoś do moderatora

Pod rozwage
    Jak naganiaja to trzeba wiać

Nikt ciebie nie przebije jak w samym dołku oddałeś
    technik_at

po pierwsze od tego czasu obserwowałem 4Mass po wzrośnie jaki był ale byłem uwiązany na Getinie który systematycznie wyprzedawałem a po 15 groszy to ja zacząłem SYSTEMATYCNIE kupować od maja do czerwca 2020 gdzie mój portfel miał średnią 0,186 zł. Największą ilość akcji kupowałem 24 czerwca pamiętam jak dziś wciągając burgera na dogrywce po 0,19 groszy hahahahaha w pewnym pięknym mieście :)
    Akcje sprzedawałem w lipcu w okolicach 90 groszy, niestety nie sprzedałem po 1-2-3-4 zł bo gdybym strzelił maxa to miałbym nie 600 k zysku a 2,5 mln zysku :)

po drugie koszystasz z kiepskiego programu bo ten 3 376,47% nie uwzględnia scalenia jakie tu prawa poboru jakie było w grudniu 2020 1+1 czyli ilość akcję się zwiększyła 100% a emisja była po 10 groszy a przede wszystkim nie uwzględnia scalenia 10:1 jakie było w w połowie 2022 roku.

Tak więc kolejny raz technik_at sie ośmieszasz. Co nie zmienia to faktu, że teoretycznie nawet ten kto by od tych poziomów co ja kupowałem 0,186 czyli 1,86 zł po scaleniu wział udział i objął akcje po 0,1 zł czyli po 1 zł to dziś przy kursie 5,88 zł na 1 akcji miałby zysk licząc na stare przed scaleniem czyli 0,89 zł czyli zarobiłby więcej niż ja w lipcu 2020 :)))

oczywiście to w moim przypadku teoaria bo od sprzedaży 4Mass na samym Invenionie zarobiłem dużo więcej niż na 4Massie a po drodzie był Orlen zysk i dywidenda (i cały czas jest ), Synektik i piękny zysk (ostatnio odkupiłem sporą ilość po 132 zł) i wiele innych.

tak więc technik_at chciałeś błysnąć i znów nic nie wyszło :)

i jak już techniczku chcesz być wiarygodny to poczytaj co ja pisałem tuż przed keszowanie 600% zysku pod tym artykułem o maseczkach o których mailowo dowiedziałem się od dyrektora 4Mss i dlatego wszedłem w 4Mass na 100% portfela :))

99% posiadanych akcje sprzedawałem 10 lipca a ostatnie 13 lipca i do dziś żałuję, że nie poczekam do 29 lipca hahahaha
    a teraz musi otwórz sobie historię notowań na INM i zobacz co się stało na sesji 14 lipca hahahahahaha a 28 lipca keszowałem 100% zysków z dużej części pakietu.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/4Mass-wprowadza-maseczki-Kurs-wystrzelil-7922069.html

a tu masz najważniejsze odpowiedzi z maila z 23 czerwca jako dowód dlaczego pakowałem na drugi dzień PKC i dlaczego był taki obrót jaki był w tym dniu leszczyku :))) niestety tego maila odczytałem po sesji 23 czerwca :)))) i zobacz w notowaniach co sie stało z obrotami po 23 czerwca jak puściłem info, oczywiście w swoje formie na forum 4Mass a wtedy podpisywałem się pod innym nickiem dla jasności. Ten obecny mam założony bo niedługo TAKA SAMA pompa czeka mnie na INVENTIONIE w skrócie INM :)

technik_at ja wiem że ty masz mój kompleks a ja UWIELBIAM cię sprowadzać do parteru i pokazywać miejsce e szeregu :)

Temat: RE: Pytanie akcjonariusza do projektu
    Data: 2020-06-23 9:09
    Nadawca: ........................
    Adresat: .............................

Szanowny Panie,

Poniżej odpowiedzi:

Ad 1 – Spółka złożyła wniosek o rejestrację wyrobu medycznego  - urząd w najbliższych dniach powonień wydać decyzję o dopuszczeniu. Maseczki są w ciągłej sprzedaży oferowane jako wyrób ochronny.

Ad 2 – Spółka złożyła wszelkie niezbędne dokumenty i wyjaśnienia do PARP, które były wymagana do przygotowania umowy. Proces mocno się wydłużył ze względu na COVID. Przewiduje, że umowa zostanie podpisania niebawem – po podpisaniu Spółka niezwłocznie wystosuje komunikat. Niemniej projekt jest realizowany i obecnie trwają prace nad decyzją środowiskową i projektem budowlanym niezbędny do uzyskania pozwolenia na budowę.

ja w sumie sam się sobie dziwię po co ja tracę czas na tym anonimowym forum na dyskusje i udowadnianie swoich racji i kłamst takiego technika_at jak 90% a moze i więcej na forum bankiera obraca portfelem mniejszym niż ja trzymam kasę w szufladzie ;)

technik_at jak wykeszuje te min 500-500 % na Inventionie to ci strzelę jeszcze lepszą fotę niż tą sprzed budynku CBR przy ul. Gdańskiej i Inventiona hahahaha

prawdziwe zyski i stopy zwrotu mają ci co mają pieniądze i dostęp i umiejętności oraz chęć pozyskiwania informacji a takim jak ty groszołapom zostawiam cieszenie sie 5% na kółeczkach co się podpinają pod mądrzejszych. Na Inventionie też się podemniesz jak przebije 1 zł i się będziesz cieszył jak sprzedaż po 1,05 czy 1,1 zł :)))

https://zapodaj.net/plik-j3dLUvLHTP 

prawdziwe zyski i stopy zwrotu mają ci co mają pieniądze i dostęp i umiejętności oraz chęć pozyskiwania informacji a takim jak ty groszołapom zostawiam cieszenie sie 5% na kółeczkach :)))

Oczywiście
  • Re: Rafała łoją na movie Autor: technik-at [37.248.160.*]
    Oczywiście wierzę ci tak samo jak wierzę ci w 2 zł od 5 lat na invention
    Oczywiście oczywiście że sprzedałeś po 66
[x]
4MASS -1,91% 4,11 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać